PAVKOVIĆ: PUPOVCI I GOLDŠTAJNI OD MRŽNJE DOBRO ŽIVE

PAVKOVIĆ: PUPOVCI I GOLDŠTAJNI OD MRŽNJE DOBRO ŽIVE

7. lipnja, 2024.

 

Piše: Mladen Pavković

Nakon što je Opća skupština UN-a usvojila rezoluciju kojom se 11. srpnja proglašava Međunarodnim danom sjećanja na genocid u Srebrenici te osuđuje negiranje genocida i veličanje osuđenika za ratne zločine, za koju je glasalo 84 od 193 države članice UN-a, protiv je bilo 19 i suzdržano 68, uglavnom uz obrazloženje da nije bilo potrebnog konsenzusa, Srbi „okreću pilu“. Umjesto da i oni osude ratne zločince koji su u iznimno kratkom vremenu gotovo na zvjerski način ubili više od 8000 ljudi, među njima veliki broj žena i djece, u srpskim Novostima, koje zastupa Milorad Pupovac, počeli su se objavljivati sramni komentari vezani uz NDH, poput onih  da je ova država sprovela tri genocida: nad Srbima, Židovima i Romima!

Ovo se naravno po naputcima raznih goldsteina i klasića objavljuje  bez dokaza, a što je još gore, sve to ima za cilj da se NDH i dalje stavi u ravninu s današnjom, suverenom i demokratskom hrvatskom državom.

Dakle, ako je bio genocid u Srebrenici, a bio je, onda je bio i nad Srbima u II. svjetskom ratu! (Da pukneš od smijeha!)

Ubili, poklali ili protjerali

Ili ako su Srbi u Vukovaru, Škabrnji, Voćinu, Osijeku, Županji, Gospiću, Šibeniku, Dubrovniku, Kninu, Iloku, Karlovcu, Lipiku, Pakracu, Lovasu, Borovu selu, Vinkovcima, Bogdanovcima, Daruvaru, Bjelovaru, Kusonjima, Kijevu, Benkovcu, Zadru,  Sisku, Daruvaru, Hrvatskoj Kostajnici, Novskoj, Kutini, Petrinji i brojnim drugim gradovima i mjestima diljem Hrvatske ubili, poklali ili protjerali sve što hrvatski diše, onda se odmah javljaju razni pupovci, stanimirovići, klasići i drugi i optužuju Hrvate da su i oni u vrijeme velikosrpske agresije mučili i ubijali Srbe, kao da su Hrvati počeli rat ili bili  agresori!

Srbi su u jeku najžešće agresije na Hrvatsku slali tenkove iz Beograda na Vukovar, a jadne srpske majke na njih su kao znak podrške bacale – cvijeće.

Ne, nismo to zaboravili!

Dakle, kad su Srbi u vrijeme agresije godinama držali pod okupacijom Vukovar, Škabrnju i Knin, jesu li oni tamo čuvali Hrvate ili su ih ubijali, mučili i protjerivali?

A što je u vrijeme Domovinskog rata bilo s Hrvatima u Bosanskoj Posavini? S onog područja Srbi su 1992. protjerali ili ubili čak preko 200.000 Hrvata!

Nije li to također bio genocid, i zbog čega nakon tog zločina, ili bolje rečeno genocida još do danas nitko nije odgovarao?

Razni goldsteini i slično neprestano šire mržnju. Od mržnje dobro i žive. Svako malo objave neko tzv. znanstveno djelo recimo o logoru u Jasenovcu. Oni sve znaju o tom logoru, kao da su tamo bili zapovjednici. S druge pak strane o Maceljskoj šumi ili Bleiburgu i Križnim putovima također nema što ne znaju. U Jasenovcu su po takvim jadnim i smiješnim tzv. historičarima ubijani nevini ljudi, a na Bleiburgu, Jazovki, Teznom  i drugdje samo i isključivo – zločinci! I takvi su zaposleni i predaju na hrvatskim fakultetima! A većina od njih bezbrižno živi (za „bagatelu“) u otetim židovskim stanovima i vilama!

Zaklopiti knjigu svjetskog rata

Dakle, u Srebrenici se točno zna koliko su Srbi ubili nevinih ljudi. Znalo bi se to i u Jasenovcu i Maceljskoj šumi kad bi otkopali one koji tamo počivaju! Međutim, prije svega pojedinim srpskim i hrvatskim političarima ne odgovara da se zaklope knjige II. svjetskog rata i poraća. Pa imamo to što imamo: da svaki goldstein ili klasić ili markovina  s..e svoju povijest!

Stoga, dok ne raščistimo s poviješću II. svjetskog rata (I. svjetski rat i njegove žrtve više nitko i ne spominje), dok se ne osude komunistički  i ini zločinci nema -budućnosti!

A nažalost ni povratka velikog broja Hrvata u svoju Domovinu! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code