ROMAN ABRAMOVIČ SADA ŽIVI U ISTANBULU

ROMAN ABRAMOVIČ SADA ŽIVI U ISTANBULU

2. studenoga, 2023.

 

Roman Abramovič je u svibnju prošle godine pao pod sankcije britanske vlade jer je jedna od njegovih kompanija pomagala ruskoj vosjci tijekom agresije na Ukrajinu.
Abramoviču je istog momenta zamrznuta sva imovina u Engleskoj, a ruski oligarh je bio prinuđen prodati klub Toddu Boehly za, nagađa se, 4.25 milijardi eura.

Abramovič se u međuvremenu u potpunosti povukao iz svijeta fudbala i živi mirnije nego ikad. Ljetos je kupio nekretnine u Istanbulu, a pisalo se i da želi investirati u jednu momčad iz Turske, ali se to nije dogodilo.

Ugledni „The Athletic“ piše da se Abramovičev život sada svod na relaciju između Sočija, Istanbula i Tel Aviva i da ponekad putuje u Dubai, ali da u Englesku više ne dolazi. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. MARIJANA
    #1 MARIJANA 2 prosinca, 2023, 15:10

    Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina započeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

    Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno gledano, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac ne dajući mi ništa zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi je potreban i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za kredit baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i dobijte svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code