LUSTRACIJA JE NEMOGUĆA JER SVAKU POBUNU TITOVI NASLJEDNICI MOGU UGUŠITI (I GUŠE)

LUSTRACIJA JE NEMOGUĆA JER SVAKU POBUNU TITOVI NASLJEDNICI MOGU UGUŠITI (I GUŠE)

22. kolovoza, 2015.

josip-broz-tito-1407109451-545555
Nema sumnje da će lustracija pljačkaša i izdajnika Domovine biti teško izvediva, ili bolje reći nemoguća. Vrana, vrani ne kopa oči. Zlo je pustilo preduboke korijene

Napisao: Saša Radović

Državni mediji i naši ministri uvjeravaju nas da Hrvatska kroči sigurnim korakom u svjetlu budućnost. Domoljubno je i dobro pozitivno razmišljati, ali teško je vjerovati Kukuriku vladi, jer nam laže i vara nas više od 3,5 godine. Od obećanog “Plana 21” nije ostvareno ni “P”. Ni Hrvatski sabor nije mnogo bolji. Dobar dio zastupnika glume kerume i karamarke, pa grabe bezobrazno visoke plaće i privilegije – a saborske klupe zjape prazne. Ono malo zastupnika koji dođu na sjednice – ne slušaju svoj narod nego pokorno ljube ruke svojim liderima stranaka. Dug nam se povećao na suludih 288,5 milijarda kuna, to je 87,7 posto BDP-a, već sutra ili prekosutra bit će 90 posto i više. Sve priglupe priče hrvatske vlasti o “uspjesima” mogu progutati samo mentalno retardirani Hrvati.
U općem beznađu nacije, uz masovne blokade, ovrhe i deložacije, sve više se spominje LUSTRACIJA – kao jedna od mogućih solucija spašavanja Hrvatske. Pri tomu se uglavnom misli na lustraciju kao eliminaciju bivših komunističkih kadrova s političke scene i iz upravnih poslova. No, u Hrvatskoj je potrebna znatno zahtjevnija i šira lustracija nego što je provedena u ostalim tranzicijskim zemljama. Opljačkanoj i do kosti oglodanoj Lijepoj našoj sve je manje interesantno prozivanje komunista, udbaša, partizana, četnika ili ustaša. Hrvatska je na dnu, jedna je od najsiromašnijih država u EU i svjetonazori se povlače pred praznim stolovima. Činjenica je da je resurse i sve vrijedno u našoj nekada bogatoj zemlji pokrala i opljačkala komunistiška interesna zajednica SDPHDZ – ali lustracija, samo komunističkih kadrova nije dovoljna. Imperativ opstanka Hrvatske uključuje širu akciju koja samo jednim dijelom zahvata klasičnu lustraciju komunističkih kadrova.

Lustracija

Za bolje razumijevanje problema moramo se vratiti na 17. lipanj 1989. u takozvanu jarunsku revoluciju. Visoko rangirani udbaš Josip Manolić, manipulacijom, odnosno dogovorom s tada još vladajućom komunističkom vlašću, onemogućio je legalnu Osnivačku skupštinu HDZ-a u zagrebačkom hotelu Panorama. Zatim je na tajnu “skupštinu” pozvao 48 udbaša u jarunsku baraku. 47 udbaša (Lalić je otišao sa skupa) jednoglasno je izabralo za predsjednika HDZ-a KOS-ovca, generala JNA Franju Tuđmana. U bratskom dogovoru s izvornom komunističkom strankom SKH i njezinim predsjednikom Ivicom Račanom stvorena je jedinstvena interesna zajednica HDZSDP. Ostalo je povijest. U ratnom profiterstvu, nezakonitoj pretvorbi i pljački svih vrsta u 25 godina, HDZSDP je doveo prirodno bogatu Hrvatsku do prosjačkog štapa. Pri tomu su te dvije bratske stranke proizvele 260 multimilijunaša (svaki ima preko 30 milijuna dolara) i mnoštvo milijunaša. Dakako i 4 milijuna Hrvata koji vegetiraju na rubu egzistancije.
Samo 6 posto multimilijunaša donijelo je zarađeni novac iz inozemstva – svi ostali opljačkali su Domovinu.
Lustracija komunističkih kadrova nije moguća, jer je HDZSDP proizvela zakone, DORH, policiju i sudove koji ih štite. Svaki pokušaj, pobunu ili “sumnjivi skup” Titovi nasljednici mogu ugušiti (i guše!) kordonima specijalaca ili vojnim postrojbama.

Lustracija pljačkaša i izdajnika

Prava lustracija koja bi omogućila spas propale i rasprodane države Hrvatske (uskoro Kolonije Croatie) – je lustracija pljačkaša i izdajnika Domovine uz konfiskaciju nezakonito stečene imovine.
Pljačkaše Domovine poznamo, znamo njihova imena i prezimena. To su bogati ratni profiteri, te pretvorbeni tajkuni i ini kriminalci i zločinci. Njih treba procesuirati i oduzeti im nezakonito stečenu imovinu.
Izdajnici Domovine učinili su još gore svojoj Domovini – omogućili su pljačku i osigurali zločincima zaštitu u vršenju kriminalnih djela. Vlade Hrvatske i Hrvatski sabor tolerirali su
evidentne povrede zakona i Ustava RH. Golemi dio zastupnika nije bio protiv milijardskih kredita koji su podizani nezakonito, bez dozvole hrvatskog naroda. Svi znamo da je dobar dio kredita odlazio u crne fondove stranaka i na privatne račune dužnosnika putem napuhanih cijena mega projekata. Gradnje autocesta, tunela, mostova koji ne vode nikuda, sportskih dvorana i slično, bile su višestruko skuplje nego realne cijene. Dobar dio potrošen je i na nevjerojatnu rastrošnost i hedonizam gornjogradske elite. Milanović i njegovi ministri izgubili su sve kriterije po tom pitanju. Nemaju mjeru u skupim putovanjima luksuznim limuzinama, brodovima, gliserima, helikopterima, zrakoplovima… Ekipa na putu uvijek je u solidnom broju; uz ministre putuju i zamjenici, pomoćnici, tjelohranitelji… Na Brijunima ljetuju za 7 kuna dnevno uz puni pansion.
Ni jednom tajkunu – zločincu koji je opljačkao Domovinu nije oduzeta imovina, ni jedan (osim jadnog Pedra, Sanadera!) nije kažnjen. Prihvaćena su tijekom godina sva izvješća DORH-a, a totalni apsurd, ili bolje reći zločin – Josipovićevo je odlikovanje najvećeg zaštitnika pretvorbenog i inog kriminala – Mladena Bajića.
Kao dragovoljac od 1991. do 1995. i časnik HV, prozivam izdajnicima Domovine sve one koji su – zbog masnih primanja – tolerirali nedjelovanje represivnih mehanizama protiv kriminala i korupcije i time razorili Republiku Hrvatsku.
Tu veliku grupu gregurića, valentića, šeksova, linića, šukera, jandrokovića, keruma, stazića, čačića, josipovića, leka, obersnela, miletića, jakovčića, kosorica, merzelica, antičevićki, pusički i ostalih u svim vladama i saborima Republike Hrvatske – zauvijek treba lustrirati i onemogućiti im bilo kakve političke i ine funkcije u upravama. Oni su izdali svoju državu koju su branitelji stvorili svojom krvlju i životima. Oni su omogućili tragičnu hrvatsku istinu: “TKO JE JAMIO, JAMIO – TKO JE POGINUO, POGINUO!”

Miješanje rasa

Moramo prihvatiti činjenicu da nam nacija nestaje svakim danom. Mladi i snažni Hrvati masovno odlaze, nezaposleni gladuju, nezajažljiva bankarska mafija deložacijama izbacuje porodice na ulice… Vegetiranje umirovljenika moguće je samo kopanjem po kontejnerima i smetlištima uz eventualne eure koje im pošalju srodnici, mladi Hrvati, inženjeri i doktori iz inozemstva.
Jedina hrvatska perspektiva je priliv stotina tisuća arapskih i afričkih izbjeglica, jer gladni onemoćali hrvatski starci ne mogu orati zapuštena polja ni kositi žito. Svaka snažna mlada osoba; crna, žuta ili bijela, neophodna je za opstanak života na ovom dijelu Balkana. U godinama koje slijede, u miješanju rasa, budući Hrvati imat će nešto tamniju kožu od nas.
Nema sumnje da je LUSTRACIJA pljačkaša i izdajnika Domovine jedini mogući izlaz iz moralne kaljuže i iz materijalnog rasapa. Najveći hrvatski “PRAVednik”(!) Ivo Josipović i gore spomenuta garda ogrezla u korupciji i kriminalu ne mogu postaviti kriterije pravde i osigurati provođenje civilizacijskih, pravnih norma u Hrvatskoj. To mogu samo novi, pošteni ljudi.
Nema sumnje da će lustracija pljačkaša i izdajnika Domovine biti teško izvediva, ili bolje reći nemoguća. Vrana, vrani ne kopa oči. Zlo je pustilo preduboke korijene. Čini se da je i veliki Krleža pogriješio kad kaže: “Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu”.
Bez lustracije i bez novih ljudi na vlasti, Hrvatskoj se piše ono: “Ne bu!”.

Anno Domini MMXV./41. T

13 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 24 kolovoza, 2015, 18:43

  Hrvatska je drzhava
  ==================
  HRVATSKOG NARODA
  ==================
  Ochevidno je da to
  ==================
  Gle chuda !?!?!?
  ==================
  Ljudima koji su na vlasti
  ==================
  ABSURD samo po sebi
  ==================
  To im je trn u oku
  ==================
  HDZSDP je zbirka
  ==================
  Svog zla shto nas je
  ==================
  Moglo snachi
  ==================
  TU POMOCHI NEMA
  ==================
  Plachi voljena zemljo !!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 24 kolovoza, 2015, 03:54

  TKO TO OPET OPTUŽUJE UDBU I SOCIJALIZAM???

  TO JE, SIGURNO ,KATOLIČKA ZLOČINAČKA CRKVA U HRVATA ,I NJENI ESKADRONI ZATUCANIH SLJEDBENIKA, TAKAOZAVANI TEORETIČARI KAPITALISTIČKE ROBOVSKE DEMOKRACIJE, POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA,KRVOLOKA ,KOLJAČA I PLJAČKAŠA. TAMAN DANAS ,KADA SE KATOLIČKI KRVOLOČNI SUSTAV ROBOVSKIH POIZVODNIH ODNOSA POKAZAO U SVOJ SVOJOJ PLJAČKAŠKOJ ,KRVOLOČNO-KATOLIČKOJ OGOLJELOJ STVARSNOSTI . I UPRAVO ONI KOJI SU OVU DANAŠNJU HRVATSKU, U SKORAŠNJEM VJERSKOM RATU, TOTALNO OPLJAČKALI ,DEVASTIRALI ,HRVATSKE GRAĐANE PODIJELILI NA ONE, NAŠE I ONE DRUGE I DRUGAČIJE,PO STEPINČEVSKOJ HOLOKAUSTSKOJ METODI I PRAKSI, POSTAVLJAJU PITANJE ,TKO JE TO U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI GAZIO ,TOBOŽ=LJUDSKA PRAVA =,I TKO JE UPRAVLJAO UDBOM???I?? TAKVA PITANJA SE STALNO POSTAVLJAJU OVOM DRUGOM ,NAJVEĆAM DIJELU HRVATSKOG KORPUSA ,ONOM ANTIFAŠISTIČKOM,POBJEDFNIČKOM KORPUSU HRVATSKIH GRAĐANA KOJI SU KAO DIO ANTIHITLEROVSKE KOALICIJE POBJEDILI TU KLRVOLČNU OSOVINU VATIKAN –BERLI-TOKIJO. A DIO TE OSOVINE ,TE ZLOČINAČKE KATOLIČKO-NACISDTIČKE POŠASTI BILA JE KATOLIČKA CRKVA U HRVATA ,SA SVOJIM EGZARHOM ,KRVOLOKOM ,STEPINCEM. I TA NAJAMNAJ MANJINA KOJA NOSI OBILJEŽJE TE KRVOLOČNE POŠASTI , NJENI POTOMCI ,IZBJEGLI U ZAPADNU ,NIKADA DENACIFICIRANU KATOLIČKU EVROPU ,PONOVNO ORGANIZIRANI U SLUBI CIE I NJEMAČKE OBAVJEŠTAJNE SUŽBE ,DJELUJU PROTIOV LEGALNE ,MEĐUNARODNO PRIZNATE DRŽAVE JUGOSLAVIJE
  NA ISTI NAČIN KAO NEKADAŠNJI NACISTIČKI ESKADROBNI SMRTI , ČINEĆI STALNE PROVOKACIJE I KRVOLOČNE OBRAČUNE SA NJENIM GRAĐANIMA PO EVROPSKIM GRADOVIMA ,UBIJAJUĆI IH I UNIŠTAVAJUĆI IM IMOVINU,NJIHOVU I NJIHOVE DRŽAVE.
  SVE JE TO BILO U SLUŽBI HLADNOG RATA KOJEG JE VODILA AMERIKA I VATIKAN NA ČELU, A CIJELA ZAPADNA ,KATOLIČKA EVROPA ,OD NARVIKA DO GIBRALTARA ,JE OPET VJERNO SLUŽILA TU NOVU,NACISTIČKO-OSVAJAČKU POLITIKU, ISTIM MAROM KAO ŠTO SU SLUŽILI NACI-VATIKANSKO-HITLEROVU OSVAJAČKO-RASISTUIČKU POLITIKU U II SVJETSKOM RATU.
  PA TKO OPET DANAS POSTAVLJE TAKAVA PITANJA U OVOJ ORONULOJ HRVATSKOJ KOJU SU TI ISTI, KOJI STALNO ZAPITKUJU ,OPLJAČKALI ,DEVASTIRALI ,PODIJELILI NJENE GRAĐANE NA ONE NAŠE I ONE DRUGE I DRUGAČIJE, I UVJEK U SLUŽBI ZLOČINAČKE CRKVE, DA NAMETNE POBJEDNICIMA OSJEĆAJ POBJEĐENIH,DA POBJEDNICIMA PRIPIŠU ZLOČINE SVOJE I CIJELE KATOLIČKE ZAPADNE EVROPE IZ II SVJETSKOG RTA ,PA I CIJELOG NJENOG 17-STOLJETNOG POSTOJANJA I DJELOVANJA KAO ZLOČINAČKOG,KASTINSKOG I PLJAČAKŠKOG KRŠĆANSTVA.
  NARAVNO, TO JE UVJEK BILA POLITIKA KRŠĆASKOG-ZLOČINAĆKOG SUSTAVA ,A NAŠOJ CRKVI U HRVATA ,CRKVI TRIBALNIH-ANTROPOIDNIH TALIBANA ,JE DANAS JAKO POTREBNA TAKVA AKTIVANA POLITIKA ,JER SE OSJEĆA KRAJ TE ZLOČINAČKO-PLJALČKAŠKE KORPORACIJE, KOJA JE NAJVEĆI DIO EVROPSKIH GARAĐANA DOVELA NA PROSJAČKI ŠTAP I NA PRAG UMIRANJA OD GLADI ,PA DA OPET PROBUDI NACIŠOVINIZAM,OPIJUM KOJIM SE SLUŽI KRŠĆANSKA KASTA PROTIV DRUGIH I DRUGAČIJI, JER JE TO NJENO NAJBOLJE ORUŽJE KOJIM NAORUŽAVA OVAKVA PODRUČJA KAO NAŠE DALMATINSKO ZAGORJE S ‘IMOTSKOM HAJDUČKOM KRAJINOM I HERCEGOVAČKIM VILAJETOM. TAMO JOŠ ŽIVI UGNJEŽĐENA TALIBANSKA MLETAČKO –HAJDUČKA SVIJEST SLUŽENJA SVOJIM GOSPODARIMA ,RIMSKOJ CRKVI. TA SE DUHOVNO-HAJDUČKA SVIJEST PONOVNO AKTIVIRALA U DANAŠNJOJ VRLO NESTABILONOJ EVROPSKOJ POLITICI ,TIČUĆI SE TOTALNOG SIROMAŠTVA KOJEG SU NAM NAMETNULI OBOGAČENI VATAIKAN I PENTAGON, PA IM JE DANAS OPET POTRABNA RATNO-HUŠKAČAKA KLIMA I PRIPREMA SLJEDBENIKA ZA NOVI RAT KAKO BI SE KAPITALISTIČKI MOGULI IZUVUIKLI IZ SVOJE SAMOIZLOLACIJE I PONOVNO AKTIBVIRALI SVOJE TEHNIČKE I TEHNOLOŠKE RESURSE U RUSKIM SIROVINSKIM REZERVATIMA ,TE NASTVILI PLJAČKU SVIJETA ,SAD U APSOLIUNOJ MOĆI.

  PA SVE DANAŠNJE KATOLIČKO TALIBANSKE DAVORIJE OKO SLUŽBE DRŽAVNE SIGURNOSTI BIVŠE NAM ZAJEDDNIČKE DRŽAVE NIJE NIŠTA DRUGO NEGO DA PRIKRIJE ZLOČINAČKU ODREDNICU KATOLIČKE CRKVE KROZ NJENU POVIJEST ,A POSEBNO NJENU ZLOČINAČKU I KRVOLOČNU DJELATNOST U SLUŽBI NJEMAČKO-KATOLIČKOG NACIZAMA I EUGENIČKE ČISTOĆE LJUDSKE ZAJEDNICE ,POD NAZIVOM ARIJEVSKOG FENOTIPA,KATOLIKA –EVROPLJANINA ,U VRIJEME II SVJETSKOG RATA .
  UDBA JE KAO I SVAKA DRŽAVNA SLUŽBA U FUNKCIJI ZAŠTITE POSTOJEĆEG SUSTAVA RADILA KAO ŠTO TO RADE SVE SIGURNOSNE SLUŽBE SVIJETA .RADILA PUNOM PAROM NA OTKRIVANJU ZLOČINAČKE AKTIVNOSTI NA TLU HRVATSKE I BIH U DOBA II SVJETSKOG RATA I POSLIJE RATA, KADA JE RAZOTKRILA STEPINČEVU ZLOČINAČKU I KRVOLOČNU ULOGU U NDH-AZIJI ,NJEGOVOJ BOŽJOJ DRŽAVI.A VRIJEME JE ,DOLAZI 21-VO STOLJEĆE, KADA SE MORA RAZOTKRITI TA ZLOČINAČKO-PLJAČKAŠKA KORPORACIJA I JEDNOM ZAUVJEK RAZOTKRITI NJEN ZLOČINAČKI I ZGRTAČKI DUH I KADA SE MORA , A NE SAMO TREBA , RAZJASNITI ULOGA TOG KRVOLOČNOG STRAŠILA ,PLJAČKAŠA I UBOJICE SVAKOGA TKO JE DRUGI I DRUGAČIJI.
  TKO TO IMA PETLJE DA PROKAŽE ZLOČINAČKU ULOGU CIE I SVIH ,NJOJ PODČINJENIH SIGURNOSNIH SLUŽBI U SVIJETU, A POSEBNO U JUŽNOJ AMERICI I EVRPSKOJ 52 DRŽAVI ,ANGELE MERKATONE,NJEMAČKOJ.?????
  JEDINI ČOVJEK ,POŠTOVANI GOSPODIN CHOMSKY JE UKAZAO ,U SVOJOJ KNJIZI =HEGEMONIJA ILI OPSTANAK =,DA JE AMERIKA POSLIJE II SVJETSKOG RATA UBILA NA TLU JUŽNE AMERIKE ,DO DEVEDESTIH GODINA, VIŠE NEGO SE BARATA BROJEM UBIJENIH U SOCIJALISTIČKOM LAGRU= MOJA PRAFRAZA. A NA OSTALIM PODRUČJIMA UBILA 25 MILJUNA LJUDI ,VODEĆI SVOJE PRIVATNE RATOVE,=CHOMSKY=. PA GDJE JE ANGELA MERKEL ?,GDJE SU SVI ZAŠTITNICI LJUDSKIH PRAVA KOJI DANAS URLIČU PO EVROPSLKOJ MUMIJI ,ZAŠTO NE PODVIKNU: CIJA JE ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA.!!!!NEMA TAKVIH!!!!! . JA JE LIČNO NEĆU PROZVATI ZLOČINAČKOM ZA ONA DJELA KOJA ČINI NA TERITORIJU AMERIKE ,JER JE ONA ZADUŽENA ZA SIGURNOST TE SVOJE DRŽAVE I U NADLEŽNOSTI JE NJIHOVIG GRAĐANA.
  TKO TO IMA PETLJE DA PODVIKNE :RASPUSTITE GUANTANAMO!!!!!???!!! GDJE JE PAPA FRANCESCO KOJI SE UVUKAO U SVOJU ŠKOLJKU I DREMUCKA A NJEGOVI SLJEDB ENICI ,TALIBANI ,MAHOM KATOLIC, ŠKOLOVANI U SJEVERNOJ KAROLINI ,PIŠE CHOMSKY,UPRAVO ZA TAKVE AKCIJE KAO ŠTO SU AKCIJE U LIBIJI ,TUNISU ,SIRIJI I MNOGIM DRUGIM DRŽAVAMA SVIJETA, AKTIVNO IZVRŠAVAJU NALOGE CIE. PA TKO SU TI= DEMOKRATI= U DANAŠNJOJ HRVATSKOJ KOJI STALNO PROZIVAJU UDBU I SAMOUPRAVNI SOCIJALIZAM.??? NARAVNO POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA ,SLJEDBENICI ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA,KOJI SU CIJELU DRUGU POLOVINU DVADESETOG STOLJEĆA BILI U SLUŽBI STRANIH SIGURNOSNIH I OBAVJEŠTZAJNIH SLUŽBI U ZAPADNOJ EVROPI I AMERICI SA OSNOVNIM I GALAVNIM ZADATKOM SRUŠITI SOCIJALISTIČKO –RADNIČKO SAMO UPRAVLJANJE UJUGOGOSKLAVI,U HRVATSKOJ I RESTAURIRATI KATOLIČKI –KRVOLOČNO-PLJAČKAŠKI SUSTAV ROVBOVSKIH ODNOSA . U TU SVRHU JE ORGANIZIRAN I UPAD =BUGOJANSKE GRUPE= STEPINČEVIH POTOMAKA ,KRVOLIČNIH KATOLIKA , SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA KOJI SU ,OPET U SLUŽBI CIE I NJEMAČKE OBAVJEŠTAJNE SLUŽBE RUŠILI SAMOUPRAVNI SOCIJALIZAM ,VJERSKIM RATOM DEVEDESTIH GODINA KOJI JE NA OVIM NAŠIM PROSTORIMA PROUZROČIO RAZARANJA SLIČNA ONIM IZ VREMENA II SVJETSKOG RATA ,I OPET POD POKROVTELJSTVOM ZLOČINAČKE KATIOLIČKE CRKVE KOJA JE GRAĐANE HRVATSKE OPET PODIJELILA PO ONOJ STEPINČEVSKOJ HOLOKAUST METODI NA ONE NAŠE DINARSKO-TRIBALNE,TALIBBANE I ONE DRUGE KOJI SU TREABLI NESTATI ILI POBJEĆI ILI ZAVRŠITI U PAKRAČKOJ POLJANI,U VUKOVARSKOJ KLAONICI ,ZAGREBAČKOM VELESAJMU,KULINAMA,GABELI ,MOSTARKOM AERODROMU ,ČAPLJINI A SVE PO UZORU NA SVOJE PRETKE STEPINČEVSKE KRIŽARE ,KRVOLOKE IZ II SVJETSKLOG RATA

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. rade koncar
  #3 rade koncar 23 kolovoza, 2015, 09:16

  Cetnici znaju promijeniti stranu:
  – dobili su po pi*** od nacista pa su postali hitlerovi saveznici
  – dobili su po pi*** od ustasa pa su postali lojalni podanici NDH
  – dobili su po pi*** od partizana pa su postali komunjare
  – dobili su po pi*** od hrvatske vojske pas su postali golubovi mira
  Cak i u Crnoj Gori, koja ih je osamarila referendumom, neki su on njih postali “Crnogorcine” … ali ni ne svi.
  Izgleda da gamad priznaje samo jedan argumenat, naime insekticid.
  Bjez’ data od njihovih iscjedaka.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. dalaj sanja
  #4 dalaj sanja 22 kolovoza, 2015, 15:43

  Titovi nasljednici nas guše?!
  A sta bi tek radili njegovi nasljednici Draže Mihajlovića (ili Ante Pavelića) da su kojim slučajem 1991. dograbili vlast!?
  Stoga, stari prdonjo – ne laprdaj!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. data
  #5 data 22 kolovoza, 2015, 11:50

  “Uspravnica” je najbolja lustracija … ta ustvari originalna reinterpretacija 1948. – poslat ce mnoge neoboljshevike na/u sada sofisticirane “Gole otoke” … neke je već i poslala.
  Vise u temi:

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code