MARKO BONIFAČIĆ PODNIO KANDITATURU ZA ŠEFA DORH-a

MARKO BONIFAČIĆ PODNIO KANDITATURU ZA ŠEFA DORH-a

15. travnja, 2020.

 

 

Nekadašnji vijećnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i potpredsjednik Središnjeg odbora LS-a te bivši odvjetnik i pravni savjetnik HHO-a Marko Bonifačić iz Zagreba, podnio je kanditaturu za Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske. Naime, u petak, 10. travnja 2020. je istekao rok za prijave kandidata na objavljeni javni poziv koji je raspisalo Državno-odvjetničko vijeće (DOV) u Narodnim novinama za mjesto glavnog državnog odvjetnika RH.

Da podsjetimo, pojedini hrvatski mediji objavili su neslužbeni podatak o mogućim kandidatima za upražnjeno mjesto Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske među kojima ne spominju ime Marka Bonifačića već spekuliraju s imenima Zlate Hrvoj-Šipek, aktualne prve zamjenice i v. d. Glavne državne odvjetnice od trenutka podnošenja ostavke Dražena Jelenića, zatim Nikše Wagnera, zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Splitu te odvjetnika Mladena Dragičevića iz Zagreba i Jurice Ilića, zagrebačkog županijskog državnog odvjetnika.

Detalji natječaja za prvu osobu DORH-a biti će poznati nakon 20. travnja  kada će DOV službeno utvrditi listu kandidata i njihove prijave proslijediti na daljnju proceduru u Vladu RH, nakon čega će Vlada na čelu s premijerom Plenkovićem jednog od kandidata predložiti Saboru na glasovanje običnom većinom uz prethodno mišljenje saborskog Odbora za pravosuđe. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. žrdina
  #1 žrdina 15 travnja, 2020, 20:31

  Sa računa iz neke od bankarskih oaza, a koji postoji još od vremena zločinca tita
  biti će plaćene sve strukture sistema da bi bio izabran neki jugoslavenski nakot.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. marie
  #2 marie 15 travnja, 2020, 17:12

  Pozdrav svima, koristim ovaj medij da vas upoznam sa privatnom tvrtkom koja daje velike pozajmice. Ponudili su mi zajam i govorim iz iskustva. Njihove usluge su super i nude zajam od 2%. Jednog dana, dok sam pretraživao Internet, činilo se razočaravajućim kad sam naišao na svjedočanstvo čovjeka koji je također bio prevarant i završio s legitimnom kreditnom tvrtkom pod nazivom Jose luis zajam za kredit ([email protected]) ili (joseluislosns @ aol.com)
  gdje je napokon dobio zajam. , pa sam se odlučio obratiti istoj tvrtki za zajam i tada sam im ispričao svoju priču kako su me prevarili 4 različita zajmodavca koji nisu učinili ništa osim što su mi nanijeli više boli. Objasnio sam tvrtki poštom i sve što su mi rekli da više ne plačem jer ću dobiti zajam od njihove tvrtke, a također sam odabrao pravi kontakt s njima. Ispunio sam obrazac za kredit i ispunio sve što sam tražio i dao mi kredit od 34.000 eura za ovu sjajnu tvrtku, kojom je upravljao gospodin Jose luis. Danas sam sretan zbog svoje obitelji jer mi je ova tvrtka dala zajam, pa sam dao zavjet da ću stalno putem interneta svjedočiti kako sam dobio kredit. Trebate li hitno zajam? ljubazno i ​​brzo kontaktirajte jose luis zajam putem e-maila: ([email protected]) ili
  ([email protected])}. Mislim da i drugi ljudi svjedoče o istom poštenom zajmodavcu

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code