MONOGRAFIJA O ZLATNOM DESETLJEĆU

MONOGRAFIJA O ZLATNOM DESETLJEĆU

21. lipnja, 2018.

 

 

Monografija Zlatno desetljeće hrvatskog vaterpola (2007. – 2017.) kronološki, opisuje iznimnu epohu u 110-godišnjoj povijesti hrvatskog vaterpola, a medalje koje su osvojili hrvatski vaterpolisti sada mogu stajati i na vašim policama kao dio naslovnice knjige koja se nalazi u ponudi Školske knjige.

U 10 zlatnih godina Hrvatska i njezini najbolji vaterpolisti osvojili su 17 medalja na velikim natjecanjima, dva su puta bili prvaci svijeta, jednom prvaci Europe, a igrali su i dva olimpijska finala, od kojih je jedno ovjenčano zlatom. Riječ o nesvakidašnjem uspjehu velike međunarodne vrijednosti i prepoznatljivosti s kojim se svaki stanovnik Hrvatske može ponositi i poistovjetiti.

Na samoj promociji knjige održanoj u Školskoj knjizi 15. lipnja okupili su se mnogi uglednici koji su se zajedno s aktualnim Svjetskim prvacima Barakudama prisjetili svih uspjeha koji su omogući vijorenje hrvatskog barjaka na tronu najuspješnijih.

Hrvatskim vaterpolistima čestitati je došao i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, kao i mnogi prijatelji vaterpola poput Gorana Karana, Željka Mavrovića i Filipa Hrgovića. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code