ODJEL ŽELJKA DOLAČKOG JE PRATIO PRAVAŠE I PRAVAŠKE STRANKE

ODJEL ŽELJKA DOLAČKOG JE PRATIO PRAVAŠE I PRAVAŠKE STRANKE

5. travnja, 2016.

hrvatska-razbijen-medjunarodni-lanac-prostitucije-i-ilegalnog-transporta-ljudi

Nakon jednog obavijesnog razgovora, a po prijavi Milorada Pupovca zbog mog pisma gdje sam pisao šta se stvarno dogodilo u Srbu, osobno sam pitao Željka Dolačkog šta ima Odjel za suzbijanje organiziranog kriminaliteta sa politikom? Tada mi je Željko Dolački odgovorio da oni imaju odjel za praćenje ekstremnih političkih stranaka

Napisao: Dražen Keleminec, predsjednik A-HSP-a

Kao predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava nekoliko sam puta u medije slao priopćenja kako Odjel za suzbijanje organiziranog kriminaliteta koji vodi Željko Dolački iz Heinzelove prati i nadzire rad političkih stranaka u Hrvatskoj. Nakon što je netko s nedjelje na ponedeljak opljačkao sef Željka Dolačkog i ukrao 280 000 eura te dva kilograma zlata imam potrebu ponovno se obratiti medijima.

Nekoliko sam puta pozivan na informativne razgovore u Odjel za suzbijanje organiziranog kriminaliteta u Heinzlovu uz pokušaje da se protiv mene pokrene politički progon. Milorad Pupovac, Vesna Teršelić, Zoran Pusić i društvo osobno su nazivali sada već bivšeg ministra unutrašnjih poslova Ranka Ostojića i tražili moj politički progon i to nije tajna. Milorad Pupovac osobno je to napisao i u svom Biltenu. Odjel za suzbijanje organiziranog kriminaliteta u Državno odvjetništvo RH slao je upit i mišljenje ima li elemenata da se protiv mene podigne prijava. Naravno, po mojim saznanjima uvijek su dobivali negativne odgovore.

Po prijavi Milorada Pupovca

Nakon jednog obavijesnog razgovora, a po prijavi Milorada Pupovca zbog mog pisma gdje sam pisao šta se stvarno dogodilo u Srbu, osobno sam pitao Željka Dolačkog šta ima Odjel za suzbijanje organiziranog kriminaliteta sa politikom? Tada mi je Željko Dolački odgovorio da oni imaju odjel za praćenje ekstremnih političkih stranaka!

Odgovor me šokirao, a bio sam ponovno šokiran kada sam bio pozvan na razgovor na kojem se vodio zapisnik o formiranju „Saveza za Hrvatsku“. Osobno mi se postavljalo pitanja o tome da li poznajem čelnike stranka koji su činili taj Savez. Tada mi je bilo postavljeno pitanje i moje mišljenje : da li se taj „Savez za Hrvatsku“ može održati ili će se raspasti?

Nakon toga odbijao sam nove pozive na razgovor sa pitanjem šta Odjel za suzbijanje organiziranog kriminaliteta koji vodi Željko Dolački ima sa politikom ? Pošto sam odbijao daljnu komunikaciju jedan policijski djelatnik dolazio mi je u ulicu gdje radim u Zagrebu i pozivao na kavu. Naravno ja sam bio svjestan šta znači kava i da se uz kavu traže informacije koje ih zanimaju.

Vesne Teršelić pokrenula je preko sada bivšeg ministra unutrašnjih poslova Ranka Ostojića moj progon jer se u grbu Autohtone – Hrvatske stranke prava nalazi početno bijelo polje. Naravno nakon medijskih objava odustalo se od progona.

Ubacivanje doušnika u političke stranke

Sto i prvi puta postavljam pitanje šta ima Odjel za suzbijanje organiziranog kriminaliteta s radom političkih stranka u Hrvatskoj?

Odgovorno tvrdim da iza svega stoji nadziranje rada političkih stranka od strane sada bivšeg ministra unutrašnjih poslova Ranka Ostojića!

Pošto sam upoznat sa njihovim djelovanjem ubacivanja doušnika u političke stranke koje nisu dio sistema, pokušaju razbijanja političkih stranka preko tih doušnika, dolazim do mišljenja da se taj novac koristio kao i za vrijeme Udbe, plaćanja doušnika koji odrađuju prljav posao. Ne vjerujem da je to novac koji je oduzet, kako sada možemo čuti u obrani Željka Dolačkog.

Pozivam ministra unutrašnjih poslova Vlaha Orepića i predsjednika Vlade RH Tihomira Oreškovića da ukinu nadziranje političkih stranka u Odjelu za suzbijanje organiziranog kriminaliteta jer Hrvatska je demokratska država u kojoj svatko ima pravo na svoje političko opredjeljenje i politički stav.

Bog i Hrvati !

Autohtona – Hrvatska stranka prava T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code