NENO BELAN GOST AERODROMA NA ŠALATI

NENO BELAN GOST AERODROMA NA ŠALATI

24. svibnja, 2019.

 

 

Poseban gost Jurice Pađena i Aerodroma na slavljeničkom koncertu na Šalati bit će Neno Belan. Bend čije hitove svi znamo proslavit će 40 godina od osnutka te će uz mnogobrojne goste prijatelje na svom slavlju oživjeti „zlatno doba novog vala osamdesetih“ u srcu Zagreba na Stadionu Šalata 31. svibnja.

Jurica Pađen i Aerodrom će Vas uz mnogobrojne legendarne hitove Aerodroma: ‘Kad misli mi vrludaju’, ‘Stavi pravu stvar’, ‘Tvoje lice’, ‘Obična ljubavna pjesma’, ‘Digni me visoko’, ’24 sata’, ‘Fratello’ i ‘Kava’ samo su neki od bezvremenskih hitova kultnog zagrebačkog benda koji je nedavno izdao i novi hit singl ‘Neka bude’.

Uz posadašnjenje nezaboravnog vremena osamdesetih ujedno ćete biti dio prvog od niza koncerata FFL Rocks na kojima će se dio prihoda donirati organizaciji Food for life, za hranu potrebitima. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Gonzalez Andres
    #1 Gonzalez Andres 24 svibnja, 2019, 18:09

    Pozdrav, Ovo je obavijestiti javnost da je g. Gonzalez Andres privatni zajmodavac koji je otvorio financijsku priliku za sve koji trebaju financijsku pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% pojedincima, tvrtkama i tvrtkama pod uvjetima i uvjetima jasnim i razumljivim. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte na: ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code