MB 365: PRIKUPLJANJE POMOĆI U 17 ČETVRTI

MB 365: PRIKUPLJANJE POMOĆI U 17 ČETVRTI

25. rujna, 2015.

tduc_4402
U prostorijama Kluba Milana Bandića 24. rujna održana je konferencija za medije na kojoj je istaknut veliki uspjeh humanitatrne akcije prikupljanja hrane, vode, higijenskih i ostalih potrepština s ciljem pružanja pomoći migranitima na teritoriju RH.

Jelena Pavičić Vukičević, predsjednica Kluba Milana Bandića zahvalila se svim građanima koji su donirali tražene potrepštine, volonterima, članovima Kluba ali i medijima.
„ Zagrepčani su još jednom pokazali svoje veliko srce! Posebno se zahvaljujem i mladima Kluba Milana Bandića koji su bili nositelji cijele ove akcije, ali i medijima jer su svojim izvještavanjem i objavama zaista pridonijeli uspjehu ove humanitarne akcije.“

Glavni koordinator akcije Jadranko Baturić istaknuo je da je do sada prikupljeno na stotine paketa pomoći u kojima su se nalazile potrepštine najviše potrebne po uputama Crvenog Križa.

Zahvaljujem se svima mladima iz Kluba Milana Bandića koji su od ponedjeljka kada je akcija krenula vrijedno prikupljali sve što su građani donosili, slagali to u pakete i dežurali zajedno s ostalim članovima, te naravno svim građanima koji su donirali brojne potrepštine!“ – ponosno je dodao Baturić.
Akcija se održava u 17 gradskih četvrti, a
sve prikupljene donacije bit će dostavljene u kamp za privremeni smještaj izbjeglica Opatovac gdje su trenutno najpotrebnije ili po potrebi na granične prijelaze.

U nastavku donosimo i popis lokacija u gradskim četvrtima u koje svakodnevno od 12:00 do 20:00 sati možete donijeti svoje donacije:

DONJI GRAD Preradovićeva ulica 29
GORNJI GRAD – MEDVEŠČAK – Ulica Milana Šufflaya 2
TRNJE – Trnjanska 21
MAKSIMIR – Ružmarinka 21
PEŠČENICA-ŽITNJAK – Žitnjak 61
NOVI ZAGREB – ISTOK – Trg I. Meštrovića 1G
NOVI ZAGREB – ZAPAD – Remetinečka 60
TREŠNJEVKA – SJEVER – Park Stara Trešnjevka 1 – soba 2
TREŠNJEVKA – JUG – Horvaćanska 54
ČRNOMEREC – Selska cesta 3
GORNJA DUBRAVA – Zdenka Škreba 3
DONJA DUBRAVA – Vrpoljska 10
STENJEVEC -Medarska 80
PODSUSED – VRAPČE – Ilica 421
PODSLJEME – Šestinski trg 10
SESVETE – Centar – Karlovačka 2
BREZOVICA – Brezovička 100
i
PRAŠKA ULICA 5.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code