FRESH ISLAND FESTIVAL NA ZRĆU

FRESH ISLAND FESTIVAL NA ZRĆU

13. srpnja, 2017.

 

 

 

Hrvatska je ponovno središte RNB svijeta. Na otok Pag stigle su tisuće stiliziranih, mladih ljubitelja jednog od trenutno najpopularnijih svjetskih glazbenih pravaca. Već od jutarnjih sati u Novalji se osjetila pozitivna energija i iščekivanje jednog od najpopularnijih europskih glazbenih festivala.

Klubovi na plaži Zrće ususret festivalu zasjali su novim ruhom što je naišlo na odobravanje tisuća gostiju pristiglih iz čak 61 zemlje. Da će ovo biti nezaboravno izdanje festivala vidjelo se već na početku After beach partija u klubu Papaya u kojem je u popodnevnim satima nastupio londonski reper Giggs i najavio nezaboravan prvi dan festivala. Mnogi su se proveli i u klubu Aquarius na programu WET&ALL DAT, dok je u Kalypsu bio International pool party.

Kako je dan odmicao tako je raslo i uzbuđenje na najpoznatijoj hrvatskoj plaži. Prvu večer Fresh-a u klubu Aquarius otvorio je američki reper Young Thug te vrhunskim setom punim pozitivne energije pokazao zašto ga se smatra jednom od najvećih hip-hop zvijezda budućnosti. Zvijezda večeri, marokansko-američki reper i ljubimac svjetskog jet-seta French Montana dolaskom na pozornicu izazvao je ovacije publike. Tisuće posjetitelja Festivala plesalo je uz hitove kao što su Unforgettable, No Shopping i Lockjaw.

Drugog dana Festivala u popodnevnim satima u klubu Papaya nastupa DJ Jazzy Jeff, dok u klubu Kalypso svoj party održava jedna od najvećih glazbenih platformi urbane glazbe Noisey u sklopu kojeg će nastupiti britanska legenda Mike Skinner&Murkage. U noćnim satima u istim klubovima nastupaju Krept&Konan i Tonga.

Središnji događaj Fresh Island festivala Big Beach Takeover očekuje nas posljednjeg dana Festivala u četvrtak od 20 sati na posebno za tu prigodu izrađenoj pozornici na kojoj će nastupiti Sean Paul i Rae Sremmurd. Ulaznice u posljednjem kontingentu dostupne su u sustavu Eventim te po posebnoj cijeni na određenim INA benzinskim postajama. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code