NAJNOVIJE NA PORTALU

OSJEČKI LOVE SHOPING ZA VALENTINOVO

OSJEČKI LOVE SHOPING ZA VALENTINOVO

9. veljače, 2015.

osjecki LOVE shopping

Manifestacija “Osječki LOVE shopping” Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Osijek, Udruženja obrtnika Osijek, Grada Osijeka, Turističke zajednice Grada i partnera Mesne industrije Ravlić i Gradskog radija Osijeka upotpunjena prijateljima obrtnicima i poduzetnicima počinje 10. i traje do 14. veljače 2015. godine.

Na Valentinovo u Osijeku će se u subotu 14.veljače na Starčevićevu trgu okupiti tvrtke, obrti i obiteljska gospodarstava, koji će po promotivnim akcijama prodavati svoje proizvode građanima.

Od 10. do 14. veljače 15. poduzetnici i obrtnici će povodom Valentinova, na određene proizvode i usluge staviti popuste kako bi privukli kupce i to 30 posto ili više. Svi koji su se priključili akciji, a zasad ih ima 90-tak postavit će 10. veljače 15. na izloge trgovina ili radnji plakat kako bi građani odnosno kupci znali gdje ih očekuju popusti.

Promocijom hrvatskih ne diskriminiramo strane proizvode, već učimo stvarati i cijeniti vlastiti, čime jačamo hrvatsko gospodarstvo, čuvamo radna mjesta i osiguravamo budućnost naše djece. Osvješćivanje važnosti kupnje takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, ali i očuvanju nacionalnog identiteta. Dosadašnja su istraživanja pokazala da 93 posto građana podupire kupnju domaćih proizvoda, njih 75 posto izdvojilo bi nešto više novaca za kupnju hrvatskoga kvalitetnog proizvoda umjesto stranog jednake kvalitete, a gotovo se 90 posto njih slaže da kupnjom domaćih proizvoda pomažemo hrvatskom gospodarstvu.

Sretno Valentinovo! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code