NOVA VLAST U ŠIBENIKU

NOVA VLAST U ŠIBENIKU

5. lipnja, 2013.

sibenik 001

Blog Moj kutak

4.lipanj

Šibeniče, probudi se, vrime ti je !” – bio je moto kampanje HDZ i HČSPdr. Ante Starčević – i pobijedili su! Šibenik se u ponedjeljak probudio umoran od kampanje i obećanja, plava je boja ponovo dominatna , a novi su se čelnici grada okupili na tiskovnoj konferenciji i slikali u dvorištvu samostana Svetog Lovre u kojem je smještena privatna gimnazija Zvonka Pešića! Novi gradonačelnik je dr. Željko Burić, oftamolog, dosadašnji ravnatelj Šibenske bolnice ( na fotki,u sredini), a njegovi zamjenici su mr.sc. Danijel Mileta,dipl.ing. el.( na fotki s naočalama) i Nikica Penđer, trgovac iz stranke Ruže Tomašić.

Čestitke pobjednicima!

Kako su i najavili već imaju akcijske timove spremne za buđenja Šibenika , razvoj njegovih potencijala posebno onog intelektualnog pa se već od danas možete prijaviti za doktorski studij ekonomike održivog razvoja koji organiziraju u suradnji s Univerzom iz Maribora i Centrom za ekonomiku iz Zagreba na čijem je čelu prof.dr. Ante Pulić. Nastup je bio odmjeren, bez trijumfalizma i mogućeg revanšizma, što je za pohvalu – za četiri godine vidjet ćemo što će napraviti – daj Bože da im se planovi ostvare !

Gradonačelnik u ostavci dr. Ante Županović sa svojim zamjenicima odmah je čestitao svojim nasljednicima zaželjevši im uspjeha u radu na dobrobit građana Šibenika ! U drugom su krugu birači bili očito dodatno motivirani, jer ih je na birališta izašlo gotovo 50,20%, a trojka na slici pobijedila je za 406 glasova prednosti i to prvenstveno glasovima birača iz prigradskih naselja.

Šta je, tu je, za mene osobno rezultat ovih izbora nije povoljan, ponovo sam na prekretnici , kao osoba na čelu lokalne firme promjene su neminovne i okretanje novog lista mog života tek mi slijedi!i Optimistkinja sam po prirodi i o budućnosti uvijek razmišljam bez bojazni , s nadom i pozitivnim očekivanjima!

Moja obitelj je daleko više zabrinuta od mene – mužić, sin, kćerka – svi su bili napeti i uznemireni , sve su te promjene stresne za naše najbliže, ali Bože moj – život ide dalje, usponi i padovi , pobjede i porazi njegov su sastavni dio! To mi daje snagu da dignute glave nastavim dalje u prihvaćanju kako poslovnih tako i životnih izazova!

Ono što je najvažnije to je ljubav dragih mi ljudi, njihovo razumijevanje i podrška stoga moja iskrena zahvalnost svima njima i vama koji me na ovom blogu pratite –

veliko i iskreno H V A L A !!!

Inače, na godišnjem sam, spreman se u grad, na kavicu – svita uvik ima i bez ekipice – kiše nema, sunce se pojavilo, malko prohladno , bilo bi šteta kući stat….!!!

Pozdrav dragi moji, dobri mi i veseli bili! T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code