CRO CAPU VELIKA BRANITELJSKA PLAKETA

CRO CAPU VELIKA BRANITELJSKA PLAKETA

4. ožujka, 2019.

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.), u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, dodijelila je Mirku Filipoviću – Cro Copu tradicionalno priznanje – „Veliku zlatnu plaketu“ za sve što je dosad učinio za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.

Svojim vrhunskim sportskim borilačkim nastupima diljem svijeta, učinio je, prije svega, hrvatsku domovinu ponosnom. Poglavito smo mu zahvalni što nikada nije zaboravio hrvatske branitelje, koji je i sam bio, uvijek ističući i naglašavajući elitnu Antiterorističku jedinicu Lučko, odakle su u Domovinski rat krenuli najbolji i najizvježbaniji sinovi naše domovine, a čiji je pripadnik bio  i Filipović.

Na mnogim svojim nastupima, na kojima je nizao uspjeh za uspjehom, uvijek je izlazio u sportskoj odjeći na kojoj su se isticali ATJ  Lučko, ali i hrvatsko znamenje, po kojima je bio prepoznatljiv od Amerike do Japana.

S ovim činom, na kraju njegove briljantne sportske karijere, želimo mu odati dužno poštovanje,  jer je uistinu bio među prvima kad je trebalo.

Inače, ovo priznanje dosad su dobile relativno mnoge poznate i zaslužene ličnosti, od Domovinskog rata, športa, umjetnosti do politike, sve s ciljem – da se ne zaborave.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)  T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 5 ožujka, 2019, 23:09

  Slažemo se.Svaka čast, zaslužio je.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 5 ožujka, 2019, 14:53

  Čestitamo, legendo.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code