DESNO: SVATKO TKO VOLI ZAGREB PODRŽAVA KAMP U SVETICAMA

DESNO: SVATKO TKO VOLI ZAGREB PODRŽAVA KAMP U SVETICAMA

4. lipnja, 2015.

DESNO MEDIJI

Demokratski savez nacionalne obnove (DESNO) podržava odluku zagrebačke Gradske skupštine o davanju  suglasnosti za ulaganje novca u Sportsko-rekreacijski centar Svetice na kojem će zajedno s HNS-om sagraditi nogometni kamp reprezentacije, atletski teren i terene za rekreaciju građana.  Svatko kome je stalo do Zagreba trebao bi podržati investiciju koja znači ulaganje u Grad i nova radna mjesta.  

Protiv gradnje kampa na Sveticama u kojem će se pripremati nogometni reprezentativci a koristiti će ga i građani, mogu biti samo politički kalkulanti koji vode računa isključivo o svojim političkim interesima i koji su protiv svake ideje koja ne dolazi iz njihove partije.

Uvjereni smo da bi takvi protivnici projekta, da su kojim slučajem na vlasti u Gradu, hvalili projekt i uvjeravali nas kako je to”najbolji projekt u povijesti Grada”.

Svatko kome je Zagreb u srcu, trebao bi biti sretan i ponosan da HNS i nogometna reprezentacija svoj kamp grade baš u Zagrebu. To nam donosi investiciju u Grad, nova radna mjesta, više medijske promidžbe Grada i više prilike mladima da se druže sa svojim nogometnim uzorima.

Iako smo često kritizirali gradonačelnika Bandića, u ovom projektu ga potpuno podržavamo te se nadamo da neće popustiti političkim kalkulantima te da će ovaj projekt uspješno završiti.

Predsjednik DESNO Zagreb

 Damir Banić  T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code