NOTORNI PRVI SELJAK BELJAK

NOTORNI PRVI SELJAK BELJAK

17. veljače, 2019.

 

Ono što je najgore, nije Beljak taj koji je prvi i jedini  rekao nešto tako strašno o HDZ-u. Rekli su i napisali i neki drugi „umno poremećeni politikanti“. Zabrinjavajuće je što na takve i slične izjave prije svih šuti vrh ove političke stranke, što se svi prave da to nisu vidjeli, ni čuli. Osim toga, na to bi odmah trebao reagirati Uskok i Državno odvjetništvo, jer bivši „specijalista“ nije to izmislio, odnosno za tako teške optužbe sigurno ima i pravovaljane dokaze

Napisao: Mladen Pavković

Kontraverzni predsjednik HSS-a, notorni, Krešo Beljak, u jednim je dnevnim novinama (16. veljače 2019.) uz ostalo izjavio: „HDZ  je mafijaška organizacija, a ne politička stranka. To je skandal nad skandalima. To je baš prava mafijaška organizacija. Zato i Hrvatska i jest u takvom stanju jer smo preuzeti od organizacije koja se hrani lažnim domoljubljem.“

Na taj način bivši navodni „auto-specijalista“, kako ga pojedini zovu, teško je uvrijedio  članove Hrvatske demokratske zajednice, a poglavito one koji su, za razliku od njega, stvarali slobodnu, samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu.

Ako je istina, a nije, da je HDZ mafijaška organizacija, onda je, kao u svakoj civiliziranoj, pravnoj i demokratskoj državi treba zabraniti zakonom!

Takve i slične izjave

Ono što je najgore, nije Beljak taj koji je prvi i jedini  rekao nešto tako strašno o HDZ-u. Rekli su i napisali i neki drugi „umno poremećeni politikanti“.

Zabrinjavajuće je što na takve i slične izjave prije svih šuti vrh ove političke stranke, što se svi prave da to nisu vidjeli, ni čuli. Osim toga, na to bi odmah trebao reagirati Uskok i Državno odvjetništvo, jer bivši „specijalista“ nije to izmislio, odnosno za tako teške optužbe sigurno ima i pravovaljane dokaze.

Beljak je ovom izjavom, kako rekosmo, optužio  i sve članove HDZ-a.

Dakle, tko je god u ovoj političkoj stranci je – mafijaš.

Je li to znači da je i hrvatsku državu stvorila mafija, (talijanska, ruska, albanska, američka…?), dok je ovaj politički klaun, da se malo našalimo, „operirao po automobilima“?

Navodni psihopata

Ovoga je stvarno dosta.

Jedan navodni psihopata, kojeg mediji nazivaju i ratnim veteranom, notorni Zoran Erceg, kažu da je „ustrajan u tomu da se on u vrijeme Tuđmanove Hrvatske borio i za to da u svojoj zemlji slobodno viče „Tuđman je ratni zločinac“.

„Večernji list“ navodi (16.2.2019.) da „s obzirom na okolnosti slučaja, Erceg je izrazio svoje političko mišljenje (sic!) o prvom predsjedniku, i koliko se god mi slagali i osudili njegovo mišljenje, Erceg na njega ima pravo!“

Dakle, ako je to tako, a očito jeste, onda, mu treba odgovoriti istom mjerom.

Kao prvo, taj se politički kreten nije borio da u svojoj zemlji slobodno viče da je Tuđman ratni zločinac! Jer, ako je Tuđman ratni zločinac, (kada su ga i gdje zbog toga osudili?), onda je Hrvatska, koju smo ostvarili pod njegovim vodstvom, također zločinačka država, a mi svi koji smo se za nju borili također nismo ništa drugo nego – zločinci, kao što su bili i svi oni koji su se u vrijeme II. svjetskog rata borili za Hitlera!

Ovog smušenog politikanta ne treba voditi u zatvor, niti mu zabranjivati da se ne približava Tuđmanovu spomeniku. Njemu treba zdravstvena skrb, i to u nekoj psihijatrijskoj bolnici.

Zanimljivo je da se ova politička spodoba svako malo pojavljuje u javnosti, (a da „nitko“ ne zna tko je i što je), i da svaki puta dobije zapaženu medijsku pozornost, veću nego istinski hrvatski branitelji, recimo, Vukovara ili Škabrnje.

Ako tako nastavi, a pojedini državni i ini mediji, mu svaki puta dadnu potporu za njegova politička „majmunska djela“, onda će se ovaj politički bolesnik vrlo brzo pretvoriti i u političkog mučenika, kojem mu, zamislite, u Hrvatskoj, za koju se „borio“, ne daju da je javno proglašava – zločinačkom i fašističkom državom!

Pored toga, čudom nas čudi šutnja, ignoriranje ili minoriziranje ovog sramotnog čina, sramotnog „ratnog veterana“, brojnih Udruga proisteklih iz svetog hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, a poglavito na te i takve stvari ne javljanje Hrvatskog generalskog zbora, koji bi se prvi trebao oglasiti na ovakve i slične ekscese!

Da netko na nekom većem skupu Srba u Hrvatskoj vikne „Milošević je ratni zločinac“ ili da su to Vučić, Dačić, Šešelj, Stanimirović, Vulin, Pusić, Teršelič, Mesić i drugi pomozbog junaci, Srbin po „zanimanju“ Milorad Pupovac istog bi trenutka u Vukovaru ili u hrvatskom Saboru sazvao konferenciju za medije te pozvao Uskok ili Državno odvjetništvo da „primjereno“ reagiraju.

Nu, Hrvati, a osobito većina hrvatskih branitelja, očito se drži onoga – „šutnja je zlato“!

Dokle? T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljače, 2019, 22:33

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code