NJUŠKALO VODEĆI OGLASNIK U HRVATSKOJ

NJUŠKALO VODEĆI OGLASNIK U HRVATSKOJ

3. travnja, 2014.

njuskalo

Prema glasovima građana u istraživanju Best Buy Award Croatia, Njuškalo je br.1 internet oglasnik s ponudom usluga najboljeg omjera cijene i kvalitete.

 U samo dvije godine od posljednjeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, desile su se izražene promjene u potrošačkim navikama i preferencijama prema proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu. Određene promjene su za poduzeća i potrošača zaista značajne.

 Njuškalo je u navedenom razdoblju uspio zadržati vjernost svojih korisnika i ponovno osvojiti njihove glasove. Tako da je ovo drugo priznanje koje je Njuškalo ostvarilo u Best Buy Award istraživanju, što je pokazatelj održavanja konstantne, visoke razine kvalitete dizajna i preglednosti web stranice što uz pružanje usluga po povoljnim cijenama, dovodi do zadovoljstva krajnjih korisnika.

 Konkretno anketno pitanje u kojem je Njuškalo osvojio najviše glasova potrošača, glasilo je: „Navedite naziv INTERNET OGLASNIKA koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete UKUPNE kvalitete ponude, preglednosti, dizajna i dr.“, najviše je ispitanika na ovo pitanje odgovorilo, Njuškalo.

 Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code