MODES VLADI: NAROD NE SMIJE I NEĆE TOLERIRATI NESPOSOBNE POLITIČARE

MODES VLADI: NAROD NE SMIJE I NEĆE TOLERIRATI NESPOSOBNE POLITIČARE

28. travnja, 2017.

 

 


S podsmjehom gledali kako se nevješto izvlačite iz slučaja „INA“, s čuđenjem i nevjericom gledali smo koliko se zalažete za prodaju HEP-a, i to sve na čelu s ministricom Martinom Dalić koja je u izravnom sukobu interesa po pitanju bilo kakvih poslova i transakcija koje se tiču INA-e jer, kao što je dobro poznato, njezin suprug član je uprave te iste kompanije. Očito je da ste gledali i još uvijek gledate samo svoje interese, a mi ostali smo ovce za šišanje

Potpisao: Marin Buovac

Dragi“ naši HDZ-ovci , MOST-ovci i ostala koalicijska svito,

sramotno je ovo što radite napaćenom hrvatskom narodu. Nakon što ste iznevjerili predizborna obećanja, svojim glasovima i podizanjem ruku u saboru u većini slučajeva glasovali ste PROTIV hrvatskih građana, bilo da se radi o porezu na nekretnine, lex Aagrokoru, povećanju raznih nameta (autoceste) i ostalih poreza za koje ste tvrdili da ih neće biti, ili o povećanju PDV-a ugostiteljima pa sve do najjače „demografske“ mjere, – podizanja PDV-a na hranu za dojenčad, sada ste svojim potezima prevršili svaku mjeru, jer se razotkrila vaša nesposobnost i nesnalaženje u donošenju pravih odluka u pravo vrijeme.

Gledate svoje interese

Neko vrijeme ponešto se i moglo tolerirati zbog želje za boljitkom svih građana Republike Hrvatske, pa smo tako s podsmjehom gledali kako se nevješto izvlačite iz slučaja „INA“, s čuđenjem i nevjericom gledali smo koliko se zalažete za prodaju HEP-a, i to sve na čelu s ministricom Martinom Dalić koja je u izravnom sukobu interesa po pitanju bilo kakvih poslova i transakcija koje se tiču INA-e jer, kao što je dobro poznato, njezin suprug član je uprave te iste kompanije. Očito je da ste gledali i još uvijek gledate samo svoje interese, a mi ostali smo ovce za šišanje.

Najnovije igrarije

Međutim, draga naša Vlado, dragi naši HDZ-ovci, MOST-ovci i ostala koalicijska svito, danas ste Vašim najnovijim igrarijama prevršili svaku mjeru. Hrvatski narod ne može i neće više tolerirati nesposobne političare koji gledaju isključivo svoj interes i interes svoje stranke, svojih rođaka i prijatelja kao što ste radili do sada. Previše ste već štete učinili u tako kratkom vremenu, pokazali ste svoju opjevanu „vjerodostojnost“, pa Vas molimo da čim prije sami odstupite i barem smanjite buduću štetu.
Ako želite Hrvatskoj dobro, to ćete učiniti još danas.

Ne zanima nas kakve se igre igraju iza političkih kulisa, tko ima kakve interese u kojekakvim političkim utakmicama, nego nas zanima interes hrvatskih građana, zanima nas uređena i stabilna Hrvatska, zanima nas osmjeh na licu hrvatskog naroda i budućnost hrvatskih ljudi. I zato još jednom za dobrobit Hrvatske: ODSTUPITE!

 
Moderna demokratska snaga (MODES) T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 2 svibnja, 2017, 01:58

  DALIČKA NEMA ŠTO REĆI ,JER NE ZNA!!!!!

  NIJE ONA JEDINA KOJA NE ZNA . NE ZNA CIJELA VLADA KAKO RIJEŠITI OVAKVE PROBLEME KOJE JE NASLIJEDILA ,A DALIČKA PRIPADA ONOJ SORTI TRIBALNIH HAJDUKA KOJE JE KATOLIČKA CRKVA I NJEN PROZELIT TUĐMAN DOVEO IZ ONE DUHOVNE PUSTINJE KOJA NIJE USPJELA DA SE POPNE NA STUPANJ SVIJESTI DALJE OD OPAŽANJA. A VEĆ DEVEDESETIH GODINA POČINJE AKTIVNI NASTUP TIH TRIBALIDA U KRAĐI I PLJAČKI SOCIJALISTIČKE RADNIČKE IMOVINE. SJETITE SE GUCIĆA ,SJETITE SE KUTLE ,SJETITE SE ,TODORIĆA ,GAVRILOVIĆA I SIJASET DRUGIH .MNOGI SU PROPALI ,ALI NISU VRATILI NIŠTA OD PRISVOJENE VRIJEDNOSTI DRUŠTVENE IMOVINE ,A ONI KOJI SU USPJELI ONI SU NA NAJJEFTINIJI NAČI PRISVOJILI DRUŠTVENU IMOVINU I DANAS SU BOGATI ,ALI DRUŠTVENA ZAJEDNICA SIROMAŠENA. SJETITE SE PRISVAJANJA BANAKA . ONE SU PRVO TREBALE BITI DOBRO FINANCIJSKI OPREMLJENE KAO PRAVE UDAVAČE DA BI IH BOŽO PRKA ,FRANJO LUKOVIĆ I MNOGI DRUGI ŽENICI UZELI NA PLADNJU. NAVODIM SAMO JEDAN PRIMJER DRUŠTVENE PLJAČKE ZA KOJU JE MOGAO SAZNATI SVAKI HRVATSKI GRAĐANIN TKO JE GLEDAO LATINICU.

  PRIMJER: MJESECIMA SE PISALO KAKO SE BELJE I KUTINA RASPDAJU, NEMAJU FINACIJSKIH SREDTVA NI ZA PROSTUREPRODUKCIJU A KAMOLIL ZA INVESTIRANJE ,A BEZ INVESTIRANJA NEMA IM ŽIVOTA. RADNICI NE PRIMAJU PALĆU ILI AKO JU PRIMAJU ONA JE NA NIVOU MINIMALCA. TE VEČERI ,NA LATINOVOJ EMISIJI JAVLJA SE PRISUTNA ,POZVANA ŽENSKA OSOBA, ZRELIH GODINA I PREDSTAVLJA SE KAO PROFESORICA EKONOMSKOG FAKULTETA U OSIJEKU. ONA JE ,NAMA GLEDATELJIMA, STRUČNO ,ALI ISTINITO ,JER JE ONA SVIJEDOK TOGA SVEGA, OBJASNILA NAČIN PRISVANJA POLJOPREIVREDNOG KOMBINATA BELJE I KUTINE . PA KAŽE ,DA SU BELJE NAMJERNO BLOKIRALE BANKE KOJE SU SE VEĆ NAŠLE POD KOMANDOM TUĐMANOVIH ESKADRONA PLJAČKE . DA BI BELJE DOBILO KREDIT UZ ,KAKO NAVODI POŠTOVANA PROFESORICA ,OVO JE MOJE SJEĆANJE, TREBALO BI PLATITI NAJVIŠE KAMATE KOJE SE UOPĆE NISU SPOMINJALE U TO DOBA NA HRVATSKOM FINACIJSKOM TRŽIŠTU I BELJE IH NIKAKO NIJE MOGLO PRIHVATITI. TAKVE KAMATE , NE SAMO DA NIJE MOGLO PRIHVATITI BELJE , NEGO NIJEDNA MODERNA PROIZVODNJA NAJVIŠEG TEHNOLOŠKOG STUPNJA NA ZAPADU NE BI TO MOGLA PODNIJETI . NARAVNO ,BELJE NIJE MOGLO TO PRIHVATITI I PROIZVODNJA U NEKIM NJEGOVIM POGONIMA OBUSTAVLJENA ,A RADNICI NA NEPLAĆENI GODIŠNJI. PLJAČKAŠKA VLADA PROZELITA TUĐMANA NAŠLA RIJEŠENJE.TODORIĆ PREUZIMA BELJE. ON ĆE GA SANIRATI ALI NJEGOVA CIJENA ,GOVORILO SE O JEDNOJ KUNI .NE ZNAM KOLIKO JE TODORIĆ MORAO PLATITI BELJE,ALI PROFESORICA TVRDI:_ON NIJE TREBAO NIŠTA ULOŽITI JER NIJE NI IMAO, ON JE MALI TRGOVČIĆ CVIJEĆEM,PA JE DOBIO ODMAH KREDIT UZ NEKU KAMATU KOJA JE PO MOM SJEĆANJU BILA BEZNAČAJNA .TVRDI POŠTOVANA GOSPOĐA. VJEROJATNO NJEN GOVOR U TOJ EMISIJI JE NEGDJE I POHRANJEN. I ONA SE PRED HRAVTSKIM AUDITORIJEM PITA , KAKO JE MOGUĆE DA JE TODORIĆ DOBIO KREDIT UZ TAKO NISKE KAMATE KOJE SE NIGDJE NISU U TO DOBA PRIMJENJIVALE. PROFESORICA TVRDI : BELJE JE VELIKA I MODERNA MESNA INDUSTRIJA I UJEDNO POLJOPRIVREDNI KOMBINAT I NJEGOVA PROIZVODNJA SE,KOLIKO JE ONA UPOZNATA, APSOLUTNO USPJEŠNO REALIZIRA NA TRŽIŠTU ,I BELJE BI MOGLO BITI USPJEŠNO SAMO MU UMJETNU PREPREKU ČINE NEKI DRŽAVNI FUNKCIONERI. OVO JE SVE MOJA PARAFRAZA POŠTOVANE PROFESORICE, IZ ČEGA SLIJEDI MOJ ODGOVOR GOSPOĐI DALIĆ, BANKOVNOJ ČINOVNICI KOJA NE ZAN DALJE OD POZICIJE : DUGUJE –POTRAŽUJE. ONA NEMA ZNANJA DA SE OKRENE PREMA SVIJETSKIM DRUŠTVENIM I POLITIČKIM ZBIVANJIMA,A ZA TO TREBA IMATI I ODREĐENO OBRAZOVANJE ,A MI SMO U OVIH 20 GODINA TROŠILI NASLIEĐENE ZALIHE MATERIJALNIH I FINANCIJSKIH UŠTEĐEVINA KOJE SU POMALO CURILE IZ PROIZVODNJE I IZ ŠTEDNIH ULOGA GRAĐANA IZ SOCIJALISTIČKIH VREMENA. ISTINA, SVE SPORIJE I MANJE DOK NISMO DOTJERALI CARA DO DUVARA.

  KADA GOVORI O POREZU NIJE NIŠTA RAZLOŽNO REKLA OSIM ONE PAROLE KOJA KOD TRIBALNIH KATOLIKA BIVA SVE ČEŠĆE UPOTREBLJVANA, DA MANJI PORERZI VEĆE INVESTIRANJE U PRIVATNOM VLASNIŠTVU ,A KOJE OSIGURAVA NOVA RADNA MJESTA. ONA FALETA SVOJE ISPRAZNE KAPITALISTIČKE TEORIJE O PRIVATNOJ INCIJATIVI ,SLOBODNOM TRŽIŠTU I KONKURENCIJI , JER SVE TO KOD NAS NIJE ZAŽIVILO .PA ĆE KONSTATIRATI KAKO NISMO JOŠ U POTPUNOSTI ZAVRŠILI TRANZICIJU, ŠTO BI TREBALO ZNAČITI ,NISMO IZVRŠILI PRETVORBU DRUŠTVENOG VLASNIŠTVA U PRIVATNO. ETO ,ŠTA KAZATI TOJ ĐEVOJCI,KAO DA NIKADA,A MOŽDA I NIJE, OTVORILA MARXA I ZAVIRILA U NJEGOVU TEORIJU POTKREPLJENU NAUČNIM DOKAZIMA I MATEMATIČKIM V ELIČINAMA I DIDAKTIČKIM OBJAŠNJENJIMA.
  ONA NIJE U TOKU VREMENA .ONA NE VIDI DA SLOBODNO TRŽIŠTE , PRIVATNO VLASNIŠTVO I KONKURENCIJA, KOJA EMANIRA IZ TIH VEĆ DAVNO ZAKORIJELIH DRUŠTVENIH ODNOSA POTPUNO SU ZAKOČILI SVAKU PRIVREDNU AKTIVNOST ,JER MILIJUNI NEZAPOSLENI ,SAMO U EVROPI ,HODAJU U PROCESIJAMA : JEDAN DAN OBILAZE KATOLIČKA SVETIŠTA PREDVOĐENI SVOJIM TISUĆLJETNIM PLJAČKAŠEM, KATOLIČKOM CRKVOMA, DRUGI DAN POD PROZORIMA SVOJIH PARLAMENATA TRAŽE KRUHA I ZAPOSLENJA, A TREĆI DAN POD PROZORIMA VLADINIH ODAJA. A LIJEKA NIOTKUDA .NEMA POMOĆI JER POSTOJEĆI DRUŠTVENI ODNOSI ,R O B – G O S P O D A R, NE MOGU SE POMIRITI ,JER SE DRUŠTVENA I POJEDINAČNA SVIJEST LJUDI MIJENJA,JER IH TEHNIKA I TEHNOLOGIJA OSVIJEŠČUJE DA JE VRIJEME NAJMENIKA POSTALO KOČNICA OPĆEG RAZVOJA, PA SE POSTAVLJA PITANJE KAKO PREVLADATI POSTOJEĆE DEKADENTNE ROBOVSKE ODNOSE NA MIRAN NAČIN BEZ REVOLUCIONARNIH POKRETA RADNIČKE KLASE ,ONIH DOJUČERAŠNJIH NAJMENIKA . DANAS SE NAŠI EKONOMISTI ,KAKO SKORO PRIZNADE ,U PARLAMENTU ,GOSPODIN SLAVKO LINIĆ, BAVE TEHNIKOM KAKO UJEDNAČITI PRIHOD I POTROŠNJU ,A ČIJA JE BAZA PROIZVODNJA,STVARANJE NOVIH VRIJEDNOSTI. I DODAJE : MI SE KAO ŠTO VIDITE NE BAVIMO NAUKOM ,MI RADIMO DA SREDIMO ODNOSE IZMEĐU TIH DVIJU STRANA,JA DODAJEM 😀 U G U J E I P O T R A Ž U J E !!! DAKLE, NIKAKVI POREZI ILI PRIREZI NE SPAŠAVAJU SADŠNJU TOTALNU KRIZU NITI POJEDINAČNE ,ADHOC INVESTICIJE ,JER JE PROIZVODNJA HIPERPRODUKTIVNA ,A POTROŠNJA NIKAKVA ,JER NAJVEĆI DIO POTROŠAĆA UMIRRE OD GLADI.
  PA JE NAJMNAJE PRODUKTIVNA ILI UPOTREBLJIVA DALIČKINA TEORIJA O SMANJENJU SLUŽBENIKA U VLADAJUĆOJ VLADAI. TO JE NAJMANJI TROŠAK ,KOJI JE ZANEMARIV U ODNOSU SAMO JEDNOG POSLOVNO-PROIZVODNOG PROMAŠAJA TODORIĆEVE ILI B ILOKOJE POSLOVNE POLOTIKE U PROIZVODNJI I PROMETU OD POSTOJEĆE ADMINISTRACIJE KOJA JE SAMO POSLJEDICA TODORIĆEVE I SLIČNIH POLITIKA ILI VLADAJUĆIH KAPITAL ODNIOSA… MORA SE JEDNOM I ZAUVJEK KONSTATIRATI DA TROŠKOVI ADMINISRTACIJE NISU SAMI OD SEBE PORASLI ILI UMNOŽENI,NJIH UMNAŽAJU ODNOSI KOJI VLDAJAU ,A VLADAJU KAPITAL ,MONOPOLSKI ODNOSI KOJIMA TREBA VELIKA ADMINISRTRACIJA ,KAO ŠTO POSLIJE NEKOG PRIRODNOG NEVREMENA POSTAJE VEKLIKA POTREBA ČIŠĆENJA NASELJENIH STANIŠTA I KOMINIKACIJA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Black Jack
  #2 Black Jack 30 travnja, 2017, 11:53

  Pa svi mi znamo da je komunistička elita tehnomeneždera iz HNS-a stvorila To Do Rich-a!
  Svi su od toga dobro živjeli!

  Pokrali su sa Dragičevićem INA-u i privatizirali rusima!
  Privatizirali su sve javne projekte HEP-a i dodjelili svojim odrodima.

  Prevarili su rusku mafiju po sistemu druga Tita.
  Do kada će Putin sve to trpiti je samo pitanje dana a onda će slati svoj KGB!
  Prodali ste otoke, Hotele, Građevinske trvrtke, Banke itd. rusima.
  Privatizirali ste javne projekte HEP i sada HEP želite prodati rusima.
  Sve što ste pokrali i oprali prodajete za judine škude rusima.

  Mislite da ste mudri jer se nadate da će se uskoro opet podignuti željezna zavjesa te da će rusi onda morati svoja ulaganja u hrvatskoj otpisati?
  Možete biti tako mudri poput Mesića i njegovih HNS-ovaca, ali će Vas Putin i KGB isto tako otpisati!!

  Kako Mesić fino putuje po svijetu i jebe Tuđmana i Amerikance a na drugoj strani pljačkaju ruse kod nas u hrvatskoj!?

  Vladimire zar ti ne vidiš da te jebu hrvatske komunjare u zdrav mozak!?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 28 travnja, 2017, 17:55

  Ma boli njih ona stvar za narod. sad su pokazali pravo lice. Ako se ide na izbore neka Plenković i ovi oko njega plate iz svog džepa i to javno pred narodom.

  Po saboru Jandroković skače
  Vlasti mu se hoće sve jače
  Niti lik niti pojava
  Ak bu vladal to bu strava
  Sabornici za drugoga dajte glas
  Imamo povjerenja u vas
  Sam da ovaj pajac to ne bude
  Dosta nam je takve dvorske lude
  Tko ga čuva taj i štiti
  On čelnik Sabora ne smije biti
  Sa svakim će on sad biti
  Vidi se kom viri z vriti
  S kim god se je on družio
  Taj je ostavku podnio
  Zato bolje da tu ne sjedi
  Kad mu mozak ništ ne vrijedi.
  Vidi se tko plenkiju smeta
  Izdržali nisu ni do ljeta
  Ljudi moji tu nema spora
  Bit će opet skupih izbora.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code