NOVI PUPOVČEV BILTEN

NOVI PUPOVČEV BILTEN

22. svibnja, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

S ovim biltenom Pupovac je još jednom dokazao da odlično živi (zajedno sa svojom obitelji) na račun hrvatskih poreznih obveznika, jer i taj njegov „doktorski“ rad u kojem pljuje na sve što hrvatski diše, ponovno su platili – Hrvati. Naime, ako tko u Hrvatskoj širi mržnju onda je šire tzv. člankopisci tjednika „Novosti“, (Srpskog narodnog vijeća), ali oni su izostavljeni s popisa. To su inače toalet-novine, koje po sadržaju izgledaju tako kao da ih tiskaju u Beogradu ili Banjoj Luci

Napisao: Mladen Pavković

Svako malo, Milorad Pupovac, predsjednik Srpskog narodnog vijeća, organizira konferencije za medije, na kojima iznosi podatke o „ugroženosti Srba u Hrvatskoj“. Tako je objavio i novi bilten „Historijski revizionizam, govor mržnje i nasilje prema Srbima“, koji pokazuje da je prošle godine bilo 393 događaja s tematikom etničke netrpeljivosti, revizije i negiranja povijesnih događaja te uvreda, prijetnji, fizičkih napada i govora mržnje usmjerenih protiv Srba u Hrvatskoj.

U toj brošuri, koju šalje i diljem svijeta, nabrojani su gotovo svi oni koji lijepo ne pišu o ovoj manjini, fotografije na kojima se vide grafiti okrenuti protiv Srba, ali i poimence neki novinari koji su se (zamisli!) usudili dirnuti u „Pupovčevo božanstvo“, dok nisu izostale ni kritike portala s kojima nije bio zadovoljan.

Keleminec i Bujanec

Međutim, najviše prostora dobili su Dražen Keleminec i Velimir Bujanec, dok se Marko Perković Thompson zbog pjesme „Bojna Čavoglava“, odnosno svojih koncerta naglašava u „svakoj drugoj rečenici“, kao ustaša i pobornik NDH.

Popularni „Pupi“ pobrojao je i sve navodne prijetnje koje je dobivao, ali za koje nitko nije bio kažnjen niti se zna jesu li mu ih poslali njegovi zemljaci (koje uglavnom ne predstavlja) ili netko drugi.

Ovom profesionalnom zaštitniku Srba i njegovim suradnicima ništa ne može promaći, a poglavito ne javno isticanje simbola NDH.

S ovim biltenom Pupovac je još jednom dokazao da odlično živi (zajedno sa svojom obitelji) na račun hrvatskih poreznih obveznika, jer i taj njegov „doktorski“ rad u kojem pljuje na sve što hrvatski diše, ponovno su platili – Hrvati. Naime, ako tko u Hrvatskoj širi mržnju onda je šire tzv. člankopisci tjednika „Novosti“, (Srpskog narodnog vijeća), ali oni su izostavljeni s popisa. To su inače toalet-novine, koje po sadržaju izgledaju tako kao da ih tiskaju u Beogradu ili Banjoj Luci.

Objavljujući ovakve pamflet biltene o tobožnjoj „ugroženosti Srba u Hrvatskoj“, što je laž nad lažima, Pupovac i njegovi kompanjoni godinama se održavaju na vlasti i hrane neke svoje „veličine“, ali za velike novce. Ništa oni ne rade badava.

Gdje si bio 1991.?

E, „moj“ Pupovac. Ti vjerojatno od silne „slave“ i silne umišljenosti ne čitaš „biltene“ niti te to zanima o ugroženosti Hrvata od strane Srba od 1991. godine. Malo prelistaj knjige o hrvatskom obrambenog Domovinskome ratu, o Vukovaru, Škabrnji, Pakracu, Lipiku, Voćinu, Sisku, Karlovcu, Gospiću, Dubrovniku, Zadru, Vinkovcima, Županji, Šibeniku, Saborskom, Lovasu, Osijeku, Petrinji, Slunju, Tovarniku, Kijevu, Kninu i o brojnim drugim gradovima i mjestima stradalim od srpske i ine agresije, pa ćeš vidjeti tko je u Hrvatskoj ugrožena “vrsta“. Osim toga, što ne objaviš bilten o stradanju Hrvata u Srbiji ili Republici Srpskoj? Jesi li ikada čuo što se 1992. dogodilo u Bosanskoj Posavini, jesi li se ikada zapitao gdje je iz tih krajeva nestalo 200 tisuća Hrvata?

I još samo to: sramotno je da te za tvoje „aktivnosti“ plaća hrvatska država, a nemaš ni deset posto potpore ovdašnjih Srba!

Nego, kad si toliko „ugrožen“, gdje si bio ti i tvoja braća 1991.? T

8 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ujo
  #1 Ujo 27 svibnja, 2018, 07:20

  On za mene ne postoji,kao što ne postoje oni njegovi četnici i neke njihove volšebne novine.Njih treba negirati i nogirati iz hrvatskog javnog prostora.
  On i njegovi njeguju sjećanje na ustaše. Srbi svakog Hrvata smatraju ustašom. Kamo sreća da su upravu, da smo to što nismo.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. merle
  #2 merle 25 svibnja, 2018, 00:09

  VIKI KRIVO STE RAZUMJELI MOJ KOMENTAR I KAD BIH HTIO PISATI O TOM ODVRATNOM GADU NEBI MI BILO DOSTA 100 STRANICA JA SAM SAMO HTIO IGNORIRATI BEZVRIJEDNU IMBECILNU OSOBU JER LAŽI I PLJUVANJE PO SVEMU ŠTO JE HRVATSKO srpski JE RECEPT KOJI ONI GODINAMA PROVODE PA LAŽ PONOVLJENA NEKOLIKO PUTA POSTAJE ISTINA A POANTA SVEGA JE NE SAMO KAD GA VIDIM NEGO I PROČITAM NJEGOVO IME STVARA U MENI NEOGRANIČEN BIJES I TUGU I TJERA ME NA POVRAČANJE !!! KADA NEKOG NEMOŽEŠ PROVARITI BOLJE JE DA GA PIŠUĆI O NJEMU JEDNOSTAVNO IGNORIRAŠ!!! BOJIM SE DA BI ON MOGAO POSTATI “smrdijski MUČENIK” A TO SIGURNO NE ŽELIMO!!! ŠTO MANJE SPOMINJATI I ŠTO VIŠE IGNORIRATI TAKOVE KRETENE JEDINI JE LIJEK JER AKO PUNO POSVEČUJETE PAŽNJE I PIŠETE O TAKVIMA USTVARI IH REKLAMIRATE!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Viki
  #3 Viki 24 svibnja, 2018, 21:43

  Merle, ako ne pišeš o pupinim lažima ispada da se s njime slažeš.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. anno
  #4 anno 23 svibnja, 2018, 21:28

  To je tako kada im sve dopuštate.
  Lokalnim moćnicima na Posavini dajete vlast, ne uslišavaju mišljenja građana koji su ih birali.
  općinski vijećnici samo su glasačka mašina, korumpirani i ograničeni u mišljenjima.
  Bitno je da čuvaju svoje stolce.
  Zato ovakvi kao Pupi to koriste.
  Braćo Hrvati okrenite se svojo bazi koja Vas je birala, poslušajte i njih, a ne tupite samo svoje.
  naravno ako mislite zadržati svoje pozicije.
  U protivnom može slijediti i nešto loše po Vama.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. merle
  #5 merle 23 svibnja, 2018, 20:32

  MA LJUDI BOŽJI NEMOJTE STALNO “REKLAMIRATI” TOG ODURNOG četničkog GADA KOJI PUŽE PRED vučićem A NON STOP UCJENJUJE anemičnog!!! plenkoviću PROBUDI SE JER JE KRAJNJE VRIJEME DA ODCIPELARIŠ SMRDLJIVOG puponju I NJEGOVU bratiju JER TI IMBECILI STALNO KOPAJU JAME NO STARA POSLOVICA KAŽE DA TKO JAMU DRUGOM KOPA SAM U NJOJ ZAVRŠI ŠTI IM ŽELIM IZ SVEG SRCA!!! DOSTA TE prosrpsko-jugoslavenske POLITIKE!!! POČMIMO OTVARATI ZABRANJENE DOSIJEJE I BUDIMO KONAČNO SVOJI U LIJEPOJ NAŠOJ!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Black Jack
  #6 Black Jack 23 svibnja, 2018, 19:01

  Tito je bio pedofil i za njega su u komunzmu bili pioniri!
  U doba titinog komunizma nisi mogao biti svećenik a da nisi bio pedofil.
  Još vise pedofila je u titinoj $ugosloviji bilo izmedju učitelja u školama.

  Sve je to teško bolesno od pionira do cetnika!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Ante
  #7 Ante 23 svibnja, 2018, 11:30

  Dobar je pupi toje prijatelj Premijera Plenkovica .Gasajte opet za H D Z i S D P doci i nam i drug Vulin.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Anonimno
  #8 Anonimno 23 svibnja, 2018, 07:13

  Dobro je napisao g. Mladen Pavković da je “pupi” profgesionalni srbin. On živi od tih biltena, s kojima se može znate kaj.

  Odgovorite na ovaj komentar

<