PRIJETNJE NOVINARIMA KURIRA: „ZAVRŠIT ĆETE KAO PUKANIĆ!“

PRIJETNJE NOVINARIMA KURIRA: „ZAVRŠIT ĆETE KAO PUKANIĆ!“

16. siječnja, 2013.

Kurir foto

Istini ne možeš da zapušiš usta.Vlasniku Kurira Aleksandru Rodiću i zaposlenima u redakciji prete smrću! Nakon što smo otvorili veliki broj afera zbog krađe državnih para, veza tajkuna i kriminalaca i neverovatnog bogatstva državnih i gradskih funkcionera, u redakciju Kurira stigle su pretnje u kojima se navodi da će vlasnik najtiražnijeg lista u Srbiji proći kao ubijeni hrvatski novinar i vlasnik Nacionala Ivo Pukanić!
– Rodić je isti kao i njegov otac. Završiće kao Pukanić. Živi bili pa videli – navodi se u poruci koja je potpisana sa „Atentator“, a koja je u redakciju Kurira stigla juče sa teritorije Beograda.
U poruci koja je u redakciju stigla u ponedeljak 14. januara preti se dizanjem u vazduh zgrade u kojoj se nalazi Kurir!
– Bilo bi za vas zdravije da više ne lajete. Ja bih vam poručio da malo razmislite. I vas i zgradu ćemo dići u vazduh – navodi se u poruci potpisanoj sa „Anakonda“.
Redakcija je istog trenutka o ovim pretnjama obavestila državne organe – policiju – od kojih očekuje da zaštite zaposlene u Kuriru i da što pre utvrde ko stoji iza ovih pretnji. Protiv NN lica podnete su krivične prijave.
Kurir poručuje svima koji prete da će nastaviti da iznosi istinu, jer građani Srbije imaju pravo da znaju ko ih pljačka i ko ugrožava našu budućnost i budućnost naše dece.

Preneseno s portala  www.kurir.rs T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code