NEVJERNICA ZA USKRS KUPUJE BIRAČE

NEVJERNICA ZA USKRS KUPUJE BIRAČE

18. travnja, 2017.

 

Odlučila se i KIB na kunsku naknadu uskrsnice za gotovo 13 tisuća umirovljenika. Čak 300 (njihovih) kuna – neovisno o biračkoj odluci ?! – podijelit će KIB onima s mirovinom do 1,500,00, po 200 kuna izdišućim penzićima s primanjima dvije do tri tisuće, a onima s tri do pet tisuća kuna mjesečne mirovine čak stotinu kuna

Napisao: Josip Frković

Iako iz Gradske vijećnice u Rimskoj ulici još nema potvrda o tome je li savjetnik propaloga čelnika SDP-a i bivšega premijera Zorana Milanovića, skupocjeni Čeh Chris Brown, ponešto od predizbornih govorničkih i PR-vještina podijelio i sisačkim socijalnim demokratima. Jedno je sigurno, nimalo omiljena trenutna crvena gradska vlast, zapamćena po mnogim protuzakonitim potezima i otkazima ugovora o radu uz sudske presude o novčanom obeštećenju i vraćanju nepoćudnih na posao, pa i po suludo kriminalnom potezu demontiranja povijesno i praktično turistički vrijedne pruge Sisak-Karlovac iz 1906. (uz blagoslov i asistenciju vinskoga doktora turizma u Hrvatskom zagorju i ex-prometnoga ministra Siniše Hajdaša Dončića – nap. a.), mudrijaški se domislila.

Provjerene antihrvatske metode

Ateističnoj gradonačelnici, dokazanoj protivnici Crkve i družbi istomisećih povjerila je zadaću obmane katoličkih vjernika. Provjerenom formulom poznate antihrvatice Jovana Raškovića i navodno socijalno osviještene Milanke Opa(n)čić, neprežaljene drage nekolicine potentnih SDP-ovih mužjaka i šarmera, koja je hrvatskim braniteljima podvalila mnogo toga, odlučila se i KIB na kunsku naknadu uskrsnice za gotovo 13 tisuća umirovljenika. Čak 300 (njihovih) kuna – neovisno o biračkoj odluci ?! – podijelit će BIK iliti KIB onima s mirovinom do 1,500,00, po 200 kuna izdišućim penzićima s primanjima dvije do tri tisuće, a onima s tri do pet tisuća kuna mjesečne mirovine čak stotinu kuna.

S vjerom da uživaju u uskrsnim šarolikim zečićima na (nedovršenoj i drndavoj) pješačkoj zoni, drugarica „KIB iliti BIK“ i jumbo-plakatima s protuzakonitim prvim predsjednikom gradskoga parlamenta, nada se da će mnoge potaknuti da 21.05. zaokruže SDP (s SDSS-vim i inim partnerima?! – op. a.). Uza spomenute iznose (svojih, građanskih) proračunskih kuna, boljševička gradonačelnica očekuje „dostojanstveniju proslavu staroga i najvećeg katoličkoga blagdana“. Baš ona koja svoje brezovičke drugove pozdravlja sa „ SF – SN!“ ili obratno, koja svećenicima zabranjuje blagoslov (javnih) prostora ili koja sv. Kvirina odjeljuje od civilnih slavitelja dana grada, za čiju konačnu smjenu i nestanak njene vlasti Boga moli i biskup Košić, ista ta BIK/KIB i njen stručnjak za sportske financije Marko Krička utrpavaju se u populističko, vjerničko slavlje Uskrsa.

Optužnice protiv KIB

Bez obzira na dugo pamćenje hrvatskog i sisačkog katoličkoga puka, najavljuje preko opće-pravne glasnogovornice grada Gordane Karapandža Prica svoju nazočnost misnom slavlju uskrsne euharistije u capraškoj župi sv. Marije – Kraljice mira. Kojim povodom i s kojom vjerodostojnošću, pitaju se istinoljubivi, kad o njenu potpisu ovisi davno potpisano slovo ugovora o dugu grada od oko 3 milijuna kuna za dovršetak uređenja zvonika ponad tužne Lasinjske šume hrvatskih mučenika. Zvonika žrtava zloglasne Ozne/Udbe iza 1945. od Europe proglašena super-zločinca JBT-a i njegovih sljedbenika… Doista, sve će i iza uskrsnoga blagdana biti dostojanstvenije ako profanirani glavni javni odvjetnik iz svojih ladica izvuče optužnicu protiv KIB i njenih skojevskih sljedbenika…. T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Drinko
  #1 Drinko 25 travnja, 2017, 12:53

  Što se, dobri ljudi, toliko čudite ponašanju diplomirana pravnika BG-fakulteta Momira Gaćeše. Skutrio se nesretnik kao kadar druga Krapljana u HDZ-u da bi napokon zov divljine učinio svoje. Kad je trebalo prevagnuti u korist srbofilne KIB/BIK nije se dvoumio i postao pomoćnik druga Marića. Još jednoga vodoinstalatera Krapljana,,dipl.cestara poput bivšeg šofera u vodovodu dipl.ing. Darka Žaka, Bože Kršića, Željka Marjanovića, Stipana Šaponje, Repustića i drugih velikana primpolitike i kriminala.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 24 travnja, 2017, 20:13

  Zakaj nije potpisala kolektivne ugovore sa svim tvrtkama.
  kad ne smije ić protiv “svojih”kadrova,koji su digli ruke za nju.Pogotovo u Sisačkom vodovodu, najgoroj firmi po ophođenju sa strankama u Gradu Sisku. Njima nitko ne može ništa dokazati, oni su uvijek u pravu. E sad da vidimo kako će biti na lokalnim izborima.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Stanislav
  #3 Stanislav 19 travnja, 2017, 06:51

  Licemjerno i skandalozno! Kristina Ikić Baniček ili Baniček Ikić Kristina konačno ostvaruje osvetničke zamisli razočarana životnoga suputnika iz sjene, SDP potrčka Darka, koji se davne 2005. nije uspio karijerno realizirati. Srušili mu crvenoga gradonačelnika, pa i njegovu karijernu zamisao šefa kabineta. Sada, kad je okušao vrhove vlasti uz SDP-ova ministra poduzetništva i kuma Marasa (partijskoga vicešefa), red je uzvratiti Siščanima koji su mu se u potihu bogaćenju dionicama odbili diviti. I baš kad se uživio u slasti vladanja, opet silazna putanja. Ali, tu je moćna žena njegova života, privlačna samoupravljačica Kristina, koja će uz asistenciju anonimnih i kupljenih istomišljenika (s tzv. pravašima u partnerstvu) riješiti sve probleme umirućega i prometno izolirana grada u kojem većinu predstavljaju socijalno potrebiti. Raditi po svome, tvrdoglavo odbijati mišljenja korektnih narodnjaka i srljati prema cilju bezočne kreditne pljačke (s promjenjivom kamatom), s plaćanjem kampanje političkih komunističkih sanjara i zaštitnika dviju poznatih sisačkih drparošica lex Milanovića. Pri kraju prvoga mandata, uz veliku samoreklamu i bez šefa gradskoga parlamenta, komunalna renesansa grada. Armirani beton na arheologiju i katakombe prastare pivovare- Sjetio se mudri Darko Baniček Ikić i “uskrsne čestitke” za dvanaest hiljada osiromašenih penzića. “Sretan Uskrs želi vam vaša gradonačelnica Kristina Ikić Baniček!”. Baš tako piše na uputnici iz uprave grada Siska. Kao da su izbori trijumfalno završili, kao da se za svoj dubok džep uhvatila milostiva vjernica demokratskoga centralizma…Bez Boga i vjerničke tradicije u identitetu (valjda svoga) naroda.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. hrvatski posavac
  #4 hrvatski posavac 18 travnja, 2017, 18:38

  Pa ta ju toliko napadate.
  Učinila je dosta za ovaj grad.
  Jedino kaj je uhljebila u SISAČKOM VODOVODU one kaj nisu autohtoni Siščani kao ONA. Drži nesposobno rukovodstvo kaj kap vode na dlanu. Neka tamo odu službe pa da vide kako se odnose prema građanim i svojim korisnicima. Ovi u VODOVODU su uvijek u pravu.
  A građani plaćaju ono šta drugi PIJU.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Hrvatska
  #5 Hrvatska 18 travnja, 2017, 06:18

  Svaku osbu koja rada protiv drzave Hrvatske i njena naroda, treba staviti u ludnicu Za Dom Spremni.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 18 travnja, 2017, 19:41

   Jeli ima dosta kreveta za sve. I ovako ministar Kujunđić kuka da nema para u zdravstvu. Pa ne radi ova protiv države, dapače sve daje za svoj Sisak, naravno i za biskupiju direktno i indirektno.

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code