NAGRADE „NADA DIMIĆ“ I „VESNA KESIĆ“

NAGRADE „NADA DIMIĆ“ I „VESNA KESIĆ“

30. lipnja, 2021.

 

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec je, 25. lipnja, ispred Doma HDLU-a prisustvovala dodjeli nagrada „Nada Dimić“ i „Vesna Kesić“ u organizaciji udruge Domino i inicijative Fond za druge.

Nagradu je osnovao i dodjeljuje Fond za druge s ciljem poticanja umjetničkih i aktivističkih projekata i dodatne edukacije pojedinaca i kolektiva čiji rad i ideje osnažuju i inspiriraju zajednicu u kojoj žive, a čiji su utemeljili Zvonimir Dobrović i Bruno Isaković.

Osnivači Fonda ove su godine odlučili jednu Nagradu dodijeliti svim građanima koji su sudjelovali u pomoći Baniji nakon razornih potresa, a dodijeljena je inicijativama Ljudi za ljudeSloga i Dobro dobrim.

Nagrada “Nada Dimić” pripala je Mladenu Koziću i Ivi Šegoti za njihov aktivistički angažman posvećen promjenama udomiteljskog i posvojiteljskog statusa istospolnih zajednica. Dobitnici su svoju nagradu, i novčani iznos od 7 500 kuna, odlučili donirati udruzi Proces iz Pule koja radi na osvještavanju LGBTIQ tema i osnaživanju zajednice u Istri.

Nagrada “Vesna Kesić” za hrabro, otvoreno i kritičko novinarstvo dodijeljena je  Danki Derifaj, reporterki  istraživačkog magazina RTL-a “Potraga”.

Program su svojim izvedbama obogatili Lana Hosni, LeZbor te dio Zagrebačkog orkestra ZET-a. T

36 komentara

Uskoči u raspravu
 1. albuterol inhaler dosage
  #1 albuterol inhaler dosage 27 listopada, 2021, 08:06

  My spouse and I stumbled over here by a different page and thought I might
  check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to going over your web page again. http://herreramedical.org/albuterol

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code