LUKSUZNI BROD PRESIDENT

LUKSUZNI BROD PRESIDENT

6. svibnja, 2012.

Brod_President_hitra

Iz jedne od najvećih luka nautičkog turizma na Jadranu jutros je na prvu vožnju krenuo novi luksuzni brod „President“ u vlasništvu obiteljskog obrta „Javorak“ s kapacitetom od četrdeset kreveta koji već danas na krstarenje po obali  vozi goste iz Francuske.

Ugostiteljsko turističkom obrtu „Javorak“, u vlasništvu obitelji Rakuljić,  ovo je četvrti brod za nautički turizam, a  u luci je trenutno i peti brod koji je u završnoj fazi jer bi već 30.06. trebao krenuti na prvu vožnju. Obitelj Rakuljić je već generacijama  u ovom poslu i svi članovi su uključeni u obrtu. Ova vrijedna obitelj zapošljava mnoge mlade ljude iz ovog kraja i odličan je primjer za brojne male brodare.

S izgradnjom broda se počelo prošle godine. Cijeli brod je izgrađen u Hrvatskoj po ideji vlasnika, uz korištenje  vrhunskih materijali. I vanjski i unutrašnji dizajn broda su specifični , pa brod sa svojom luksuznom ponudom uvodi nove standarde na tržište nautičkog turizma i u Hrvatskoj i u regiji. .  Novi brod je luksuzno uređen i prilagođen svim potrebama  i najzahtjevnijih turista.  Na gornjoj palubi je bazen s ležaljkama, a unutrašnji i vanjski salon nude vrhunsku ugostiteljsku uslugu.  Gosti koji odaberu ovaj brod s njegovom luksuznom ponudom  vozi po cijelom Jadranu na sedmodnevnim putovanjima  na kojima obilaze najljepše plaže i mjesta po cijeloj obali. Izvor:Hitra T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code