NOSTALGIČNI VLADIMIR KOČIŠ ZEC 

NOSTALGIČNI VLADIMIR KOČIŠ ZEC 

12. siječnja, 2021.

 

 

Vladimir Kočiš Zec sjajnim je singlom „Nostalgija“ osigurao mjesto na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala. Nostalgija je objavljena na istoimenom albumu izašlom krajem prošle godine, glazbu potpisuje upravo Vladimir Kočiš Zec, tekst je pisao Nenad Ninčević, dok je pjesmu aranžmanski oblikovao Ante Gelo.

„Nostalgija“ je izuzetno emotivna i topla pjesma koja će pobuditi sjećanja na sretna, mirna i radosna vremena, na prve ljubavi i zasigurno će osvojiti radijski eter. Video spot snimljen je u istom, nostalgičnom tonu, a iza produkcije stoji Zdravko Valentin.

Protekla 2020. za Vladimira Kočiša Zeca bila je iznimno produktivna, usprkos izazovima i preprekama koje su zadesile čitav svijet. Novi ekskluzivni ugovor označio je nastavak suradnje s najvećom diskografskom kućom u regiji, Croatia Records, a osim dvostrukog live CD-a sa slavljeničkog koncerta u Lisinskom, gdje je proslavio 50 godina uspješne karijere i 70 godina života, Kočiš je objavio i novo studijsko izdanje simboličnog naziva Nostalgija. Ukupno deset hit singlova i dvije bonus pjesme s koncerta u Lisinskom rezultat su posljednjih nekoliko godina rada jednog od najcjenjenijih glazbenika i kantautora ovih prostorima.  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code