4. FESTIVAL ZAGREB, GRAD POEZIJE

4. FESTIVAL ZAGREB, GRAD POEZIJE

15. siječnja, 2013.

vili matula edin karamazov milan bandic goran matovic ivica lovric

U ponedjeljak 14. siječnja, u 11,00 sati, u gostionici Tip-top, Gundulićeva 18, priređena je konferencija za novinare u povodu „4. festivala Zagreb, grad poezije“ koji će se, u organizaciji Teatra poezije, održavati od 17. do 20. siječnja ove godine.

Festival su predstavili gradonačelnik Milan Bandić, autor i ravnatelj Goran Matović te umjetnici Vili Matula, Edin Karamazov i Ivan Herceg.

Ovogodišnji festival počinje u Vip clubu na Trgu bana Jelačića, u četvrtak 17. siječnja  u 20 sati  kad će stihove A. B. Šimića čitati: Goran Matović, Vedran Mlikota i Žarko Potočnjak.

U petak 18. siječnja u 10:30 i 15:30 u sklopu programa Z1 televizije predviđeno je uključenje osnovnih i srednjih škola u program Teatra poezije.

U petak u 18 sati u gostionici Tip-top, Gundulićeva 18 pjesnici Sonja Manojlović i Sead Begović u poetskom dijalogu će predstaviti svoje nove knjige.

Iste večeri u Vip clubu u 20 sati održat će se „Događanje Maleš, Maleš“.

U subotu u 20 sati u caffeu  U dvorištu, Žerjavićeva 7 održat ćže se promocija novog broja časopisa Poezija.

Festival završava u nedjelju 20. siječnja  kad se u Vip clubu, od 20 sati održava scenski susret glumaca, pjesnika i glazbenika nazvan „Skalpel kaosa“.

Fotografija: Mario Čužić www.mojzagreb.info T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code