MALEK JANDALI I ZAGREBAČKA FILHARMONIJA PRIPREMAJU KONCERT U NEW YORKU

MALEK JANDALI I ZAGREBAČKA FILHARMONIJA PRIPREMAJU KONCERT U NEW YORKU

5. listopada, 2015.

images
U suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom poznati sirijski kompozitor i pijanist Malek Jandali priprema koncerte koji će se sljedeće godine održati u Zagrebu i New Yorku. 
Bila je to tema razgovora s gradonačelnikom Milanom Bandićem koji je poznatoga glazbenika primio u petak 2. listopada u gradskoj palači Dverce.
Suradnja maestra Maleka  i Zagrebačke filharmonije otpočet će u veljači 2016. koncertom u New Yorku. Bit će to prvi nastup u povijesti Zagrebačke filharmonije u prestižnoj dvorani  Carnegie Hall.
Zagrebački nastup dogovoren je za travanj 2016. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i u Hrvatskom narodnom kazalištu u prigodi obilježavanja stoljeća Islama u Hrvatskoj. 
Sastanku u reprezentativnoj gradskoj palači prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin, pročelnik GU za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, ravnatelji Zagrebačke filharmonije, odnosno KD Vatroslava Lisinskog, Mirko Boch i Dražen Siriščević, te maestrova supruga Jasmin Jandali i njegov opunomoćenik u RH Vladimir Bogdanić.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Janet
    #1 Janet 24 veljače, 2020, 11:14

    Pozdrav svima. Vidio sam komentare ljudi koji su već dobili kredit od AMERICAN FINANCE GROUP, a onda sam se odlučio prijaviti prema njihovim preporukama i prije samo nekoliko sati potvrdio sam na svom osobnom bankovnom računu ukupan iznos od 30.000 dolara koji sam zatražio. Ovo je zaista sjajna vijest i savjetujem svima koji trebaju stvarni zajam da se prijave putem svoje e-pošte ([email protected]) Sretna sam sada kad sam dobila kredit koji sam tražila

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code