OD KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA U ZAGREBU NITKO SE NIJE SJETIO BRANITELJA

OD KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA U ZAGREBU NITKO SE NIJE SJETIO BRANITELJA

15. travnja, 2017.

 

 

Tužno i žalosno, da braniteljima dodjeljujete socijalne stanove, kao i obiteljima poginulih, nestalih, umrlih i oboljelih hrvatskih branitelja, kojima niste u stanju omogućiti ne samo vlasništvo, nego niti povoljnije uvjete dugoročnog otkupa, kako bi trajno riješili stambeno pitanje. Ovako, umjesto skromnih cijena i povoljnih uvjeta, braniteljsku populaciju, izuzetno domoljubno senzibiliziranu, dovodite u situaciju da, ako slučajno od pokojnih roditelja naslijedi komad zemlje ili šupu, budu izvrgnuti deložaciji iz takvog socijalnog stana

Napisao: Šefik Orlić, predsjednik HBPS-a

Žalosno i još tužnije od svih kandidata koji se žele kandidirati za gradonačelnika, ne želim im imena spominjati, nitko od njih, ali baš nitko se nije sjetio naših branitelja, koji su dali svoje živote i zdravlje za našu domovinu. Da nije bilo hrabrih dragovoljaca, ne bi danas bilo niti naše domovine, a niti bi kandidati bili u situaciji da ih biramo. Svašta se obećavalo od 1991. pa sve do 2017.godine. Molim vas da pogledate građanima u oči i kažite pravu istinu tako da (pokažete svoje istinske imovinska kartice za ovih 25 godina), usput navodeći s kojim ste zvanjima i znanjem, kompetencijama napravili konkretne rezultate obnašajući funkcije. Siguran sam da ćete teško to moći načiniti. Naši branitelji sa svojim čistim i poštenim obrazom (ratnim putem) mogu pokazati svoju imovinsku karticu.

Socijalni stanovi za branitelje

Tužno i žalosno, da braniteljima dodjeljujete socijalne stanove, kao i obiteljima poginulih, nestalih, umrlih i oboljelih hrvatskih branitelja, kojima niste u stanju omogućiti ne samo vlasništvo, nego niti povoljnije uvjete dugoročnog otkupa, kako bi trajno riješili stambeno pitanje. Ovako, umjesto skromnih cijena i povoljnih uvjeta, braniteljsku populaciju, izuzetno domoljubno senzibiliziranu, dovodite u situaciju da, ako slučajno od pokojnih roditelja naslijedi komad zemlje ili šupu, budu izvrgnuti deložaciji iz takvog socijalnog stana. To je ogroman propust vas svih koji ste imali priliku napraviti pravi potez za branitelje, kao cijelo društvo koje polako zaboravlja svoje heroje, donositelje slobode i samostalnosti.

Da gospođe i gospodo koji ste se kandidirali za gradonačelnika Grada Zagreba i župana, to vam je istina, vi ste nas takvom lošom politikom i lošim zakonima doveli na prosjački štap i dužničko ropstvo. Zrak – koji je koliko toliko čist, to ste nam počeli naplaćivati. Jako vas prozivam i pozivam, budite iskreni, pošteni koliko vi to možete biti, kažite građanima da nas lažete iz dana u dan sve više trujete svojom neistinitom pričom, točnije obećanjima. Sad ste se počeli loviti i prozivati međusobno, koliko je tko otuđio – opljačkao građane na gradskim projektima:

 • Pročistać otpadnih voda
 • Fontane
 • Odlagališta – spalionica, – gubici u vodoopskrbnom sustavu i mnogi drugi…

Zar niste svjesni da smo mi građani dobrog pamćenja i da znamo što ste sve obećavali, a niste ispunili, nego samo za sebe, svoje podobnike i svoju obitelj.

Krvavi Uskrs

Uskrs nije samo vrijedan simbol katoličkih vjernika nego i prve oružane akcije i prve poginule žrtve u obrani i oslobađanju domovine Josipa Jovića. Vi ćete uživati u više nego bogatom ručku i objedima za blagdan, a naši branitelji i pučani, kako će oni to provesti vas nije briga, to ste pokazali. Nije vas briga hoće li imati komad šunke, koju pisanicu i mrvu pince, kako pristoji običaju za Uskrs. Zato da znate da će članovi Hrvatske braniteljske pučke stranke, sa svojim obiteljima, doprinjeti dijelu najugroženijih obitelji tako im pokušati upotpuniti prazninu i uljepšati blagdan. Istina i domovina, gospodo ne samo za blagdane, mi smo jedan za sve svi za jednog. Tako je osnovana HBPS, koja se je krenula političkim sredstvima, boriti kao i 1991.godine. Samo se tada bilo lakše boriti protiv četvrte sile svijeta, jer je bio jedan neprijatelj, a danas nakon 25 godina, imamo više neprijatelja i ratnih profitera kojim je rat bio brat.

Zato vas HBPS poziva, ako imate hrabrosti i čistu savjest, na javno sučeljavanje, da se pogledamo u oči i kažemo istinu građanima.

Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizakakvo bogatsvo na svijetu“! Neće prodati ni izdati svoj narod – ISTINA I DOMOVINA.

Svim građanima koji slave Uskrs, HBPS želi sretan i blagoslovljen Uskrs! T

 

 

 

 

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 15 travnja, 2017, 20:00

  do podne tito,popodne stepinac u konačnici remetinac..titoist,komitetlija-milan bandić

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Ustanimo branimo hrvatsku
  #2 Ustanimo branimo hrvatsku 15 travnja, 2017, 11:33

  Daj molim vas nemojte biti ludi.Dosta je ove SRAMOTE .Ovo se nemoze vise izdrzati dosta nam je tih komunjara.Nasa domovina Hrvatska puna izdajnika sa njima skupa I VLADA.Moj narode vidite Tko nam djeli pravdu vidite KO nas vodi osoba iz Milanoviceve vlade i drug cedo Pupovac koji pravi veliku Srbiju Na Hrvatskoj Miloj zemlji ZaDom Spremni

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code