MARKO JURIČ ŽELI DIJASPSORI VRATITI DOSTOJANSTVO

MARKO JURIČ ŽELI DIJASPSORI VRATITI DOSTOJANSTVO

29. lipnja, 2020.

 

Odmah na početku želim upozoriti sve jugoslavene, komuniste, tzv. antifašiste i ostale iz njihove ekipe destruktivaca i mrzitelja svega hrvatskoga, a osobito one slaboga srca da  prekinu gledanje ovog videa.

Hrvati u iseljeništvu ili kako vas doživljava ova državna vlast, “neprijateljska emigracija”, sve što ova vlast od vas želi i očekuje, jest da šaljete devizne doznake, da šutite, ostanete tamo gdje jeste, ne stvarate probleme i onda tamo daleko po svojim zavičajnim klubovima kuhate sarme i plešete svoja narodna kola. I zato su vam ukrali stvarno biračko pravo.

Problem Hrvata u BiH je što su prevareni. Ugovori koji se ne poštuju, njih treba ukinuti i stanje vratiti na onakvo kakvo je bilo prije potpisivanja, dakle mora se ponovo uvesti treći entitet, Herceg-Bosna, jer jedino država, odnosno državna federalna jedinica, jamči Hrvatima u BiH ravnopravnost i opstojnost njih kao naroda i kao ljudi.

Pitate se kako sve to izvesti. Reći ću vam, hrvatski narod ima nevjerojatnu snagu, treba ga samo organizirati, povesti i dobro usmjeriti. Osim toga, kao najvažnije, treba se ponovo osloniti na našeg stvarnog, jedinog i pravog Saveznika.

Stoga vas želim upozoriti da dobro promislite prije nego što možda meni date svoj preferencijalni glas jer ja vam neću donijeti mir nego nemir.

https://projektvelebit.com/podcast-velebit-marko-juric-ako-hocete-mir-ne-glasajte-za-mene/

T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. DRAGANA LETIC
  #1 DRAGANA LETIC 11 srpnja, 2024, 22:11

  HVALA BOGU SAM KONAČNO DOBIO ZAJAM SA 3% KAMATE. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ, MAJKA SAM 3 DJECE, RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, POČETKOM OVE GODINE TREBAO MI JE ZAJAM I PREVARENI SU ME NA INTERNETU. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD G. Harryja Bryana. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S ZAJMOM KAKO SADA GOVORIMO ZAJMOVI SU JOŠ DOSTUPNI I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO. ON JE PRAVI BOŽJI ČOVJEK I IMAM 100% JAMSTVO DA I KOD NJEGA MOŽETE DOBITI SVOJ KREDIT. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI NAČIN DA SE DOBIJE JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GOSPODINA HARRYJA BRYANA. MOLIMO VAS DA GA KONTAKTIRATE ZA SVE VRSTE KREDITA PUTEM E-MAILA: {[email protected]}
  WHATSAPP: {+385 91 560 8706} ,.,.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Do klinca, Darinko Dumboviću!
  #2 Do klinca, Darinko Dumboviću! 6 srpnja, 2020, 09:52

  Svaka čast našem HDZ-u, ali i našem narodu koji je malo okašnjelo ali ipak na vrijeme okrenuo kožuh. Dobro je da je u 6. izbornoj jedinici HDZ-u dao šest parlamentaraca: Svaka čast imenima Božinovića, Petirove, Katičića, Barišića, Celjaka ali ne i Bošnjakovića, jalovog ministra krivde i temeljito sumnjiva bogatuna, koji je iznevjerio sve oko sebe. Katastrofa! Na strani hrvatski izdajica, SDP je tko zna kako progurao poput krmače odebljala Davorka Vidovića (ni sako ne može skopčati!), svaka čas Ivani Posavec Krivec, ali i izdajnika Lenarta (generalnoga sekretara Beljakova HSS-a) te istočnohercegovačkoga četnika Borislava Lalića nasilnika. U Domovinskom pokretu mjesto u Saboru dobio je, zaradio, general policije Željko Sačić, u Možemo Bojan Glavašević (?), te u Mostu časni Nikola grmoja. Na kraju: birači su preko one stvari prebacili petrinjskoga drparoša Gumilezunga, Darinka Dumbovića i mentora mu Čačića.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • pepe
   pepe 7 srpnja, 2020, 05:14

   daklë, jebeš sabor i balkanski priglupi narod (dokazano jedan od najglupljih na balkanu) u kojem nëgdanji YU SUP-ovac i “milicajac”, pače udbašski pizdun i lažni general sačić uspieva zasjesti ter se uhljebiti na saborsku plaću.

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. pepe
  #3 pepe 6 srpnja, 2020, 09:44

  daklë, tṙkeljanje na međumrëžju o svem i svačem, sa zaplotnim blagoslovom desnoudbašskoga ter inoga obvještajnoga podzemlja urodilo je plodom. eto, “političski hṙvati” sdruženo odjebaše markoja jurčila, a k tomu i ono lajavo janjevsko plaćenničsko uhljebljeno tlapilo glasnovića.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Sandra Pusica
  #4 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 23:37

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.///

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code