MARIO RUCNER SNIMIO SPOT U BARILOVIĆU

MARIO RUCNER SNIMIO SPOT U BARILOVIĆU

20. srpnja, 2018.

 

 

Priroda kao izvor života, opjevana u novom ethno deep house hitu Maria Rucnera, zasigurno će oduševiti sve zaljubljenike u urbani ethno zvuk i prirodne ljepote Hrvatske. Video uradak koji odskače od današnjih izdanja neće vam prikazati skandaloznost umotan u žuti celofan, dapače smirit će vas, opustiti i dovesti tamo gdje izvor života i počinje-na vrelo izvora rijeke Korane, nedaleko od Karlovca u čaroban kraj Barilovića, gdje je i spot  sniman.

Autor glazbe i teksta Sven Gleda zapakirao je ovaj ethno zvuk u moderne deep house ritmove, a Mario Rucner ukrasio klasičnim zvukom viole. Zvuči nestvarno, baš kao i sam spot koji će vas za trenutak odmaknuti od sivila i odvesti u one najljepše boje-boje prirode.

Pjesma je nastala na poziv direktora festivala Jurice Pađena i Tomislava Šojata na festival Neumu, za koji je i snimana. Mario Rucner odlučio se predstaviti publici sa autorskim modernim ethno zvukom, koji je ukrasio klasičnim elementima, a možemo slobodno reći, da će i publika po prvi puta moći čuti autorski ethno klasik deep house uradak.

Posvećena izvorima života- prirodi, životinjama, a i nama samima ljudima, pjesma propagira prirodne ljepote prekrasnih živopisnih krajolika rijeke Korane u Bariloviću, inače kraju koji je prepun prirodnih čuda, od čistih izvora, čarobnih livada i šuma, spilja i netaknutih prirodnih kutaka punih životinjskog svijeta. Još jedan neotkriven raj za sve zaljubljenike u prirodu.

Mariu su se u pjesmi pridružile i članice KUD-a “Barilović”: Ivana Magdić, Ivana Grman, Karla Belavić i Helena Polović, društva koje u istoimenom mjestu i općini, koje djeluje već 22 godine. Hrvoje Gojak voditelj društva prilagodio je njihovo pjevanje deep house klasik temi, što im je bilo novo iskustvo. Djevojke u spotu nose svečanu narodnu nošnju barilovićkog kraja, a pojavljuju se ispred dvorca obitelji Barilović koji je u srednjem vijeku bio glavna brana u obrani od Turaka.

Spot pogledajte na ovom linku:

https://www.youtube.com/watch?v=UrClsuKtRu4 T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code