MIRO LACO TRAŽI ISPRIKU OD HSU-A

MIRO LACO TRAŽI ISPRIKU OD HSU-A

7. ožujka, 2017.

 

 

Otvoreno pismo HSU

Pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco uputio je u utorak otvoreno pismo Gradskoj organizaciji Hrvatske stranke umirovljenika (HSU), prosvjedujući što je izaslanici gradonačelnika Bandića Ani Stavljenić-Rukavina na njihovoj Izbornoj skupštini 3. ožujka u prostorijama Mjesne samouprave na Knežiji u Albaharijevoj ulici rečeno da nije pozvana, a nakon čega je ona napustila dvoranu.

Laco tvrdi da je Ured 27. veljače zaprimio dopis gradskog HSU-a u kojem oni na Skupštinu pozivaju gradonačelnika, a kako je on bio spriječen, kao svoju izaslanicu poslao je Stavljenić-Rukavinu. No, gospođa iz organizacijskog odbora na Skupštini je ustvrdila kako poziv gradonačelniku nije upućen, te da je i prisustvo njegove izaslanice time besmisleno.
Laco napominje i kako je suradnja zastupnika u zajedničkom klubu bila uvijek kolegijalna i konstruktivna, pa je bilo prirodno da gradonačelnik za svoju izaslanicu imenuje Anu Stavljenić-Rukavina.

Zbog ovih događaja, Miro Laco je u ime gradonačelnika Bandića zatražio javnu ispriku od Gradske organizacije HSU-a, nazivajući ovo događajem bez presedana na zagrebačkoj političkoj sceni, za koji do sad nije dobio ozbiljnije obrazloženje. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code