NOVA PJESMA I SPOT LUKE BASIJA

NOVA PJESMA I SPOT LUKE BASIJA

31. ožujka, 2020.

U ove posve neuobičajene i nepredvidljive proljetne dane mladi glazbenik Luka Basi odlučio je predstaviti svoj novi singl i spot “Kad postaneš drugome žena”.

Crveni klavir na kojem Luka svira, a koji svojom bojom simbolizira ljubav, light motiv je ovog spota. Prekrasnu ljubavnu pjesmu autorski potpisuju Raay i Nenad Ninčević te producenti ekipe Raay Musica (Raay, Krešimir Tomec i Branimir Levac).
Ovo je drugačija priča o ljubavi i podršci čovjeka voljenoj ženi i
prava definicija beskrajne ljubavi.
 “Teško je doba, opasni su dani i iz dana u dan slušamo o stvarima koje nas ne raduju, ali moramo ostati pozitivni. Ja ostajem doma i tako pazim na sebe i sve moje bližnje. Sretan sam što sam pjesmu uspio snimiti prije svega što nas trenutačno okružuje i što ću njome svima, barem malo, uljepšati ove izolacijske dane. Glazba uvijek pomaže, daje pozitivu i nadu i nadam se da će se i ova moja nova pjesma svidjeti publici te da ćemo je uskoro na koncertima bez straha jedni kraj drugih pjevati”, poručio je Luka.

Podsjetimo, Luka je sredinom lipnja prošle godine u izdanju Croatia Records i Nika Recordsa objavio svoj prvi album Luka Basi s hitovima kojima je naprečac osvojio brojnu publiku: duet s Jolom “Nisam ja od jučer”“Istrijanko, ružo moja”, “Meta”, “U bijelom”, “Kombinacija”, “Sedam noći”, “Kad vidin Boga uživo”, duet s Lidijom Bačić “Solo”, “Upalimo ljubav” s Lanom Jurčević, “Ružo bila” s Markom Škugorom i “Moja” s bendom Ljubavnici. Krajem prošle godine Luka je snimio novi singl i spot Taxi u čijoj su mu realizaciji pomogli brojni poznati kolege, prijatelji, obožavatelji i članovi benda.
Svi ovi hitovi osigurali su Luki
rasprodane koncerte, a jedan od takvih bio je i veliki predvalentinovski koncert održan 1. veljače u ljubljanskoj Cvetličarni koji je vrlo brzo rasprodan, a Luka je 7. veljače svojoj publici priredio reprizu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code