PAPAYA ZAPLESALA U JUSTICE RITMU

PAPAYA ZAPLESALA U JUSTICE RITMU

8. kolovoza, 2013.

Justice 2

Francuski DJ dvojac Justice doveo je Papayu do usijanja! Tisuće rasplesanih gostiju tulumarilo je do ranih jutarnjih sati a novaljska je ljepotica na svoju veliku ljetnu pozornicu upisala još jedan nezaboravan nastup svjetski poznatih DJ zvijezda. Uz najpoznatije hitove ovog DJ dvojca, koji se smatra jednim od najutjecajnijih glazbenih umjetnika u posljednjih petnaest godina, zaplesala je i lijepa TV urednica Martina Podgorski, vaterpolist Mladosti Marko Pavičić i brojni drugi.

Francuski elektronski dvojac, koji čine Gaspard Auge i Xavier de Rosnay, nastupio je u sklopu Powow Party Trip festivala i oduševio energičnim nastupom koji će mnogima ostati u sjećanju. Legendarni festival nastavlja se večeras kada veliku ljetnu pozornicu Papaye preuzima popularni nizozemski DJ duo Bingo Players.

U ljetnoj ponudi novaljske ljepotice, koju sezonski posjeti više od 500.000 gostiju iz 80 zemalja svijeta, očekuju nas nastupi još brojnih svjetskih zvijezda poput Michaela Calfana i Paula Kalkbrennera. Pravo osvježenje ove ljetne sezone je i Sonus Festival koji će se održati od 21. – 25. kolovoza.

Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:

08.08. Bingo Players

09.08. Michael Calfan

14.08. Paul Kalkbrenner

21.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobosa, Loco Dice, Luciana i dr. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code