NAJNOVIJE NA PORTALU

NINA BADRIĆ U SARAJEVU

NINA BADRIĆ U SARAJEVU

23. prosinca, 2014.

141220089.1 xl

Svoj nastup počela je pjesmom “Čežnja” i tako izazvala nevjerovatne emocije oko 1.000 gostiju u dvorani.
Pomalo drhtavim glasom Nina se prethodno obratila svojoj publici kazavši da je večerašnji koncert posebno emotivan za nju.

“Prije petnaest godina prvi put sam na ovoj bini održala svoj solistički koncert u Sarajevu. Hvala vam za sve ove godine, hvala što mene i moju muziku nosite”, poručila je pjevačica koja se na bini pojavila u prekrasnoj crnoj haljini posebno odabranoj za ovu priliku.
“Podržite me, prvi put sam u Sarajevu u dugoj haljini”, kazala je uz osmijeh Nina i izazvala gromoglasan aplauz publike.
“Nastavljamo divnu priču koja je počela sa Tuzlom i Zenicom, mada su mi tamo govorili: ‘Vidjet ćeš kako ćeš u Sarajevu'”, našalila se Nina.
Publika u Sarajevu je već od prve numere zapjevala uglas sa Ninom, a pjesmu “Čarobno jutro” su većinom iznijeli sami, uživajući u svakom stihu.

Večeras je pažnju prisutnih plijenila i druga Nina, djevojčica koja je izašla na scenu da bi pjevačici uručila poklon, ali je ostala i nastavila je pratiti u stopu.
Dobro raspoložena Nina je, kako je sama kazala, dozvolila da joj djevojčica “ukrade šou”. Odjevene u sličnu kombinaciju plesale su zajedno dok su se nizale pjesme “Kralj života mog”, “Nije mi svejedno”, “Ako kažeš da me ne voliš”, “Nek ti bude kao meni”…
Publika se rasplesala i raspjevala uz dvije Nine, a popularna Hrvatica posebno je nasmijala svoje fanove imitacijama Alke Vuice i Severine.

IZVOR:www.klikx.ba

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code