OKUPLJANJE ČLANOVA BANDIĆEVE STRANKE NA PLANTAŽI JAGODA

OKUPLJANJE ČLANOVA BANDIĆEVE STRANKE NA PLANTAŽI JAGODA

31. svibnja, 2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Članovi stranke „Bandić Milan 365 – stranka rada i solidarnosti“ u subotu 30. svibnja su se okupili na plantaži jagoda Dubravka Hercega u Horvatima, Hercegi 11. Dubravko Herceg je predsjednik Udruge jagodara Zagreba, koji su brendirali naziv “Jagodica Purgerica”.

Akcija odlaska na plantažu jagoda u Horvatima bila je najavljena kao prva veća zajednička akcija članova ove nedavno osnovane stranke. Među prisutnima je bio i zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke “Milan Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti”, koji je došao u kočiji obučen u majicu s natpisom:”Ja mogu sve”.

Zagrebački gradonačelnik je za poljoprivredu rekao kako je “kruh sa sedam kora”, upozorivši da Hrvatska “tri frtalja naših proizvoda uvozi” te da je to sramota jer “imamo mogućnost hraniti ne jednu, nego tri Hrvatske”. Bandić je također rekao da se zaljubio u Horvate, istaknuvši da je za razliku od svojih prethodnika “koji su peglali Jelačić plac i oko Jelačić placa te išli dokle seže tramvajska pruga” on proširivao autobusne linije, “jer djela govore više od riječi”.

Uz raznovrsna pića, za subotnje izletnike u Horvate bila su priređena jela s roštilja, kolači od jagoda i naravno jagode. T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Kvrgica
    #1 Kvrgica 1 lipnja, 2015, 11:48

    Dobro je rekao gradonacelnik sve sta je rekao!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code