NAJNOVIJE NA PORTALU

 • NAGRADA ŽGADIJA

  NAGRADA ŽGADIJA

      Književna nagrada Hrvatskog književnog društva Ogranak Zadar: ŽGADIJA.  Prema izvornoj ideji književnika i novinara, predsjednika Hrvatskog književnog društva …Opširnije »
 • NESRETNI SRBINE MILORADE

  NESRETNI SRBINE MILORADE

    Zanimljivo je i ovom prilikom primijetiti da Plenkovićev (u narodu neželjeni) koalicijski partner u ulogama manjinskog samozvana čelnika, nakladnika …Opširnije »
 • 12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

  12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

      Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji održanoj u Torinu, zauzela je visoko peto mjesto. Dobila je …Opširnije »
OLIVER DRAGOJEVIĆ: Kad bih zapevao u Srbiji, izneverio bih sebe!

OLIVER DRAGOJEVIĆ: Kad bih zapevao u Srbiji, izneverio bih sebe!

19. veljače, 2015.

oliver-1424091792-617469

Hrvatski pevač Oliver Dragojević (67) ponovo je potvrdio da nikada neće pevati u Srbiji ni srpskoj publici. Za njega je to, kako je rekao, odavno završena priča.

U Srbiji mnogi mladi izvođači u muzičkim emisijama koje traže talentovane pevače pevaju pesme Olivera Dragojevića i ističu da im je hrvatski pevač im velik uzor, a Dragojević ne razmišlja da ikada dođe u Srbiju i zapeva.

“Već sam rekao i to smatram završenom pričom. Ne znam šta bi trebalo da se dogodi da promenim svoje mišljenje. Jednostavno, tamo mi se ne ide. A i sam bih sebe time jako izneverio”, rekao je hrvatki pevač.

“Znam da mnogi dolaze na moje koncerte van Srbije. Oni koji me baš toliko žele da čuju, naći će me”, zaključio je Dragojević.

(Tportal)

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code