GRUBIĆEV NAKIT U KLUBU “OPERA”

GRUBIĆEV NAKIT U KLUBU “OPERA”

11. travnja, 2017.

 

 

Nakon nezaboravnog vikenda kada je londonski DJ trio Disciples svojim hitovima How deep is your love, Twilight i They don’t know zagrebačku publiku podigao na noge do ranih jutarnjih sati, nezaboravno party iskustvo u Operi nastavlja se već ove subote, 15. travnja. Urbani klub u srcu Zagreba najavljuje nesvakidašnji Vanguard party kojim će u suradnji s Grubić designom predstaviti jedinstveni spoj mode i glazbe. Manekenka Anamarija Stišćak zaštitno je lice nadolazeće glazbeno – modne priče, a plavokosoj ljepotici za posebnu priliku hrvatski će dizajner Petar Grubić pokloniti svoj unikatni Grubić design nakit.

Petar će jedinstveni nakit izraditi u klubu upravo za samo vrijeme partyja te pokazati zašto njegovi dizajni nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Jedinstveni nakit koji kombinira vrhunske materijale kao što su koža, staklo, kristali, tropski koralji Petar će izraditi i za nekoliko najsretnijih posjetitelja koji se uključe u nagradnu igru na Facebook stranici kluba Opera.

Grubić design hrvatski je brand nakita iza kojeg stoje otac Mladen i sin Petar Grubić koji već više od 30 godina pod motom Od ulične mode do ekstravagancije obilježavaju domaću modnu scenu inovativnim dizajnerskim rješenjima. Kreacije Grubić designa nude svevremenski koncept koji je osvojio hrvatsku ikonu stila Josipu Lisac te brojne ljubitelje mode u Hrvatskoj i Europi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code