MIA DIMŠIĆ PRVA NA HR TOP 40

MIA DIMŠIĆ PRVA NA HR TOP 40

17. kolovoza, 2017.

 

 

“Sunce, oblak, vjetar”, pobjednička pjesma ovogodišnjeg 57. Splitskog festivala u izvedbi Mije Dimšić, zauzela je prvo mjesto HDU HR TOP 40, jedine službene liste slušanosti u Hrvatskoj.
Osječanka Mia je, prema odluci Stručnog ocjenjivačkog žirija, odnijela pobjedu na ovogodišnjem, 57. Splitskom festivalu. Mia je pjesmom “Sunce, oblak, vjetar” autora Vjekoslava Dimtera i Damira Bačića te u aranžmanu Branimira Jovanovca, oduševila žiri i publiku te je uz pjesmu, nagrađen i njezin izvanredni styling. Mia je na festivalu osvojila još jednu prestižnu nagradu i to onu za najizvođeniju pjesmu prošlogodišnjeg Splitskog festivala – “Život nije siv”, s kojom je debitirala na Splitu, a koja je obilježila 2016. godinu kao jedan od najvećih domaćih hitova. Mia je ovime postala prva Slavonka koja je pobijedila na Splitu i nagradama Music Pub, Hrvatske diskografske udruge za novog izvođača godine, Porina za videospot “Život nije siv”, svojoj je kolekciji prestižnih glazbenih nagrada pridodala i prekrasni “Zlatni val” za prvo mjesto na Splitskom festivalu.
Sjajne reakcije publike na dosadašnje Mijine hit singlove “Život nije siv”, “Sanjaj me”, “Slobodna”, “Bezimeni” i “Budi mi blizu” koji svježinom, produkcijskim standardima i autorskom inovativnošću Mije Dimšić, Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera, predstavljaju kvalitativni pomak na hrvatskoj glazbenoj sceni, pokazale su kako se rađa istinska miljenica domaće publike s potencijalom statusa prave regionalne zvijezde, a publika i struka to prepoznaju, dokaz čemu su brojne nagrade koje Mia osvaja gdje god da se pojavi.
Spot za pjesmu “Sunce, oblak, vjetar” pogledajte putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=ceCQKOiDqvQ.
Pjesma “Sunce, oblak, vjetar” idealna je zvučna kulisa za ljetnje šetnje uz more, uživanje na plaži i slavljenje svakog novog dana koji je pred nama. Preuzmite ju na: singlovi.crorec.hr

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code