NOVOUREĐENA KRAŠ BOBNONNIERE NA STRADUNU

NOVOUREĐENA KRAŠ BOBNONNIERE NA STRADUNU

8. kolovoza, 2018.

 

U samom srcu Dubrovnika, na Stradunu na adresi Zamanjina 2, otvorena je novouređena trgovina Kraš Bonbonnière koja će u svom modernom, elegantnom i profinjenom ruhu postati nezaobilazno mjesto za Dubrovčane te atrakcija za sve brojnije turiste. Sa željom da razveseli svoje vjerne potrošače, Kraš je ponovno otvorio vrata neodoljivog svijeta čokolade u kojem je uz odabrani asortiman svojih poznatih brendova pripremio i velik izbor najboljih čokoladnih pralina i dražeja te novi desert Maestro marcipan, posebno pripremljen za ovu prigodu.

Kraš je kroz stoljetnu tradiciju od 1911. godine usavršio izradu vrhunskog marcipana pa tako Maestro marcipan desert sjedinjuje snagu sunca aromatičnih mediteranskih badema i nježnost fine mliječne čokolade te predstavlja jedinstven užitak za prave poznavatelje slastica. Osim sočnog marcipana, u novouređenoj trgovini ljubitelji Kraševih slatkih delicija moći će, kao i do sada, kupiti svoje omiljene deserte.

Dubrovnik je oduvijek poznat po dobrom ukusu, kako u kulturi tako i u delicijama. Tvrtka Kraš partnerstvom s Dubrovačkim ljetnim igrama, koje predstavljaju vrhunac ljetne kulturne ponude u Hrvatskoj, već četvrtu godinu zaredom potvrđuje kako se vrhunske hrvatske slastice i kultura savršeno nadopunjuju. Tako su se i ove godine na velikom koncertu pijanista Daniila Trifonova, koji se održao u sklopu Dubrovačih ljetnih igara, uzvanici mogli zasladiti novim prigodnim desertom Maestro marcipan.

Kraš Bonbonnière dio je projekta kojim kompanija strateški repozicionira prodajnu mrežu Kraš Trgovine. Prema sličnom arhitektonskom rješenju, uređene su Bonbonnière u Zagrebu i Splitu. U sklopu projekta, osim preuređenja i modernizacije prodajnih mjesta, inovira se i ekskluzivna ponuda Kraševih proizvoda i pakiranja, koji su u ponudi isključivo u trgovinama Kraš Bonbonnière i Kraš Choco barovima. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Rod
  #1 Rod 16 kolovoza, 2018, 05:35

  Zdravo,

  Jeste li zainteresirani za dobivanje pomoći od privatnog zajmodavca?
  Jeste li tražili pouzdanog zajmodavca s kojim se možete pouzdati i raditi s punim povjerenjem?
  Jeste li odbijali vašu banku u vezi s dobivanjem kredita?
  Želite li otvoriti tvrtku ili proširiti postojeće tvrtke?
  Imate li hitnu ili kritičku medicinsku situaciju i trebate hitni zajam?
  Imate li dugove za čišćenje i trebate zajam?
  Jeste li student i treba studentski kredit?
  Trebate li zajam za osobne potrebe?

  Ovo je privatni zajmodavac po imenu gospodin Rod Alfred; registriran za posudbu širom svijeta. Ja sam sposoban izdavati sve vrste zajmova s ​​maksimalnim iznosom od 35 milijuna dolara. Pružam 24 sata online gotovinskih kredita s neprekidnom službom za korisnike na čekanju da prisustvujem vama. Bez obzira na vaš posao (zaposleni ili nezaposleni) i dalje ćete dobiti zajam. Dajemo kratkoročne i dugoročne zajmove. Sve ove usluge zajma su kamatna stopa od 3%. Molimo, ako vam treba zajam, kontaktirajte nas dolje ..

  E-adresa: [email protected]
  WhatsApp: + 2 3 4 8 0 2 5 9 3 4 6 9 9

  Ovdje ste uvijek dobrodošli. Dobit ćete svoj zajam ovdje i mi ćemo obrišiti vaše suze. Imamo dobru poslovnu reputaciju. Slobodno nas posjetite danas.

  Hvala vam.
  Direktor.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code