NAJGORE JE ŠTO SE ZAPRAVO NEMAŠ KOME OBRATITI

NAJGORE JE ŠTO SE ZAPRAVO NEMAŠ KOME OBRATITI

19. prosinca, 2019.

 

Oni koji nemaju novaca platiti onima za koje već i vrapci vide da su se obogatili preko noći – neka pate. To se poglavito odnosi na hrvatske branitelje i stradalnike. Kad su u krvi stvorili hrvatsku državu prepustili su je nažalost navodno korumpiranim vođama (svaka čast iznimkama) i danas imamo to što imamo, uglavnom nesposobne, bahate i jadne političare (svaka čast iznimkama) za koje ne važe ni zakoni ni propisi

Napisao: Mladen Pavković

Aktualna predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović izjavila je strašnu istinu, da je korupcija zahvatila i one koji bi se trebali boriti protiv ovog najvećeg zla koji nas je zadesio nakon hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata.

Naime, u šokantnoj izjavi, od koje se izgleda još dugo nećemo oporaviti, istaknula je da korupcije ima i u tajnim i inim službama Republike Hrvatske, u njezinim najvišim vrhovima, te da se godinama bori protiv korupcije i u SOA-i.

Hrvatska u kaosu

Nema razloga da joj ne vjerujemo, jer je ona upravo kao predsjednica proteklih pet godina nadgledala tajne službe, smjenjivala ravnatelje i savjetnike. Rekla je da je taj sustav naslijedila od Ive Josipovića i Zorana Milanovića i podsjetila na sudski postupak protiv Darka Grdića i Ognjena Preosta, zbog nezapamćene korupcije i pronevjere milijunskih iznosa u Vojnoj sigurnosno- obavještajnoj agenciji.

Ako je to tako, a prema svemu sudeći jeste, (vjerojatno još i puno gore), onda se ne trebamo čuditi što je Hrvatska sve više u „kaosu“, što mladi odlaze, što nema poštovanja prema hrvatskih braniteljima i stradalnicima, što su male ili nikakve mirovine, što su zdravstvo, prosvjeta, pravosuđe i niz drugih institucija došli do dna (može li niže?)…

Sad kad smo čuli ovu izjavu od aktualne predsjednice RH, postavlja se pitanje- zbog čega se time dosad nisu bavile službe koje se bore protiv korupcije (kriminala), pa nisu svi valjda u tom „biznisu“ da se ne mogu (ili neće) početi s korjenitim promjenama?

Nesposobni i bahati

Kažu da korupcije ima svugdje u svijetu i da se ne trebamo čuditi što je ima i kod nas. Baš lijepo. S druge pak strane, oni koji nemaju novaca platiti onima za koje već i vrapci vide da su se obogatili preko noći – neka pate. To se poglavito odnosi na hrvatske branitelje i stradalnike. Kad su u krvi stvorili hrvatsku državu prepustili su je nažalost navodno korumpiranim vođama (svaka čast iznimkama) i danas imamo to što imamo, uglavnom nesposobne, bahate i jadne političare (svaka čast iznimkama) za koje ne važe ni zakoni ni propisi.

Da bude još i gore, oni se ni Boga ne boje!

Dugogodišnje uspješne tvrtke se gase, ovrhe su narasle do neslućenih visina, sve je više ljudi na ulici.

Ono što je još i gore- nemaš se kome ni obratiti za pomoć, ako su i oni koji bi trebali rješavati probleme (kriminal) korumpirani.

No, nakon ove izjave hrvatske predsjednice nije dovoljno da se otvore samo vrata VONS-a (Vijeća za nacionalnu sigurnost), već i – Remetinca!

U svakom slučaju, nismo se za to borili! T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 19 prosinca, 2019, 20:32

  PROTEST JEDNOG MARXISTE !!!
  VJERA I NACIJA ,PRAVO I MORAL SU POSLIJEDICE DRUŠTVENOG RAZVOJA A NE UZROCI,TVRDI SPOZNAJNA FILOZOFSKA ZNANOST,PA PREMA TOME OVAJ ČOPOR NACISTA I RASISTA ,KLERILKANO -KATOLIČKE NARAVI ,STACIONIRAN NA HOLOKAUTSTKOM FOOCEB OBO-KU KOJI ME STALNO BLOKIRA, PRIJEČI MOJE OGLAŠAVANJE VEĆ PREKO 6 I VIŠE MJESECI, POD OIZGOVOROM DA VRIJEĐAM NACIONALNE I VJERSKE OSJEČAJE ČITATELJA ,STEPINČEVSKO-HOLOKAUSTKO ,KRVOLOČNO- NACISTIČKOG, KOLJAČKOOG DINARSKO ,TRIBALNO-ANTROPOIDNOG ČOPORA SLJEDBENIKA.-
  POŠTOVANI NEUKI ČOPORU NACISTIČKO-KLERIKALNO-FAŠISTIČKO-ŠOVINISTIČKIH JAVNIH POSTUPAKA ,MOLIM SUSPENZIJU BLOKADE ,TIČUĆI SE VAŠIH ODNOSA PREMA GRAĐANIMA MARXISTIČKE SVIJETI,A POSEBNO PREMA MENI!!
  POŠTOVANI GRAĐANI ,I SVI MOJI PRIJATELJI KOJI ME POZNAJU SA INTERNETSKIH PORTALA I MOJU POLITIČKU DJELATNOST IZRAŽAVANU U MOJIM KOMENTARIMA,OBAVJEŠTAVAM VAS DA SAM OPET BLOKIRAN ILI BOLJE REČENO,ISKLJUČEN IZ INTERNETSKOG ,JAVNOG KOMUNICIRANJA OD REDAKCIJE FACEBOO-KA KOJA JE STRUKTURIRANA,ODNOSNO USTROJENA , DUHVNO I UMNO , KAO ČOPOR NEUKIH NACISTIČKO-KLERIKALNIO-FAŠISTIČKO-ŠOVINISTIČKIH USMJERENJA ,PA JOJ SVAKO DRUGO I DRUGAČIJE MIŠLJNJE ,JAVNO PREDICIRANO INTERENSKIM PROMETOM BIVA OSUĐENO KAO MIŠLJENJE KOJE KRŠI ,NAVODNO, NJIHOVE STADARDE , O KOJIMA REKOH SVE U UVODU,A ONI SU ,KAKO ONI TVRDE USTROIJENI DA BRANE I OSUĐUJU SVAKO PISANJE ,ODNOSNO, JAV LJANJE KOJE KRŠI TE NJIHOVE STANDARDE. PA SU ME OPET BLOKIRALI ,A TO ČINE SKORO SVAKOG TJEDNA PONEKOLIKO DANA I SATI ILI GODIŠNJE PO CC-9O DANA.MAKAR SE JA OBRAČAM TOJ NJIHOVOJ KOMISIJI SA PONUĐENIM ARGUMENTIMA KOJIM ŽELIM DEMATIRATI NJIHOVU PROSUDBU ,ONI JOŠ NIKDADA NISU TO UVAŽILI.
  PA ,OPET ,OVIM PUTEM PONOVNO I JAVNO ,OBAVJEŠTAVAM GRAĐANE I MOJE PRIJATELJE I SVE KOJI SU ME ČITALI I PRATILI MOJU AKTIVNOST NA INTERNETU,DA UPUČUJEM PRIGOVOR KOMISIJI FACEBOOK-A KOJA SE PREMA MENI ODNOSI DISKRIMINATORSKI, A KOJOJ SAM PODASTRO SVE MOJE ARGUMENTE O SVOM KRITIČKOM GLEDIŠTU ZA KOJE ME OPTUŽUJU I KAŽNJAVAJU.PA EVO MOJIH OBJAŠNJENJA TOJ ,TAKOZVANOJ KOMISIJI FACEBOOK-A:
  POŠTOVANA GOSPODO ,PONOVNO VAS INFORMOIRAM ,DA JA NE KRITIZIRAM KATOLIČKU CRKVU I NJENE SLJEDNIKE ZATO ŠTO SU SLJEDNICI KATOLIČKE VJERE ,NEGO ZATO ŠTO SVOJU VJEREU I VJEROVANJE PRETVARAJU U POLITIČKU PARTIJU I SA TOG STAJALIŠTA KRITIZIRAJU SVE ONE KOJI NISU NJIHOVOG MIŠLJENJA , A POSEBNO NAS KOMUNISTE ,ODNOSNO MARXISTE ,KOJI SE U SVOJIM KRITIČKIM OSVRTIMA UVIJEK POZIVAMO NA NAUKU I VELIKE UMOVE ,KATOLIČKE,FILOZOFSKE I DRUŠTVENO-POLITIČKE. PA SAM HERCEGOVAČKU CRKVU NAZAVO ZLOČINAČKOM.NARAVNO ARGUMENTIRANO IZ PODIGNUTIH OPTUŽNICA PROTIV MNOGIH NJENIH PRELATA POSLIJE II-GOG SV JETSKOG RTA I KOJI SU BILI I OSUĐENI KAO ZLOČINCI. A ŠTO SE TIČE ISTUPA KAPTOLSKOG EGZARHA ,B OZANIĆA, NJEGA NISAM KRITIZIRAO NI KAO VJERNIKA NI EGZARHA NI KAO ČOVJEKA RELIGIJE,VEĆ ZATO ŠTO SVOJE NASTUPE UVIJEK POLITIZIRA PA ISPADA DA JE VIŠE POLITIČKI AKTIVISTA NEGO KATOLIČKI SLJEDNIK. UVIJEK SE JA U SVOJIM KRITIČKIM OSVRTIMA ,KADA TO SADRŽAJ ZAHTJEVA ,POZOVEM NA PAPU U OSATAVCI,POŠTOVANOG KARDINALA BENEDIKTA XVI-TOG ,KOJI JE ,TREBA SVIM KATOLICIMA BITI JASNO, BIO CC-A PREKO DEDSET GODINA GENERALNI TAJNIK KONGREGACIJE ZA NAUKA VJERE ,DAKLE,ČOVO KOJI JE PO SVOJOJ DUŽNOSTI ODREĐIVAO PONAŠANJE KATOLIČKE CRKVE I NJENIH SLJEDBANIKA ,ZBOG ČEGA JE POSTAO I PAPA. ALI JE JEDNIM SVOJIM PREDAVANJEM NA MEĐURELIGIJSKOM SKUPU U TALIJANSKOM GRADU ASSISSIU OKOMIO SE NA KRŠĆANSTVO KOJEG JE NAZAVO STAROM VJERO I POVIJESNO OPTEREĆENOM MNOGIM PREDRASUDAMA I STVARNIM MANAMA, ZA KOJE JE TRAŽIO KRŠĆANSKO POKAJANJE I MOLITVU ZA PRAŠATANJE DA SE TO NIKADA NE VRATI U PRAKSU DJELOVANJA KRŠĆANSKE VJERE.TAKOĐER JE KRŠĆANSKU CRKVU OPTUŽIO DA JE KROZ SVOJU POVIJEST BILA POHLEPNA I OKRENUTA ZGRTANJU OVOZEMALJSKOG BLAGA ,PA SVI VELIKI KRŠĆANSKI UMOVI KOJI SU SE PROTIVILI TAKVOM DJELOVANJU CRKVE BILI SU U MANJINI I OSUĐENI NA LOMAČU.OSIM TOGA JA SE ,KADA TO TEKST MOJE KTRITIKE ZAHTJEVA ,POZIVAM I NA NAUČNA STAJALIŠTA ,KAO NA PRIMJER,HEGELOVE KONSTATACIJE I DEFINICIJE KRŠAĆNSKE VJERE I POIMANJA SVIJETA ODNOSA.TAKOĐER SE POZIVAM I NA MARXA, KOJI JE UTEMELJIO TEORIJU DIJALEKTIČKOG MATERIJALIZMA U POIMANJU SVIJETA. PA OTKUDA PRAVO I ARGUMENT VAŠOJ NEKOJ KOMISIJI DA ME ,JEDNOSTAVNIM POTEZOM IZOPĆI IZ SVIJETA KOMUNIKACIJA.POŠTOVANA GOSPODO MOLIM VAŠ ODGOVOR I SUSPENZIJU BLOKADE I JAVNU ISPRIKU DA STE SE PONAŠALI USTAŠKO-HOLOKAUSTSKI,MRŽNJOM VISOKOGH STUPNJA STOKE SITNOG ZUBA , KOJA ZASLUŽUJE JAVNU, OPĆE-NARODNU OSUDU!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 19 prosinca, 2019, 07:34

  Nema komentara? Čudno? I nijeee.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code