NAGRAĐENA 10-TISUĆITA POSJETITELJICA “BAROKNOG SJAJA VENECIJE”

NAGRAĐENA 10-TISUĆITA POSJETITELJICA “BAROKNOG SJAJA VENECIJE”

29. srpnja, 2017.

 

Mlada mama iz Jakovlja, Andreja Bišćan Seničić redovita je posjetiteljica izložbi u Muzeju za umjetnost i obrt. Izložbu “Barokni sjaj Venecije – Tiepolo i suvremenici“ došla je razgledati sa svojom djecom, Petrom i Ivanom.

U ime ravnatelja muzeja, Miroslava Gašparovića, Marija Jurkić, stručna suradnica u marketingu uručila je 10.000 posjetiteljici izložbe, Andreji Bišćan Seničić, poklon torbu sa suvenirima prateće izložbe.

„Iznenađena sam! Nikad nisam ništa osvojila“, bila je prva rečenica mlade mama koja se obradovala vijesti kako je upravo ona 10.000 posjetitelj MUO za koji kaže „vaš muzej nam je najdraži. Uvijek dovodim djecu na vaše izložbe i uvijek svi zajedno odemo zadivljeni“, a tako je bilo i ovaj put. Izložba Barokni sjaj Venecije ih je oduševila, a najviše su je dojmile slike Elisabette Marchioni (Cvjetna kompozicija s košarom i vijencima). Petri se najviše svidjela slika Giambattiste Tiepola „Bezgrješno začeće“, dok je maleni Ivan ipak zaključio kako su njemu najdraži satovi iz Stalnog postava MUO te ih svaki put rado razgleda. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code