NATJEČAJ ZA PULSKI FESTIVAL

NATJEČAJ ZA PULSKI FESTIVAL

8. ožujka, 2024.

 

 

Pulski filmski festival raspisao je javni poziv za prijavu filmova u Glavni program koji obuhvaća natjecateljske sekcije Hrvatski film i Hrvatska manjinska koprodukcija, a prijave su otvorene do 8. travnja 2024.

 

Pulski filmski festival ovog ljeta održat će se po 71. put, u terminu od 11. do 18. srpnja. Poziv za prijavu filmova u Glavni program 71. Pulskog filmskog festivala odnosi se na natjecateljske sekcije Hrvatski film i Hrvatska manjinska koprodukcija, a otvoren je 7. ožujka i traje do 8. travnja 2024. u ponoć. U Glavni program mogu se prijaviti filmovi svih rodova nastali u 2023. i 2024. godini, duži od 60 minuta. O dobitnicima Zlatnih arena odlučivat će peteročlani ocjenjivački sud, a dodijelit će se njih 16 u sekciji Hrvatski film te četiri filmovima iz Hrvatske manjinske koprodukcije.

Pravo prijave u sekciju Hrvatski film imaju dugometražni filmovi nastali u potpunosti u hrvatskoj produkciji, većinske hrvatske produkcije i manjinske hrvatske koprodukcije u kojima je udio sudjelovanja hrvatskih filmskih umjetnika veći od 50 posto.

Sekcija Hrvatska manjinska koprodukcija podrazumijeva dugometražne igrane filmove koji se mogu kvalificirati kao službene manjinske hrvatske koprodukcije prema odredbama Konvencije Vijeća Europe o kinematografskoj koprodukciji (revidirana) i/ili važećim bilateralnim koprodukcijskim sporazumima koje je Republika Hrvatska sklopila s drugim zemljama. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Miss Veronica
  #1 Miss Veronica 18 ožujka, 2024, 12:59

  POZDRAVLJAM VAS SVE U IME GOSPODNJE, ŽELIM DA ZNATE DA VAS NIKADA NE MOGU ZVESTI POGREŠNO… DOBIO SAM ZAJAM OD 25,000 EURA SA 3% KAMATE OD PRAVOG ZAJMODAVCA. ON SE TAKOĐER BAVI INVESTICIJAMA/KRIPTO VALUTAMA. AKO STE ZAINTERESIRANI, KONTAKTIRAJTE OVOG ZAJMODAVCA KOJI MI JE DAO ZAJAM U ROKU 24 SATA. {[email protected]}

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FINANCIRANJE OD POZZI ADELE
  #2 FINANCIRANJE OD POZZI ADELE 12 ožujka, 2024, 11:19

  FINANCIRANJE POZZI ADELE
  Pozdrav svima.
  Moje ime je SUZANA NOVAK
  Beskrajno sam zahvalna Bogu što mi je POZZI ADELE vratio na put.
  Za sve vaše financijske potrebe ili ako ste u financijskim poteškoćama, obratite se ovoj prekrasnoj POZZI ADELE i bit ćete potpuno zadovoljni.
  Ova velika gospođa upravo mi je pomogla s malim iznosom od 30.000 eura i za mene je to više nego dovoljno.
  Ona je žena srca, zahvaljujući ovoj divnoj ženi znam da sam uspio povećati svoj životni standard i svoj dug.
  Ako trebate mali zajam, obratite im se i nećete biti razočarani.
  E-pošta: [email protected]
  HVALA VAM

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code