PAVKOVIĆ: DEŽULOVIĆ JE ISPAO ŽRTVA JER NE MOŽE NEKAŽNJENO VRŠITI NUŽDU PO VUKOVARU

PAVKOVIĆ: DEŽULOVIĆ JE ISPAO ŽRTVA JER NE MOŽE NEKAŽNJENO VRŠITI NUŽDU PO VUKOVARU

15. studenoga, 2021.

 

 

Piše: Mladen Pavković

Nakon što je napisao i objavio najgori, najsramniji i najvulgarniji članak o Gradu-Junaka Vukovaru, kojeg je objavio na portalu N1 (2.11.2021.), i kojeg su brže-bolje s oduševljenjem prenijeli gotovo svi ekstremno lijevi mediji, sada (da ti pamet stane!) od ovog medijskog kretena njegovi obožavatelji, prije svih, „braća po kanti šeširđije Ante Tomića“, nastoje ga prikazati kao „žrtvu“, „patnika“ i ugroženog čovjeka, kojem eto u Hrvatskoj „ne dozvoljavaju“ da obavlja nuždu po onima koji su tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskog rata branili i ginuli za Vukovar, odnosno hrvatsku državu, dok se on navodno po podrumima zadovoljavao s „desankom šakić“, ili bolje rečeno besramno masturbirao.

Junaci Vukovara

Dežulović, ali i njegovi kompanjoni koji rade „kao jedan“, istresli su svoj jad i bijedu i na ministra hrvatskih branitelja i na Ministarstvo hrvatskih branitelja (Novosti, 12.11.2021.). Naime, častan i uvaženi hrvatski general i političar Tomo Medved se usudio (zamislite!) oštro odgovoriti novinarskoj fukari, pa se svi iz njegova društva sada čude kako već drugo jutro nije DORH ili policija zakucala na vrata ministra i ministarstva!?

Kakav bezobrazluk!

Trebalo je biti obrnuto i pitati literarnu  fukaru: tko mu daje pravo da pljuje i bljuje po Junacima Vukovara?

Uoči godišnjice

Inače, članak „Jebo vas Vukovar“ Dežulović je napisao i objavio namjerno uoči 30. obljetnice okupacije ovoga garda. Štos je u tome da i mnogi drugi mogu napisati sto puta gore i odvratnije komentare i o novinskim fukarama, ali je problem u tome što oni imaju, a mnogi drugi nemaju gdje objaviti ovakve gadosti.

Srpski tjednik Novosti u kojem objavljuju školovani srpski pisci nema rubriku „reagiranje“ ili „pisma čitatelja“. Stoga se tim srpskim „znanstvenicima“ ne može ni odgovoriti, jer da može „letjeli bi poput svemirskog broda“ od činjenica i argumenata.

Nego, što čeka DORH, kad je u pitanju članak „Jebo vas Vukovar“? Kad netko i u alkoholiziranom stanju nekom zaprijeti oni ga  daju i zatvoriti, a kad jedan novinski mutikaša ocrni i napravi malu i veliku nuždu po svetinjama hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata i kad mu neki poput generala Medveda i mnogih drugi odgovore, onda se on kao kameleon pretvara u „progonjenog čovjeka“, kojeg zamislite hoće i „linčovati“, jer u ovoj Hrvatskoj, po njemu i njemu sličnima, „nitko“ ne razlikuje govno od meda! T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 17 studenoga, 2021, 00:18

  SKE BALIJE!!
  O VUKOVARU SE TREBA RAZMIŠLJATI KAO O STEPINČEVSKOJ REINKARNACIJI KRŠČANSKE-KOLJAČKO-PLJAČKAŠKE, KLASNO KASTINSKE, KATOLIČKE DRŽAVE .PA O VUKOVARU GOVORITI KAO O NEKOJ HRVATSAKOJ ŽRTVI JE NAJOBAIČNIJA BUDALAŠTINA.
  ONI SU ,ZAISTA ŠAKA JADA,KRIŽARI ZLOČINAKE CRKVE U HRVATA I VJERNI SLJEDBENICI QUISLINŠKE ZLOČINAČKE,NACI-KATOLIČKE EVROPE. A POSEBNO SE TREBA OSVRNUTI NA OVE VUKOVARCE DA SU ONI POTOMCI, POKRŠTENE BALIJE, ALTAJSKO-MONGOLSKIH ,RATNIČKIH HORDI , KOJI SU SE DOSELILI U TE PLODNE KRAJEVE VLAKOM BEZ VOZNOG REDA IZ BALINSKE HERCEGOVINE,DALMATINSKE ZAGORE I LIKE ,ALI I DALJE OSTALI ONO ŠTO SU BILI ,POTOMCI POKRŠTENIH ALTAJSKIH HORDI,STEPINČEVSKE BALIJE, POTOMCDI NJEGIOVIH DRAKULA I VAMPIRA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code