NAJNOVIJE NA PORTALU

NOVA KAMPANJA VATERPOLSKIH REPREZENTATIVACA

NOVA KAMPANJA VATERPOLSKIH REPREZENTATIVACA

15. siječnja, 2015.

Ante Vukicevic_rujan

Hladnoću i prve dane nove 2015. godine zagrijat će nova foto kampanja hrvatskih vaterpolskih reprezentativaca. Drugu godinu zaredom, aktualni olimpijski pobjednici, na pola puta do Ria 2016., najavljuju bogatu sportsku sezonu i velike želje u novoj godini. Snimanje novog, atraktivnog kalendara za neke je bila uhodana rutina, dok je pak drugima ovo bilo nešto sasvim novo.

Hrvatski vaterpolisti u novoj su kampanju ukrašeni prepoznatljivim crveno bijelim kockicama, koje su omogućili partneri reprezentacije B.net i PBZ Card. U 2015. godini očekuje ih naporna sezona od koje mnogo očekuju. S tri pobjede briljiraju u Svjetskoj ligi, a na ljeto ih očekuje i Svjetsko prvenstvo u ruskom Kazanu. Ove godine, osvoje li medalju, mogu osigurati izravan plasman na Olimpijske igre Rio 2016.

«Navijači i ljubitelji vaterpola za nas su najvažniji suigrač, oni su nam vjerna pratnja na svim utakmicama! Drago nam je da nas povezuju i prepoznatljive hrvatske kockice, kojima smo u ovoj kampanji ukrasili naša lica i tjela, a koje se također nalaze i na navijačkim vaterpolo kapicama. Pozivam sve ljubitelje vaterpola da nas bodre u ovoj iznimno zahtjevnoj sezoni koja nam može olakšati put na Olimpijske igre, koje su san svakog sportaša!» – izjavio je Luka Bukić.

Kockice je na isklesanim tijelima vaterpolista iscrtala Bianca Šehović tehnikom body painta, za dobre frizure brinuo je Ivica Palinić, a kampanju je snimio modni fotograf Goran Matijašec. Uz sam kalendar za 2015. godinu kampanju će pratiti i plakati po hrvatskim gradovima, a sudeći po atraktivnim fotografijama naših vaterpolista, zasigurno neće proći nezamijećeno. www.hvs.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code