NAGRAĐENE TRI PRIČE NA NATJEČAJU MUZEJA ANĐELA

NAGRAĐENE TRI PRIČE NA NATJEČAJU MUZEJA ANĐELA

28. rujna, 2015.

KP 2015

Na ovogodišnji Natječaj za kratku priču Muzeja anđela pristigla je 61 priča na temu anđela, duhovnosti, važnosti intuicije, ljubavi, bajkovitosti i tako dalje. Zanimljive, kreativne i nadahnjujuće priče iz cijele Hrvatske ocjenjivalo je prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jadranka Pintarić, urednica i kritičarka iz Zagreba, Boris Perić, književnik iz Zagreba te Željko Prstec, samostalni umjetnik, slikar. Povjerenstvo je donijelo odluku o 3 ravnopravne priče, za koje su pripremljene i 3 ravnopravne nagrade, radovi Željka Prsteca.
Pobjedničke Kratke priče, koje su dosad neobjavljene, publici će biti predstavljene na svečanosti povodom Dana anđela čuvara, u petak, 2. listopada 2015., u 18 sati. Nagrađeni su Marija Antić iz Zadra i njena priča ‘Ciganče’, Sonja Kušec Mudri iz Zagreba sa pričom ‘Stranac, drvo, bicikl’ te Stjepo Martinović iz Zagreba te njegova priča ‘Anđeo… odletje’. Navedene priče publici će predstaviti sami autori.
Po prvi puta, Muzej anđela dodjeljuje i posebnu ‘Marijinu nagradu’, a ove godine dobitnik te nagrade je Denis Peričić iz Varaždina, za priču ‘Padovcova nočna popevka’.
Iz Muzeja anđela poručuju još i kako će se priče koje nisu nagrađene, možda jednog dana naći u knjizi ‘Grad u kojem spavaju anđeli’, u nakladi Muzeja anđela. Također, kažu i da se sreća može osmjehnuti i Vama u slijedećem Natječaju za kratku priču 2016. godine!
Ne propustite ovogodišnji Dan anđela čuvara, u Muzeju anđela, 2. listopada od 18 sati nadalje. Ulaz slobodan!T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code