PAVKOVIĆ ŠKOLI U LEGRADU DAROVAO KNJIGE

PAVKOVIĆ ŠKOLI U LEGRADU DAROVAO KNJIGE

29. rujna, 2023.

 

Za knjižnicu Osnovne škole Legrad, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.) i novinar i književnik Mladen Pavković, darovao je oko pedesetak svojih knjiga, pretežno o hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu i stvaranju hrvatske države.

„Većina ovih knjiga, koje sam objavio od 1991., do danas, obuhvaćaju događaje i životopise stradalih branitelja u Domovinskome ratu, od policije do slavne 117. brigade Hrvatske vojske, gdje sam uostalom i prvi u Hrvatskoj osnovao i vodio „Gardist“, prve ratne novine. Djeca u školi uče hrvatsku povijest, ali premalo o onome što se događalo na njihovu području. Međutim, škola u Legradu je jedna od poznatijih u Koprivničko-križevačkoj županiji, koja ne zaboravlja one koji su bili prvi kad je trebalo“ – kazao je Pavković.

S obzirom da su ovom činu bili nazočni i hrvatski branitelji iz ovog mjesta, pao je i dogovor da zajedno predlože Općini Legrad da se u njihovu središnjem parku podigne i spomen obilježje za sve poginule i nestale branitelje i civile u Domovinskom ratu.

Milan Pišković T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Hurry Up for Christmas Loan Offer 3% fast and reliable..
    #1 Hurry Up for Christmas Loan Offer 3% fast and reliable.. 17 studenoga, 2023, 19:10

    Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina započeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

    Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno gledano, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac ne dajući mi ništa zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi je potreban i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za kredit baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code