PA-PA ŽALOSNI PREDSJEDNIČE

PA-PA ŽALOSNI PREDSJEDNIČE

21. prosinca, 2016.

 

 

U svom odgovoru Ustavnom sudu, taj bivši komunjara priča o „revitaliziranju fašizma i njegovih idejnih zasada“ u Hrvatskoj. Gdje on vidi u našoj državi fašizam? U pozdravu „Za dom spremni“, ili pak u nošenju crnih majica? A kako ne vidi buđenje komunizma, Tita i partije? On se baš kao i razni pupovci po „zanimanju“ bori protiv fašizma, jer od toga odlično živi, a da ne mora ni kopati ni plijeviti. Da ima imalo srama ovaj bi se ocvali politikant već odavno „zabarikadirao“ u vinski podrum i tamo čekao svoje zadnje dane

Napisao: Mladen Pavković

Bivši žalosni predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić žalio se i Ustavnom sudu RH o ukidanju njegova ureda. Međutim, ni tu nije imao sreće. Sud je rekao da mora van iz ureda, što je i mišljenje iznimno velikog broja hrvatskih i inih građana, a poglavito hrvatskih branitelja i stradalnika, koji ne žele plaćati njegovo „zimovanje“ i „ljetovanje“, tim više što je on i njegov ured – promašena investicija.

Pravna država

Komentirajući odluku o ukidanju ureda, Mesić je uz ostalo izjavio da je time zapravo pokazano „koliko je Republika Hrvatska još uvijek udaljena od toga da bude pravna država“.

Na to se može reći samo jedno- u pravu je! Naime, da je Republika Hrvatska uistinu pravna država, taj čovjek je već odavno trebao završiti u Remetincu, ili biti pod ozbiljnom istragom. Sjetimo se samo njegovih „trgovanja“ s državnim i inim povjerljivim dokumentima, lažnog svjedočenja u Haagu, otuđenog čeka s dolarima, javno pravljenje budale od prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, kupnju stana s novcima za koje nitko ne zna tko mu ih je „posudio“ i je li ih je ikada vratio, mržnju prema časnim hrvatskim generalima, uzdizanja komunističke krvave zvijezde petokrake, organiziranja navodnog državnog udara, pa sve do nedozvoljenog korištenja ureda, za kojeg bi se tek trebalo ustvrditi kome je i za koje ciljeve služio.

Ustavni sud je donio pravednu odluku, da Mesić nema pravo na ovu privilegiju.

Pametnome dosta!

Borba protiv idejnih zasada fašizma

Taj žalosni bivši predsjednik još samo vrapcima na grani može pričati o svojim nekakvim politikama o „normalizaciji i stabilizaciji cijele regije“. Drugim riječima za njega riječ „regija“ znači propala Jugoslavija, a normalizacija odnosa po njemu bi bilo – žrtve i agresor je jedno te isto!

E, ne može to tako.

U svom odgovoru Ustavnom sudu, taj bivši komunjara priča o „revitaliziranju fašizma i njegovih idejnih zasada“ u Hrvatskoj. Gdje on vidi u našoj državi fašizam? U pozdravu „Za dom spremni“, ili pak u nošenju crnih majica? A kako ne vidi buđenje komunizma, Tita i partije? On se baš kao i razni pupovci po „zanimanju“ bori protiv fašizma, jer od toga odlično živi, a da ne mora ni kopati ni plijeviti.

Da ima imalo srama ovaj bi se ocvali politikant već odavno „zabarikadirao“ u vinski podrum i tamo čekao svoje zadnje dane.

Kako ne vidi i kako mu se nitko ne usudi reći- da nema više njegove Jugoslavije? T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 25 prosinca, 2016, 00:43

  OPET NAM OVAJ KRIŽARČIĆ PAVKOVIĆ FALETA SVOJE KRVOLOČNE DAVORIUJE.

  ON JOŠ ŽIVI U DEVEDSETIM, S PATRICAMA OKO V RATA ,TUĐMANOV FALANGIST,ZATUCANI KATOLIK.
  ON JE SMETNU S’UMA DA SE KRIŽARSKI RAT U HRAVTSKOJ VODIO I ZAVRŠIO PO N AČELIMA ZLOČINAČKE ,KASTINSKE CRKVE ,PA SVE ŠTO N IJE PODLOŽNO ,PONIZNO, POSLUŠNO I ODANO SVETOJ MATERI CRKVI SU ONI KOJI NEMAJU PRAVO BIVSTVOVATI U KATOLIČKOJ STEPINČEVSKI ČISTOJ, TEOKRATSKOJ DRŽAVI,DINARSKIH TALIBANA, ALTAJSKO-MONGOLSKIH ,HIBRIDIZIRANIH HRAVATA ,IRANSKOG PORIJEKLA .
  TAKO SE DEVEDSETIH GODINA STVARALA NOVA ,ODNOSNO, REINKARNIRALA , NEKADAŠNJA ,QUISLINŠKA ,STEPINČEVA BOŽJA DRŽAVA ,KOJA JE PO PLANU SVETE ALIJANSE ,NA ČELU SA MAJKOM AMERIKOM I NJENIM PROTEKTORATOM , PONOVNO NACIZIRANOM NJEMAČKOM , N ASILNO RUŠILA SOCIJALISTIČKI-SAMOUPRAVNO ,USTROJENE DRŽAVE NA BALKANU A MEĐU KOJIMA JE BILA PRVA,DRŽAVA HRVATSKIH GRAĐANA. A OSNOVNI , GEOSTRATEŠKI PLAN BIJAŠE , NOVI RATNI POHOD NACH OSTEN ,ODNOSNO NA RUSIJU. ALI NASREĆU TAJ SE POHOD NIJE U POTPUNOSTI OSTVARIO JER SU SE PRILIKE NA BALKANU ZAKOMPLICIRALE , NISU SE STVORILI UVJETI ,ONI KRIŽARSKO-KRVOLOČNI ,JER SU SE NARODI BALKANA PODIJELILI , PO ONOJ VEĆ RASKOLNIČKOJ CRTI ,SAD STROŽIJE NEGO SE PREDVIĐALO PLANOM SVETE ALIJANSE I STOŽERA VATIKANA. DAKLE ,NISU SE OSTVARILE ONE ,4O-GODIŠNJE PRIPREME KOJE SU B ILE PROTEGNUTE NA SVA PODRUČJA DRUŠTVENOG ŽIVLJENJA, O ODIOZNOM KOMONIZMU KAO TOTALITARNOM ,KRVOLOČNOM SUSTAVU PROTIV KOJEG BI SE TREBALE UDRUŽITI SVE RELIGIJE ,AKO ŽELE ODRŽATI SVOJ KASTINSKI SUSTAV VLADANJA .
  I PLANIRANJE NACH OSTEN JE BILO ODGOĐENO ,A I MEĐUNERODNE PRILIKE SU SE PROMIJENILE TIČUĆI SE PLANIRANIH POHODA MAJKE AMERIKE I NJENOG KONKORDATSKOG SAVEZNIKA ,ZLOČINAČKOG VATIKANA. ALI JE HRVATSKA SOCIJALISTIČKA DRŽAVA , SA SVOJIM SAMOUPRAVNIM SUSTAVOM DRUŠTVENIH I PROIZVODNIH ODNOSA ,SRUŠENA U KRVI ,TOTALNO DEVATSIRANA I OPLJAČKANA OD TUĐMANOVIH FALANGI,ODNOSOSNO, SADA KAPTOLSKIH KRIŽARA,KOJI SU SVOJE UČEŠĆE U TOM KRVOLOČNOM RATU NAPLAČIVALI NA RAZNE NAČINE, U NATURI ,NOVČANO I PLJAČKOM. RAT SE ZAVRŠIO ,ALI NIJE UČINJENA POBJEDA NARODNOG POIMANJA DEMOKRACIJE I DRUŠTVENOG USTROJSTVA ODNOSA. RAT JE IMAO KARAKTER VJERSKOG ČIŠĆENJA HRVATSKE DRŽAVE OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH , A ZAVRŠIO NEUSPJEŠNO ,TIČUĆI SE ZLOČINAČKOG KAPTOLSKO TUĐMANOVOG PLANA ,PODJELE BOSNE SA SRBIJOM I FORMIRANJE DVIJU TEOKRATSKIH DRŽAVA NA BALKANU ,SRBIJE I HRVATSKE . ALI SU IPAK OSTALE VELIKE RAZVALINE U SVIJESTI NARODA NA OVIM PROSTORIMA . OSTALE SU PODJELE MEĐU NARODIMA ,MJEŠOVITO NASELJENIM NA OVIM PROSTORIMA ; OSTALE SU MATERIJALNE I DUHOVNE RAZVALINE ;OSTALE SU NEIZVJESNOSTI KOJE SE SVAKODNEVNO MANIFESTIRAJU KROZ BIJEDU ŽIVLJENJA ,PA SE NAROČITO ČESTO OGLAŠAVAJU REPOVI,POLITIČKIH I VJERSKIH ZATUCANIH KATOLIKA , MEĐU KOJIM SE POSEBNO AGRESIVNO OGLAŠAVA ,STEPINČEV KRIŽARČIĆ,EMASKULIRANOG MOZGIĆA ,A KRVOLOČNOG INSTIKTA , POŠTOVANI PAVKOVIĆ,KOJI SVAKODNEVNO PUNI PORTALE SVOJIM KATOLIČKO-USTAŠKIM ZATUCANIM POIMANJIMA DRUŠTVENIH ODNOSA ,JER ZA NJEGA POSTOJI HRVATSKA , DOMOVINA DINARSKIH TALIBANA ,POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA ,ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE ,IRANSKIH HIBRIDIZIRANIH HRVATA .I SVI KOJI SU DRUGI I DRUGAČIJI TREBALI BI SE NAĆI U JADOVNU ,U JASENOCVCU ,ČAPLJINI ,GABELI ILI U DANICI GDJE BI ON SVAKO JUTRO UŽIVAO U OSVETI KAO NEKADA ,NJEGOVI PRECI. GOSPODIN PAVKOVIĆ,KRIŽARČIĆ ,USTAŠOIDNE NARAVI, NEĆE DA SVATI DA SU SE VREMENA PROMIJENILA , I DA NJEGOVO VJERNAUČKO POIMANJE HRVATSKE NIJE MOGUĆE OSTVARITI U 21-VOM STOLJEĆU ,MAKAR NJEGOVA NESRETNA SVIJST STOLUJE NA STUPNJU OBIČNOG KRIŽARSKOG RAZUMA KOJI JE UVJEK SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJE HUMANOSTI..

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. samo split
  #2 samo split 22 prosinca, 2016, 19:09

  nek odjebe srbočetnički dikobraz,a za njega pozdrav za dom spremni

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. udba
  #3 udba 21 prosinca, 2016, 18:44

  smeće jugoslovensko sa oznašem budimirom budom lončarom

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 21 prosinca, 2016, 18:43

  smeće jugoslovensko sa savetnikom budimirom lončarom starim oznašem

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Volim Tita i Staneta Dolanca
  #5 Volim Tita i Staneta Dolanca 21 prosinca, 2016, 16:25

  Treba ga poslat zajedno sa Amirom Muharemijem kao veleposlanika u Ankaru ili u Moskvu…

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Ujo
  #6 Ujo 21 prosinca, 2016, 16:00

  Nema više džabane. Uživao si sa svojim svetosavcima i komuinjarama.Došlo doba da ideš u pič..matrinu…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code