OTETA DJECA BOGATE NASLJEDNICE

OTETA DJECA BOGATE NASLJEDNICE

2. siječnja, 2024.

 

 

Maskirani muškarci kidnapirali su dvoje djece nasljednice njemačkog lanca restorana “Block Haus”, Christine Block, dok su čekali da počne novogodišnji vatromet u Danskoj, gdje žive sa ocem već dvije godine.

U trenutku otmice, 13-godišnju kćerku Klaru i desetogodišnjeg sina Teodora čuvao je njihov otac, a Christinin bivši muž Stefan Hensel (49).

Nekoliko muškaraca napalo je i natjeralo dvoje djece da uđu u automobil, nakon čega su svi pobjegli zajedno u dva automobila koja su registrovana u Njemačkoj, piše Bild.

Inače, Kristina se od 2021. godine bori za starateljstvo, a u toj borbi pomaže joj sadašnji partner, televizijska zvijezda Gerhard Deling (64).

Policija je potragu za djecom počela i u Njemačkoj, te se sada nalazi u rukama hamburške policije, ali trenutno nema podataka o tome gdje se nalaze kidnapovana djeca.

Kako navode mediji, 2021. godine, otac je dvoje djece odveo u Dansku na vikend, nakon čega ih nikada nije vratio. Sud u Danskoj je spriječio vraćanje djece, a Block je dobila samo pravo posjete. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code