NOMINACIJE ZA ROCK&OFF

NOMINACIJE ZA ROCK&OFF

11. siječnja, 2019.

 

Vojko V, Goran Bare & Majke, Rezerve i Matija Dedić među nominiranima su za glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off. Nakon što su se diljem regije objavljene godišnje top liste najboljih albuma, a na kojima su se visoko ocijenjeni našli albumi “Vojko”, “Ravno u zamku” i “Nuspojave” potvrda za ovaj trolist izvođača stigla je i s objavama nominacija za nagradu Rock&Off.
64 novinara i medijska djelatnika iz 40 različitih vrsta medija koji aktivno prate i usmjeravaju domaću glazbu odabrali su u devet kategorija najbolje glazbenike koji su obilježili prošlu godinu. Vojko V nominiran je u čak četiri kategorije: Album godine, Pjesma godine, Koncertni izvođač godine i Rap&Off. Ove nominacije, uz činjenicu da su fraze “Ne može” i “Kako to” postale dio svakodnevice, da je po mnogima “Vojko” album godine te rasprodan Dom sportova znače da će i 2019. biti Vojkova godina!
Goran Bare & Majke zaradili su dvije nominacije, za Album godine i  Rock&Off, dok su Rezerve nominirane u kategoriji Veliki prasak, a Matija Dedić u kategoriji Jazz&Off. “Nuspojave” su podigle ljestvicu regionalnog rock izričaja dok je prvijenac Rezervi “Ravno u zamku” mahom proglašen za jedan od najboljih albuma godine, a Rezerve najperspektivnijim novim bendom koji se odmah na prvo slušanje uvlači pod kožu.
Dodjela nagrada Rock&Off održat će se u četvrtak, 31. siječnja u Tvornici kulture, a u izdvojenoj kategoriji Nagrade publike gdje su opet među nominiranima Vojko, Goran Bare & Majke i Rezerve moći ćete glasati od 15. do 30. siječnja 2019. godine na linku www.iskon.hr. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 22:20

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. KAKO JA ZAPOŠLJAVAO GOSPODIN VLADIMIRA vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
  #2 KAKO JA ZAPOŠLJAVAO GOSPODIN VLADIMIRA [email protected] 20 veljače, 2019, 00:04

  Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code