NATJEČAJ ZA NAJBOLJU KNJIGU IZ DOMOVINSKOG RATA

NATJEČAJ ZA NAJBOLJU KNJIGU IZ DOMOVINSKOG RATA

4. svibnja, 2021.

 

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.), u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, raspisala je  tradicionalni natječaj za najbolju knjigu na temu – Domovinskoga rata – „Bili smo prvi kad je trebalo“.

Inače, natječaj se organizira od 2000. godine, s ciljem da se potakne što više autora, poglavito sudionika Domovinskog rata da  pišu i objavljuju knjige na temu stvaranja slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države.

Lani su ovu nagradu primili Josip Palada za knjigu „Tko je palio moje knjige“ i američki Hrvat Michael Palaich za knjigu „Za Hrvatsku moje bake“.

Na natječaj se do kraja kolovoza ove godine mogu javiti autori koji su objavili knjige (od lipnja prošle do kolovoza ove godine)  vezane uz Domovinski rat: prozu, poeziju, pripovjetke, fotografije i drugo.

Knjige za natječaj (po tri primjeraka) treba dostaviti na adresu:

UHBDR91.,(za natječaj), 48000 Koprivnica, Dr. N. Sertića 15,

zaključno do 30. kolovoza 2021.

Stručni prosudbeni sud nagradit će jednog ili više autora – Velikom zlatnom plaketom – Bili smo prvi kad je trebalo. Svečano uručenje bit će krajem rujna ili početkom listopada u Zagrebu.

UHBDR91. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Proton Loans
    #1 Proton Loans 7 svibnja, 2021, 07:56

    Ovim ćemo obavijestiti širu javnost da trenutno dajemo zajam ljudima kojima je potrebna financijska pomoć po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Ako ste zainteresirani za prijavu zajma, kontaktirajte nas za više informacija putem: E-mail: [email protected] ili Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code