MASOVNE GROBNICE POSTALE SVAKODNEVICA

MASOVNE GROBNICE POSTALE SVAKODNEVICA

18. svibnja, 2020.
Print Friendly, PDF & Email

 

Pronađena je još jedna masovna grobnica na lokaciji Prudnice u Općini Brdovec, u Zagrebačkoj županiji – izvijestili su iz Ministarstva hrvatskih branitelja.

Zasad su pronašli posmrtne ostatke najmanje 130 osoba, koji su tamo pokopani, poput stoke, nakon Drugog svjetskog rata, očito bez suda i suđenja.

To su nevine žrtve partizana i komunista na čijem je čelu bio Josip Broz Tito, za kojeg i danas ekstremni ljevičari i povjesničari tvrde da je imao i dobrih strana. Jedna od njih pokazala se i ovog puta. U jamama je pronađeno „SAMO“ 130 posmrtnih ostataka, a moglo ih je biti i mnogo više!

Ova vijest u medijima je dobila manje prostora nego što je pas ugrizao čovjeka. Nitko se nije posebno uzbudio, ni lijevi ni desni. Otkrivanje masovnih grobnica kod nas je već postala „svakodnevica“. Vjerojatno će i tamo u ovo predizborno vrijeme otići neki političar ili politikant i zapaliti svijeću, kako bi dobio još malo medijske propagande. I to je sve.

Više nitko ne će ni istraživati što se to dogodilo. Davno je to bilo. Ali ti isti i dalje će lupetati o 700 i više stotina tisuća stradalih u Jasenovcu, o Titu kao velikom državniku ili pak o tome da su „narodni neprijatelji“ to zaslužili. Čak ni HAZU se ni nakon ove vijesti ne će odreći Tita kao počasnog člana. Prije će Sava poteći prema Zagrebu nego što će „besmrtni“ to učiniti.

A hoće li se i u povoda ovoga javiti notorni Zoran Milanović?

Vjerojatno još ima i živih svjedoka ovog masakra, koji mogu i znaju reći – tko je pobio sve te ljude? Ali nikada nije i ne će postojati volja da ih itko išta pita, a još manje da se zločinci osude.

Uskoro će se vjerojatno otkriti još neka masovna grobnica. Pa, što – nikome ništa!

Takvo je bilo vrijeme.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 30 svibnja, 2020, 20:18

  TKO SU HRVATSKI NACIONALNI BRIGOVATELJI??
  HRVATSKI NACIONALNI BRIGOVATELJI BRIGUJU DA HRVATSKA OSTANE STEPINČEVSKA BOŽJA DRŽAVA !!!! U TOME SE POSEBNO ZALAŽE OPERNATI STEPINČEVSKI ,DINARSKO-TUĐMASNOVSKI HRVATI, RUŠITELJI SOCIJALIZMA!!!
  TU SE UBRAJAJU ,UČENI ZATUCANI POVIJESNIČAR ANTUN NAZOR,IVO BANAC,I NOVINARI KOJI SU SVI REDOM ZAVRŠILI VJERNAUČKO OBRAZAOVANJE ZA PROIZVODNJU NACI-KATOLIČKE MRŽNJE I FALCIFICIRANJE POVIJESNIH ISTINA:MARKO LJUBIĆ TE LJUBI ,AKO SI KATOLIK SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA, HOLJEVAC-MARCEL-PROSTAK, ČOVO IZNIMNE UČENOSTI KOJU JE POSTIGAO U ŽUPNOM UREDU KOD FRA-KOŠIĆA, PA ,JOZO ,ČETIRDESMILIJUNTI DIO EKVATORA ILI POLUTRA ,INAČE MOMAK PUN DINARSKIH HAJDUČKO-GUSLARSKIH INVENCIOZNOSTI I NA KRAJU, IZNIMNO AKTIVNI, IMOTSKO- POLJARSKI INFORMATOR, ANTONIJE GUGLAVAC. SVI POTOMCI STEPINČVIH KRIŽARA KOLJAČA ,SVI IZ DINARSKI KATUNA I HERCEGOVAČKO-POSKOČKE I IMOTSKE NAHIJE. MAŠALA!!!!
  ETO , SKORO ZABORAVIN SPOMENUTI NAŠEG MILOG ,BRDADATO STEPINČEVSKOG, VOJNIKA, MIHOLJEKA. NEKA ,I ZA NJEG ĆU KAZATI ,MAŠALA!!!

  NAPRED KATOLIČKI DUŠOBRIZNICI ZA ČISTOĆU DINARSKOG, HRVATSKOG KATOLIČANSTVA I HRVATSKOG IDENTITETA. DA NEMA VAS TKO BI U IME KATOČKOG DINARSKOG TRIBALIZMA, VODIO KRIŽARSKE RATOVE SA PATRICAMA OKO VRTA I PRAVIO ZLOČINE PROTIV ČOVJEČNOSTI I OSTAVLJAO CRNE RUPE U POVIJESTI, ONOM DRUGOM, NAJVEĆEM DIJELU HTRVATSKOG, CIVILIZIRANOG PUKA.

  OVA DINARSKA ,KATOLIČKA, ZATUCANA MANJINA,POTOMCI ZLOČINAČKIH STEPINČEVIH KOLJAČA ,SE OBAVEZNO JAVLJAJU U ČOPORU, PRIMJERENO NJIHOVOJ SVIJESTI I TRADICIJI, PA ONAKO INDOKTRINIRANO, KATOLIČKI SU UVJEK NA USLUZI KATOLIČKOJ ZLOČINAČKOJ I PLJAČKAŠKOJ CRKVI U HRAVTA, SVOJIH DUHOVNIH GOSPODARA, DA LAJU , U SVIM PRILIKAMA KADA SE HRVATSKI NAROD MANIFESTNO-SKUPLJA NA POVIJESNIM MJESTIMA IZ NOB-A. TADA SE OKUPLJAJU DINARSKI TRIBALNI ČOPORI TALIBANA DA SE OGLASE UVREDAMA I KATOLIČKOM MRŽNJOM.??? ONI SU UJEDNO I NAJNEPRODUKTIVNIJI DIO OVE NAŠE NACIJE ,ALI NAJRASTROŠNIJI KADA IM SE PRUŽI PRILIKA ,DA KAO VUKOVI POHRLE ZA PLIJENOM,NA URLIK CRKVENOG POZIVA DA JE KATOLIČKO HRVATSTVO UGROŽENO. A TAJ TRIBALNI ČOPOR NE ZNA NI ŠTO JE TO NACIJA NI ŠTO JE TO ETNITET,OSIM DA SU ZATUCANI VJERNICI KOJI SU ,UVJEK U SLUŽBI CRKVE KAO NJENI ESKADRONI SMRTI KAKVI SU SE POKAZALI NJIHOVI OČEVI I DJEDOVI OD 1941 DO 1945 GODNE KADA SU SVI ZAVRŠILI U TOTALNOM PORAZU .
  SREĆA JE ŠTO SU NAKON OVE TUĐMANOVE KATOLIČKE REVOLUCIJE ,IPAK, OSTALI U MANJINI, JER SE SVE VIŠE HRAVTA OTRIJEZNILO OD NEKOG KATOLIČKOG ZLOČINAČKOG RODOLJUBLJA KOJEG JE KATOLIČKA CRKVA, KAO GLAVNI SUDIONIK ORGANIZACIJE VJERSKOG RATA,U PRVIM POČECIMA, NAMETNULA KAO RAT ZA NACIONALNU OPSTOJNOST, ALI SA PATRICAMA OKO VRATA ,ŠTO JE NAJBOLJI DOKAZ DA JE TAJ RAT BIO U SLUŽBI ISKLJUČIVO KATOLIČKE OSVETE ZA ONU SRAMOTU ,CRKVE ,STEPINCA I USTAŠKOG POKRETA KAO NJEZINOG VOJNOG I POLITIČKOG OSLONCA ZA STAVRANJE KATOLIČKE SREDNJOVJEKOVNE ,STEPINČEVE DRŽAVE U KOJOJ ĆE ŽIVIJETI SAMO KATOLIČKI HRAVTI, DUHOVNOG I KULTURNOG FORMATA, DINARSKOG TRIBALIDA ,EMASKULIRANOG MOZGIĆA. SVEGA SE SJEĆA ,NE SAMO POVIJEST NEGO NAJVEĆI DIO HRVATSKOG NARODA KAKO JE I GDJE JE BILA DOVEDENA TA STEPINČEVA DRŽAVA ,KOJA JE 1945 GODINE DOŽIVILA SVOJU KATASTROFU , SLIČNU BARBAROSINOM ČOPORU BAVARSKIH KATOLIKA U POHODU NA OSLOBAĐANJE ISUSOVOG GROBA U 12- STOM STOLJEĆU I NESTALIH U MOČVARAMA ANADOLIJE. ALI CRKVA NE MIRUJE .OVA ZLOČINAČKA , DINARSKIH TRIBALNIH ANTROPIDA, JER JEDINO NJIH IMAJU VJERNE SLJEDBENIKE ,ČANDALE, PA SVAKOG DANA OSJEĆA POMANJKANJE PODRŠKE U HRVATSKOM NARODU ,ZBOG ČEGA SE PRIHVATILA TOG DINARSKOG TRIBALNOG ČOPORA DA SE PREKO NJEGA ,AGRESIVNO,NACIFAŠISTIČKI, PREDICIRA KAO ČUVARICA VJERE I NACIONALNOG IDENTITETA HRVATSKOG GRAĐANINA .
  NA KRAJU TREBA REĆI ,DA JE OVA I MNOGE DRUGE AKCIJE ,KOJE OKUPLJAJU NAJZATUCANIJE TRIBALNO-ANTROPIDNE DINARSKE POTOMKE STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA,KRVOLKA , DA SE ČOPORATIVNO SKUPLJAJU SA PROTESTIMA, NA PROSLAVAMA ANTIFAŠISTIČKIH, POVIJESNIH DATUAM ,UVJEK PREDVOĐENIH ILI INSPIRIRANIH ZATUCANIM ,KLERIKALNO-NACISTČKIM NOVINARIMA KAKVI SU ANTE GUGO, MARKO LJUBIĆ ,HOLJEVAC,DAMIR MIHOLJEK I JOŠ CIJELA GALERIJA ZATUCANIH ,NEUKIH PISKARALA KOJI SVAKOG DANA SVOJIM PISANIJAMA PROIZVODE ONU STEPINČEVSKU ,KRVOLOČNU MRŽNJU MAKAR NJIHOVO OGLAŠAVANJE SVE MANJE POSTIŽE SVOJ UČINAK DA RASPROSTIRU USTAŠKO-KATOLIČKU MRŽNU. INTERESANTNO JE DA OVA GALERIJA DINARSKIH ZATUCANIH NOVINARA UPORNO SE JAVLJAJU SA POSEBNIM KOLUMNANAM U KOJIMA , NE SAMO RASPIRUJU MRŽNJU ,ONU KATOLIČKU,VEĆ POVIJESNE ČINJENICE PRETVARAJU U MRŽNJU HRVATSKOG NARODA, POZIVAJUĆI SE NA INSTITUT KATOLIČKIH PSEUDOPOVIJESNIČARA =IVO-ZATUCANI KATOLIČKIČI-PILAR DRVA= I AMERIČKOG POVIJESNČARA IVU BANCA KOJI NIKADA NIJE NIŠTA NAPISAO O SVOJOJ NOVOJ I ŽIVUĆOJ DOMOVINI, AMERICI , KOJA TERORIZIRA SVIJET RATNIM RAZARANJIMA,PLJAČKOM I MASOVNIM LIKVIDACIJAMA NEPOSLUŠNIH GARAĐANA ,PIŠE CHOMSKY.ALI SE POSEBNIO BRINE DA FALCIFICIRA POVIJEST NARDNO-OSLOBODILAČKOG RATA ,ČIJU POBJEDU JE PRIZANLA ANTIHITKLEROVSKA KOALICIJA. ALI ZATO ,KATOLIČKI= IVO, PILAR-DRVA=,LEGLO KLERIKALNIH , PSEUDOPOVIJESNIČARA, NACI-KATOLIKA, NIJE SVOJE SLJEDBENIKE INFORMIRAO O MRŽNJI BOŽJE DRŽAVE KOJU JE DUHOVNO USTOLIČIO ,KLRVOLOČNI STEPINAC, ČIJA JE MRŽNAJA PREMA DRUGIM I DRUGAČIJIM PUNILA KRAŠKE JAME ,NJEMAČKE KONCEN TRACIONE LOGORE, A VIŠAK SE ČEKIĆIMA I NOŽEVIMA SMANJIVAO PO DOMAĆIM LOGORIMA,JASENOVCU KOPRIVNICI, ZAGREBAČKOM VELESAJMU KRUŠĆICI KRAJ VITEZA I JOŠ NA MNOGIM MJESTIMA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Kameleoni svih zemalja, ujedinite se!
  #2 Kameleoni svih zemalja, ujedinite se! 19 svibnja, 2020, 07:50

  Još za domovinskoga rata potvrdila se poznata teza o nepouzdanim balijama suncokretima, a danas dok Hrvati žale nepotrebne poratne žrtve zbog suradnje s podivljalim i moćnim osvajačem svijeta Adolfom najljepšega brka, srbadija se uvukla u vlastito prkno. Bili su nedićevi “judenfrei”, bili su dražafraj, bili su i ostali bizantinska lažljiva blebetala u vojnički gubitnici. I svi oni postadođe Titovi fašisti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Handžar Alija i podrumlija Bakir
  #3 Handžar Alija i podrumlija Bakir 19 svibnja, 2020, 07:34

  Petrol-dolari pokvariše Džaferovića, Bakira i ostalo zeleno društvo, premda je stari rah. Alija Izetbegović bio u Hitlerovoj handžar-divizijii tada još nije pisao znamenitu Islamsku deklaraciju. Za razliku od njega, ratnika, Bakir je cijeli navalni srpski rat proveo u trezoru centralne bhbanke. E, moj Bakire, tužni druže.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Lustracija za Pavelićeve i Titove žrtve
  #4 Lustracija za Pavelićeve i Titove žrtve 18 svibnja, 2020, 15:18

  Bravo, Pavkoviću! Samo, kako jednoga Plen Ki Muna nagovoriti da počisti masovna grobišta, a ubijenima osigura pokoj vječni? Kako rošava harlekina ravnih nogu poput daščica bureta druga Milanovića privesti pameti prije opoziva… Oni kojima je netko stradao od Pavelića ili tzv. tita, Od Miloševića ili Mesića olako prelaženje preko zločina nije i ne može biti prihvatljivo. Intenzivno mole za njihove duše, a zvjerine i potomci im šute. Rješenje se zove L U S T RA C I J A za počinitelje i potomke im.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Lustracija za Pavelićeve i Titove žrtve
  #5 Lustracija za Pavelićeve i Titove žrtve 18 svibnja, 2020, 15:17

  Bravo, Pavkoviću! Samo, kako jednoga Plen Ki Muna nagovoriti da počisti masovna grobišta, a ubijenima osigura pokoj vječni? Kako rošava harlekina ravnih nogu poput daščica bureta druga Milanovića privesti pameti prije opoziva… Oni kojima je netko stradao od Pavelića ili tzv. tita, Od Miloševića ili Mesića olako prelaženje preko zločina nije i ne može biti prihvatljivo. Intenzivno mole za njihove duše, a zvjerine i potomci im šute. Rješenje se zove L U S T RA C I J A

  Odgovorite na ovaj komentar

<