OBA KRAKA KPJ SU KRIVI ZA VALJANJE HRVATSKE U BLATU

OBA KRAKA KPJ SU KRIVI ZA VALJANJE HRVATSKE U BLATU

1. prosinca, 2017.

 

Tragedija je da se naši bivši saveznici Muslimani – Bošnjaci vesele presudi onih koji su ih spasili od srpskog noža i spasili njihovu opstojnost.
“Zaključak je jasan. Bez pomoći Hrvatske i važne uloge Hrvata u BiH, muslimanski bi živalj u BiH bio od strane Srba pobijen i prognan. Danas u BIH ne bi bilo Bošnjaka da Hrvati i Hrvatska nisu dali nesebičnu pomoć. Stoga smo i te kako razočarani reakcijom Bošnjaka diljem BiH koji ovu presudu slave, umjesto da se zahvale herojima koji su doprinijeli i njihovoj slobodi. Ne znam da li su svjesni što rade.”

Napisao: Drago Marković

U četvrtak, 30. studenoga, je u Rijeci predsjednik Hrvatske stranke prava Karlo Starčević  održao oneferenciju za medije   povodom jučerašnje sramotne presude Haškog  suda.

Predsjednik Starčević je  najprije izrazio iskrenu sućut obitelji generala Praljka i cjelokupnom hrvatskom narodu u Republici Hrvatskoj i u BiH u svoje osobno ime kao i u ime Hrvatske stranke prava.

Vjerojatno danas ne postoji osoba u Hrvatskoj koja je ostala ravnodušna na jučerašnju presudu haškog tribunala, a posebice odgovorom generala Praljka na tu sramotnu odluku”-  rekao je u uvodu Starčević i dodao da kada kažemo da ne postoje ravnodušni ne mislimo da su svi jednodušno na strani hrvatskih junaka, budući, vidimo da postoje neki koji su tom presudom čak i oduševljeni, dok neki svoje oduševljenje ipak uspijevaju maskirati u diplomatsko ruho i skrivati se iza sramne „legalne presude legitimnog suda koje je osudilo ratne zločince.“

Jedini u Saboru glasovali protiv suradnje

Ova smrt je rezultat Hrvatske sramotne stoljetne nagodbenjačke politike. Suđenje hrvatskim generalima je suđenje hrvatskoj državi ma koliko se neki tome veselili da se sudi državi u kojoj i oni žive” – rekao  je Starčević i naglasio da Hrvatska stranka prava i ovaj put, kao i UVIJEK DO SADA, jasno i nedvosmisleno staje na stranu hrvatskih junaka. Međutim, ova potvrđena presuda otvara neka puno bolnija pitanja. Mi pravaši smo od samog početka ukazivali na pravu narav tog sramotnog tribunala. Naime, još kod donošenja odluke Hrvatskog sabora o suradnji s Haškim sudom JEDINI smo glasovali protiv. I tada i danas govorimo isto. Haški je tribunal osnovan s dvije nakane:
“Prvo – da izjednači krivicu Hrvatske i Srbije za rat u bivšoj Jugoslaviji, da poistovjeti žrtvu i agresora i
Drugo – da kazni Hrvatsku za razbijanje Jugoslavije, miljenice V. Britanije i Francuske, koji – gle čuda – imaju najvažniju riječ na Haškom tribunalu.

Pokazalo se da smo – nažalost – i ovaj put bili u pravu. Posljednjom presudom tog tribunala Hrvatska je označena kao JEDINI agresor na Bosnu i Hercegovinu.

Indikativno je da, bez obzira na presude izrečene srpskim zločincima, niti jedna presuda ne proglašava Srbiju agresorom niti na Hrvatsku niti na Bosnu i Hercegovinu.

Tragedija je da se naši bivši saveznici Muslimani – Bošnjaci vesele presudi onih koji su ih spasili od srpskog noža i spasili njihovu opstojnost.”
“Zaključak je jasan. Bez pomoći Hrvatske i važne uloge Hrvata u BiH, muslimanski bi živalj u BiH bio od strane Srba pobijen i prognan. Danas u BIH ne bi bilo Bošnjaka da Hrvati i Hrvatska nisu dali nesebičnu pomoć. Stoga smo i te kako razočarani reakcijom Bošnjaka diljem BiH koji ovu presudu slave, umjesto da se zahvale herojima koji su doprinijeli i njihovoj slobodi. Ne znam da li su svjesni što rade.”

Domaće Jude

Ono što danas najviše boli jesu domaći Jude, Hrvati koji snose najveću odgovornost za ovu presudu. Dakako da su oni PLOD jedne veleizdajničke politike s ORJUNAŠKO – JUGOSLAVENSKIM predznakom starim više od 100 godina” – bio je rezolutan Starčević i žestoko nastavio.

Nemoguće je ne spomenuti veleizdajničko ponašanje Vesne Pusić i Stjepana Mesića, te nekih manje bitnih ali učinkovitih lažnih svjedoka, koji su uložili vlastiti veliki napor da se hrvatske junake osudi. Moramo se upitati: tko je birao te ljude od 1997. godine, kada su počela prva izručenja Haagu pa do danas? Tko je izručio Haagu generala Blaškića, Josipoviće, Kupreškiće, Darija Kordića i mnoge druge?  Nisu li i oni odgovorni za smrt generala Praljka?

Na tim je „ljudima“ i krv hrvatskog junaka Slobodana Praljka koji, iako bi zbog odslužene 2/3 kazne već za nekoliko tjedana bio slobodan čovjek, odlučio lupiti pljusku haškom cirkusu, a posebice hrvatskim političkim vrhuškama koje su cijelo ovo vrijeme bile pasivne, nezainteresirane, nesposobne i izdajničke.
Oba kraka Komunističke partije – i lijevi (SDP) i desni (HDZ) – jednako su krivi za ovo novo valjanje Hrvatske u blatu! I jedni i drugi su namjerno ili ne, učinili sve da ne učine ništa.

Mi pravaši se iskreno nadamo da će hrvatski ljudi konačno progledati i prepoznati one koji bi za komadić vlasti prodali i vlastitu majku, ali i da će prepoznati HSP kao JEDINU istinski vjerodostojnu političku i državotvornu stranku, koja cijelo ovo vrijeme stoji na istim pozicijama – na prvim crtama obrane ostataka samostalnosti i dostojanstva hrvatske države i naroda.”

Da ne propustimo usporediti dva suda iz dva razdoblja:
“– Sud u Nirnbergu su osnovali pobjednici. Sudili su, osudili i kaznili poražene. One poražene koji su izazvali svjetski rat i činili strašne zločine.
– Sud u Haagu je trebao raditi po sličnim načelima. Ali nije. Njega su osnovali neki čudni ljudi, koji nisu imali nikakve veze s ratom koji se vodio u bivšoj Jugoslaviji. Sudili su, osudili i kaznili neke… da… ali ne poražene. Ne istinske zločince (osim pojedinih kao što je to Ratko Mladić), već POBJEDNIKE koji su OBRANILI svoje domove i svoju domovinu.
Jesmo li imali snage ili hrabrosti osnovati sud koji će suditi agresoru ili je to bila izdaja u samom začetku? Imali smo snage za likvidaciju najboljih sinova hrvatskog naroda – Paradžika, Kraljevića, Ludviga Pavlovića, Miru Barešića i mnogih neznanih te na kraju i generala Praljka, a nismo imali snage suditi agresoru i zločincima – sramota hrvatski narode kome ukazuješ povjerenje.

 Potražimo uzroke kod sebe pa se nećemo baviti posljedicama, napišimo povijest kakva je doista i bila na ponos budućih generacija i ne dozvolimo tuđinu da to on čini.  Ili ćemo uzeti sudbinu u svoje ruke ili nestajemo kao narod. Hrvatski narod je danas u depresiji, ustrašen, prevaren, bezvoljan i ponižen.

Ima svjetla, HSP se oporavio od svojih izdajnika i danas stoji kao jedina stožerna državotvorna stranka na služnosti hrvatskom nacionalnom korpusu.”

Predsjednik  HSP-a je na kraju konferencije za medije poslao poruku hrvatskom narodu: “Hrvatski narode probudi se. Prepoznaj one koji Hrvatsku vode u pogrešnom pravcu. Kazni HDZ/SDP na budućim izborima jer sve ono što oni čine je PROTIV interesa Republike Hrvatske i hrvatskog naroda u cjelini. Hrvatska stranka prava je spremna okupiti sve domoljubne snage u Hrvatskoj, ujediniti sve one koji žive za Hrvatsku, a ne od Hrvatske. Hrvatska stranka prava jača svaki dan. Dan dolazi za heroje i sirotinju.” T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Vizionar
  #1 Vizionar 8 prosinca, 2017, 07:25

  Drumovi će poželit Turaka, a Turaka biti neće…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Marko
  #2 Marko 3 prosinca, 2017, 09:57

  …pismenu čitljiv.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 2 prosinca, 2017, 23:07

  Postoje dvije države hrvatska i B i H.
  Svaka ima svoje granice, ustave, Poslovnike i ine akte.
  Boli mene u Hrvatskoj gdje sam autohton za one u b i h.
  nek se oni tamo snalaze.
  Umjesto da im šaljemo lovu od nas, ajmo to konkretno iskoristit za ostanak mladih u RH.
  A ne da samo mlatimo praznu slamu da spriječimo ODLAZAK MLADIH.
  A oni nek se bore za svoje obveze i prava.
  Tko nama šalje novac od njih.
  One famozne podjele – zato je i došlo do agresija, pa se sad”navlačimo” tko se protiv koga borio.
  kad dođete na šaltere po ponašanju vidite kakva je kultura ophođenja. To je svima u genima to se teško nauči iz bilo koje literatura.
  poslije Drugog svjetskog dovlačili ste Bosance bez obzira na vjeroisoivjest za rad u željezare, građevinu….Neka svaka im čast….Oni su rođeni za mort i žlicu, a električni alat, taj je nakon pola sata”pokojni”. Zato svima prema zaslugama.

  Ovaj KPJ na dva kraka. Vratite se samo prije 1989. Svega smo imali pomalo. Pun đep para, međusobnih druženja, potpomaganja….danas, samo nekog pogledaj i komuniciraj odmah si u sukobu interesa. 90 posto naroda ne zna što je to.
  da bi saznali trebaju platit prevoditelja, a ovaj potonji uzet godišnji odmor da sve to prevede. I uz sebe imat sedam centimetara debeli riječnik SINONIMA hrvatskog jezika i pozvati upomoć dr Marka samarđiju da presječe gordijski čvor.

  Pouka: Svak nek živi u svojoj državi i poštiva njena načela.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. anti antifa
  #4 anti antifa 2 prosinca, 2017, 18:10

  Šta ste očekivali od englesko-francusko-srpskog obavještajnog cirkusa zvanog haški sud,pravdu?Tuđman je kriv samo zato što nije pristao na podjelu Bih-a koju mu je predlagao Izetbegović uz posredovanje eng.-franc. doušnika i zato je posmrtno osuđen.Što se tiče zločina u Ahmićima,rušenja starog mosta,poravnanje mjesta Majdan poslije Daytona,hercegovačke banke…rukopis je isti…pametnu čitljiv…

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Black Jack
  #5 Black Jack 1 prosinca, 2017, 23:39

  E moj Karlo nije to ovdje naša niemačka!
  Informacijski izborni sustav je pod kontrolom UDBE!
  Možeš to na izbore do zore neće ti Banda dati da dođeš do Banskih Dvora!

  Bolje ti je da mene zaposliš u tvojoj Pivovari i da obratimo Hrvate da piju tvoju pivu a ne ono smeće Niggerlandskih prosrpskih Meineken odroda.

  Slogan bi tribao biti:” Ja sam Karlo a li nikada nebi pio Karlovačko!
  Svi znamo da je to smeće filtrirano karcinogenom plastikom kao i belgijska žuja medu ostalome!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code