MOBILNA APLIKACIJA ULTRA EUROPE OTKRIVA RASPORED IZVOĐAČA

MOBILNA APLIKACIJA ULTRA EUROPE OTKRIVA RASPORED IZVOĐAČA

5. srpnja, 2017.

Split se ovih dana priprema za još jedno veličanstveno izdanje festivala ULTRA Europe! Mega pozornice, neviđena produkcija i glazbeni spektakl ponovo se useljavaju u poljudsku ljepoticu, a da se sprema najbolje izdanje do sad, govori i podatak da su ulaznice za party otvorenja rasprodane! Od danas je poznat i raspored nastupa po satima koji se može pogledati na mobilnoj aplikaciji ULTRA Europe, a ulaznice po posebnim rođendanskim cijenama u prodaji su još samo do ponedjeljka!

Ulaznice za Opening Party koji se održava 13. srpnja 2017. godine u klubu Giraffe Palm Beach House su rasprodane! Početak najveće ljetne glazbene avanture začinit će strastvena techno i deep house producentica i DJ-ica Nicole Moudaber koja, zajedno sa svojim gostima, predstavlja program Mood. Svi oni koji nisu bili dovoljno brzi i na vrijeme rezervirali ulaznicu za spektakularni početak uz ovu atraktivnu Nigerijku, još uvijek stignu ugrabiti jednu od 300 preostalih ulaznica za jedan od najekskluzivnijih i najposebnijih after beach partyja na svijetu. Naime, Hotel Amfora Grand Beach Resort po peti put otvara svoja vrata za samo 5000 odabranih posjetitelja koji i ove godine stižu na ULTRA Beach. Pozornicu i DJ pult na Hvaru preuzimaju sve redom nizozemski virtuozi – Dash Berlin, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano i Vicetone kojima će se pridružiti i domaći DJ dvojac Vanillaz. Ulaznice se još uvijek mogu osigurati po cijeni od 750 kuna na svim prodajnim mjestim festivala ULTRA Europe.

Organizatori su se ove godine pobrinuli da svi Ultranauti imaju još bolje i nezaboravnije iskustvo, a u tome će im uvelike pomoći i aplikacija ULTRA Europe 2017 koja je od danas spremna za skidanje i spremanje u mobline uređaje. Aplikacija je dostupna za sve IOS i Android uređaje, a osim rasporeda nastupa omiljenih DJ-a i servisnih informacija, aplikacija svojim korisnicima olakšava boravak i snalaženje unutra stadiona kako bi uživanje u festivalu bilo potpuno. Upravo je danas putem mobilne aplikacije objavljen raspored izvođača po satima za sve dane festivala.

Posebne rođendanske ulaznice za domaće posjetitelje kojima ULTRA Europe obilježava svojih prvih pet godina u prodaji su još samo do kraja tjedna. Naime, od ponedjeljka, 10. srpnja, regularne festivalske ulaznice moći će se kupiti po cijeni od 1260 kuna, a jednodnevne ulaznice za svaki dan festivala po cijeni od 560 kuna u poslovnicama Tisak Media i u sustavu Ticketshopa. Obročno plaćanje i plaćanje kreditnim karticama moguće je na svim prodajnim mjestima Tisak Media. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code